hur kunde jag`!?

Hittade denna bild från en intervju ja gjorde med Aftonbladet -03.
Hur i hela fridens kunde jag sätta på mig ngt som detta, å magen glipar fram!
Hujeda mig! Å att dessa nätlinnen verkligen kunde va mode!
Tänker, kommer ja att tycka desamma om de ja har på mig idag om 4 år!?
Förmodligen!!

image268


Kommentarer
Postat av: Carro

ja detta oversize-modet kommer vi säkert garva ihjäl oss åt..men så praktiskt det är!!Ingen mage som behöver hållas in här inte :)

2007-08-10 @ 22:31:11
URL: http://www.caroline79.blogg.se
Postat av: Olle

Du var ju nästan "Teen" och hade aldrig fött barn. Att visa navlen är ju ganska kaxigt mot oss lönnfeta medelålders. Typ:
- Varför visar du naveln?
- För att jag kan det!
Men jag undrade också varför alla brudar gick med ringbrynja 2003. Men till skillnad från er, så undrade jag det redan då. Om det var snyggt då, varför tycker ni inte det nu? Varför har alla likadana kläder samtidigt? Ett plagg som är snyggt är väl alltid snyggt, oavsett vilket år det är?
Bli inte arg nu, jag vet att mode är din största hobby, men själv tycker jag mode är oerhört fånigt, åtminstone i den bemärkelsen att man måste se ut som alla andra. När jag läser ordet "trendig" på en löpsedel eller frontsida blir jag alltid irriterad. Varför ska Ebba von Sydow bestämma hur folk ska se ut? Varför vågar inte folk ha en egen stil, som dom kan stå för hela livet, varför låter dom andra bestämma?
Jag hittade t.ex. ett par vinterstövlar jag verkligen gillade när jag var 16, år 1984. Varma, snygga, tuffa och praktiska. Sen när jag var 18 var dom utslitna och jag försökte hitta nya likadana. Men den modellen, eller nåt som ens kommer i närheten, har inte sålts i affärerna sen dess, för hårdrockslooken var inte inne för killar längre. Det finns en del damstövlar i liknande stil, men dom går inte till storlek 42. Sånt gör mig förbannad. Jag kräver mina snygga och sköna stövlar!!! Varför har dom plockats bort ur affärerna???
Ursäkta svamlet, det här är nåt jag gått och hållit inom mig länge, och min fru förstår inte heller hur jag kan tycka så, hon försöker också följa modet så gott hon kan. Och eftersom mode är både din hobby och ditt yrke, så är du proffs på ämnet, därför är det meningsfullt att diskutera detta med dig.

2007-08-10 @ 22:33:38
Postat av: zara

Carro: Modet nu e ju sååå underbart..
Olle: Ja blir inte arg :) Mode kan ju inte va allas intresse.. Försår varför du tyckte brynga va toligt.. önskar ja oxå hade gjort de.. Jag älskar som sagt mode, men sätter inte på mig de ja inte gillar ändå.. Försöker mixa lite så de blir min egen stil.. Förr ville man se ut som alla andra å inte sticka ut (när man va tonåring). Nu vill man inte de längre.. en egen stil e helt klart coolast! Håller med dig!

2007-08-10 @ 22:41:58
Postat av: Axelina

Haha nu blev det lite pinsamt att erkänna att jag sparat alla mina...men jag använde dem iofs knappt, vissa inte alls så känns kasst att slänga dem!;P

2007-08-10 @ 22:48:39
URL: http://axelinaa.blogg.se
Postat av: Mamma

Var hittar man den magen? kommer mycket väl ihåg den bilden du är så söt där.Har faktiskt åxå den tar fram den då o då när längtan efter dig blir för stor.Väntar fortfarande på banden som ja spelade in,du skulle fixa dom på dvd.Så ja har något när längtan blir stor..puss

2007-08-10 @ 22:49:16
Postat av: Maria

Man förändras under åren. Jag kan titta tillbaka på gammla kort o tänka *oookej o varför har jag det där på mig*

2007-08-11 @ 09:31:48
URL: http://mariachen.blogg.se
Postat av: Carro

men va söt o oskuldsfull du såg ut ;)lilla gulliga Zara som jag minns dej när vi umgicks mycket.

2007-08-12 @ 11:29:08
URL: http://www.caroline79.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0