outfit bröllop

Imorn går min nyfunna vän Maggie upp till altaret med sin Pierre.. Om ja kommer gråta, JA! De e ngt visst med bröllop, så kära, så vackra, så lyckliga!!! Jag lipar även om ja inte känner bröllopsparet. Men ja e ju lite blödig oxå :) Mellan tårarna ska ja försöka sjunga oxå!! Jag ber till gudarna (tur att dom finns i kyrkan) att de ska gå bra.. Vill verkligen att de ska vara perfekt!
Jag ska sjunga en låt från Sareks första platta som heter "om du tvekar" (lyssna gärna på den på stinas myspace) Den har blivit en favorit för många å Stina har verkligen gjort ett underverk i den sången!
Emil ska oxå sjunga "Nothing else mathers" och Lotta (en annan sångerska) ska sjunga en låt av Shirley Clamp som Sonja skrivit, tror den heter "Du är allt". Och sedan ska Lotta & Emil sjunga "Den sjunde vågen" (den med Martin Stenmark & den danska sångerkan)..
Tror de kommer bli ett fint bröllop..
I alla fall så blir min outfit imorn:
image341
(där ser ni oxå början till vårt sovrum som snart ska ombonas)

Tunika Gina Tricot
Leggings H&M
Skärp H&M
Skor Amsterdam

NU SKA VI ALLA RÖSTA FRAM EMMA-LISA PÅ TV 4 KL 20:00


Kommentarer
Postat av: Olle

Visst var det Lotta som satt i första raden på JESC? Hoppas hon hinner flyga hem i morgon!
Och är inte Den Sjunde Vågen skriven av Marie Fredriksson???

2007-08-31 @ 22:03:33
URL: http://cannibal.blogg.se
Postat av: zara

De e den du vet "När dimman har lättat å den sjunde vågen slår in, tar vi sats i från klippan..." Vet inte titeln..Trodde de va den titeln.

2007-08-31 @ 22:49:22
URL: http://zara82.blogg.se
Postat av: Olle

Antagligen är "Den sjunde vågen" nåt bibliskt citat eller nåt från litteraturhistorien som man egentligen borde känna till. Sen finns ju filmen "Det Sjunde Inseglet" av Ingemar Bergman också. Du får fråga Lotta i morgon. Hälsa henne att jag älskade att se henne hoppa jämfota i TV i kväll allafall. Härligt spontan kvinna (men hon har sin älskade man och jag har min gravida hustru, och så ska det förbli, så missförstå ingenting nu...)

2007-08-31 @ 23:03:29
URL: http://cannibal.blogg.se
Postat av: Madde

Hand i hand är titeln ;)

2007-09-01 @ 00:06:55
Postat av: BexZ

lycka till

2007-09-01 @ 11:21:42
URL: http://bexz.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0