svett-lisa

Nu ska ja berätta om en märklig sak om mig! Jag har svettmani!! Va e de då? Att ja går å känner om folk luktar svett? Att ja avskyr när folk luktar svett? Nej! Ja, inte för ja gillar när folk luktar svett men. Jag har en sådan mani att ja hela tiden e livrädd för att JAG SJÄLV ska lukta svett.. Så har de varit sedan den dagen ja började kunna lukta svett!! Jag har nästan alltid tvättat mig många ggr per dag i just armhålan.. Alltid en deo i väskan, just in case!
Å inte nog med de, ja byter deo varannan vecka, ibland varje,, Vet inte hur många sorter ja använt.. Men ja kan aldrig ha en å samma favvo som många tycks ha.. Nej, då tycker ja den luktar svett tillslut..
Undrar hur många kronor ja lagt ner på just DEO!
Idag känner ja mig rätt nöjd, för nu har LDB kommit ut med en nu dogt som är super fräsch!!
Jag invisterade mig den idag (+ett par grymma byxor by the way)!!
Hoppas den e super bra!


Kommentarer
Postat av: mojsan

låter som min mamma. Hon byter deo hela tiden för hon tycker att dom börjar lukta svett till slut!
Lite roligt, men jobbigt!

2007-08-16 @ 22:35:11
URL: http://axeln.blogg.se/
Postat av: Anonym

En sann historia:
Min brorsa var på jobbet en dag, när sekreteraren upprörd kom och frågade alla i fikarummet: "Vad ska vi göra åt ******? Han stinker ju svett så att man inte kan gå in i rummet!"
Brorsan svarade: "Ja, det är för jävligt, vi säger upp oss!"
Sekreteraren sade lite tveksamt: "Eeeh, men det kan vi väl inte göra?"
Men då gick brorsan till chefen och sade upp sig. Hur kallt som helst. Han hade nämligen precis fått ett annat jobb, efter tio år på samma företag. Så det hade ju inget med svetten att göra, han bara väntade på ett lämpligt tillfälle att släppa bomben.

2007-08-17 @ 00:11:44
Postat av: Mamma

äpplet faller inte långt från trädet.fyra veckotidningar prenumererar jag på,byter deo nästan varje månad är med i två bokklubbar.kollar på nätet varje dag på böcker..Din lilla syster har tre tidningar.Härligt vad lika vi är...puss

2007-08-17 @ 10:42:20
Postat av: Fanny

sicken klockren uppsägning!!! HAHAHAHAHA!!! det var den bästa jag nånsin hört!
zara: jag lider också av svettmani, det är hemskt att vara i samma rum som någon som luktar svett, är dö-rädd att någon ska tro att det är jag som stinker! *haha* ungefär som när någon pruttar *fniss*

2007-08-17 @ 11:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0