Junior eurovision songcontest!

Emma-Lisa gjorde ett fantastiskt framträndande, riktigt bra sång & scenframträdande! Riktigt proffsigt. Tyvärr räckte det inte ända fram! Är jätte glad förvinnarens skull men hon hade ett bra förssprång tack vare media som valt att skriva upp henne.. De kan iof vara en nackdel oxå, förväntningarna blir höga. När de handlar om barn e de bästa om alla har samma förutsättningar tycker jag.
Förresten tyckte ja alla var duktiga å så söta!

Men Carola gjorde verkligen en miss! Tänkte ni på de? De gjorde min Emil iaf. För han sa "hon har redan sagt vem som vunnit"
När Carola fick frågan om hur de kändes att stå så när hon va 16 år, hennes svar:
"Man tänkte, "De e nu eller aldrig" å de hette Fridas låt!!
Snacka om att försäga sig!


Kommentarer
Postat av: Olle

Naaaaahhhh!!! (kör lite cut & paste här, har skrivit samma på Emmalisas och min egen blogg)
Min största behållning av Tv-sändningen var ju att se Lotta Jeppson sitta första i raden och hoppa i extas när Emmalisa sjöng. Visst var det hon? Dom visade henne i närbild minst 5 gånger under 90 minuter.
Låt 1 och 8 var bäst, men Emmalisa var god trea i mina ögon/öron. Jag röstade ungefär 15 gånger på henne (och inte på nån annan), men det räckte inte.
Frida vann på sin systers meriter. 14-15 åringarna sopade banan med 10-11 åringarna. Ingen i årets startfält kommer i närheten av Molly Sandén, varken i röst eller låt. Det visade ju sig i röstsiffrorna också, Molly fick ca 35% ensam förra året, medan ettan och tvåan i år fick 32 % tillsammans.
Men Emmalisa kan vara stolt, detta är en tuff tävling, egentligen värre än den Stora Melodifestivalen eftersom man måste vara både artist, dansare och framförallt kompositör för att lyckas. Allt enligt min högt personliga åsikt.

2007-08-31 @ 21:56:49
URL: http://cannibal.blogg.se
Postat av: Bea

Vilken tur att ni kunde ställa upp med musik och naglar.=)
Håller du på med naglar? Är du utbildad? Behöver nämligen fixa mina naglar till mitt bröllop...
Vet du någon duktig i Kristianstad?
Såg förresten Emma -Lisa, hon var jätteduktig=)

2007-08-31 @ 22:01:59
Postat av: Zandra

haha de tänkte jag inte på men nu när du säger det så! Emma - Lisa va iaf bäst! tycker på nåt sätt att de va lite fel att syrran till förra årets vinnare vann. Detta är min åsikt!

2007-08-31 @ 22:23:34
URL: http://permozandra.blogg.se
Postat av: zara

Olle: Ja du vet ju va tycker :) Ja, de va Lotta & hennes tvillingsyster.
Bea: Nej, gud ja e inte utbildad, tycker bara de e skoj med sånt. Har en kompis som utbildar sig nu, hon e duktig. Maila mig [email protected] så kan du få hennes nummer.
Zandra: MAn får tycka som man vill, så länge man inte e kändis :)

2007-08-31 @ 22:47:53
URL: http://zara82.blogg.se
Postat av: Zandra

Zara: Ja jag har förstått det, viket jag tycker är helt fel..., kändis eller ej så är man i grund å botten bara en människa!
det är inte alltid lätt att bara vara en "valnig svennson" och vara vän med en "kändis" folk tror ju att de finns en baktanke med allt...viket med är helt fel... har du sätt mitt mail föresten? Kram!!

2007-08-31 @ 23:18:31
URL: http://permozandra.blogg.se
Postat av: Olle

Emil hade koll

2007-09-01 @ 00:31:07
URL: http://cannibal.blogg.se
Postat av: Natha

åh, det där missade jag! vilken placering blev det då?

2007-09-01 @ 01:36:22
URL: http://metrobloggen.se/glitterdroppe
Postat av: Fanny

det var tight mellan 1-2-3:an
tror att frida absolut fick snålskjuts av syrran men det betyder ju inte att hon inte var värdig vinnare iaf! Även om min personliga favorit var Emmalisa! =D

2007-09-01 @ 07:46:30
Postat av: emmalisa

Tusen tack Zara, du är underbar

2007-09-01 @ 23:52:29
Postat av: Sallie från COMA

Hej Zara. Kollade runt lite och kom till din sida! Vekligen något roligt att vara inne på!;) Vill förresten tacka för att du kom och hälsade på oss på COMA, jag kan säga att jag tyckte det var väldigt häftigt haha!:D Måste lägga in lite om det här med Emmalisa med: Emmalisa var jätte duktig och bäst enligt mig, men Frida var också duktig men vann nog rätt mycket tack vare sin syster också. Ta hand om dig o familjen!
Många STORA kramar Sallie...

2007-10-01 @ 17:52:03
Postat av: Sallie från COMA

Hej igen! Jag måste få fråga dig en sak. Nu är det så här att jag ska sjunga på min systers sons dop och jag ska sjunga er låt lilla barn, för den är ju så himla vacker. Den säger också väldigt mycket. Så min fråga är då vad jag kan hitta texten till denna låt och börja öva? Skulle var jätte tacksam för svar!
Många kramar till dig från mig...!

2007-10-01 @ 17:56:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0