feber..


image579
Då är Ängla sängliggande... Feber & förkyld (bättre en magsjuka iaf!)
Hon ligger å nanar, störtade i säng efter dagis..
För de mesta brukar jag klarar mig från hennes sjukdommar, brukar bli lite förkyld men brukar slippa feber..
Hoppas att vi får vara friska till julafton!

Hur mår nu?

Kommentarer
Postat av: mamma

Stackars Ängla hoppas hon piggnar till snart....

2007-12-17 @ 15:42:00
Postat av: emmalisa

usch jag mår inte heller bra. Jag och syrran har varit hemma idag. Förkyld och ont i halsen, men maginfluensan vill man verkligen inte ha. Hoppas vi klarar oss från den. Kram hälsa Ängla

2007-12-17 @ 15:49:01
URL: http://www.emmalisanorrhamn.blogg.se
Postat av: HeLeNa

Hej!
Hoppas Ängla blir Frisk snart o att ni också håller er Friska! =) Tusen tack för att du skicka upp kläderna, Johan blev överlycklig när han hitta sitt Visakort! =) Haha! Goa kramar till hela Familjen från oss!

2007-12-17 @ 15:51:39
URL: http://www.hellur.blogg.se
Postat av: Carina Persson

Stackars lilla Ängla! Jag hoppas verkligen att hon blir frisk igen snart. Har hon hög feber? Skönt för henne att hon kan lägga sig och vila åtminstone. Mina barn har varit, och är, sjuka ganska ofta. Emilia och Linnea är öronbarn. Linnea har hittills haft 13 öroninflammationer. Och Emilia har haft 10. Linnea är helt otrolig. Det spelar ingen roll hur sjuk hon är. Det märks knappt på henne. Hon har som mest haft 40,4 i feber och ungen var uppe och lekte som vanligt, hur pigg som helst. Emilia däremot ligger helt apatisk om hon har feber som överstiger 38,5. Hon orkar ingenting mer än att bara sova. Markus har inte varit sjuk så värst ofta, men när han v'l blir sjuk, då brukar det vara ordentligt. Han hade mycket krupp (stavas det så?) när han var mindre. Fy
fasen, vad rädd man blir som förälder då. När man hör hur de kippar efter luft och luftrören blir så trånga. Jag VET att det inte är farligt, men man blir lik förbannat skiträdd.

Markus har mått dåligt i 4 veckor nu. Han har hemskt ont i magen varje dag, men det är ju inte så konstigt med tanke på allt som har hänt oss de senaste 5 månaderna.

Hur som helst så hoppas jag av hela mitt hjärta att er lilla Ängla-prinsessa kryar på sig. Hon kan ju inte vara sjuk på julafton.

Pussa henne från mig. Hoppas att du och Emil klarar er från att bli smittade. Fast Emil var väl förkyld i förra veckan? Han sa det på begravningen i torsdags.

Kram från mig och mina hjärtan Markus, Emilia och Linnea

2007-12-17 @ 16:25:24
URL: http://carina69.blogg.se
Postat av: Zandra

Jag börjar med känna av en förkylning.. inte kul å va kraslig så här nära jul :( Hoppas Ängla blir bättre snart, ge henne en kram från mig! :)

Kram till Dig å Emil oxå Vi ses snart! :D

2007-12-17 @ 17:24:50
URL: http://permozandra.blogg.se
Postat av: maggie

Än så länge är allt bra med oss. Men har en fruktansvärd huvudvärk för tillfället. Ska på julfest ikväll med jobbet så är just nu på jobbet och inväntar kollegor. Inte lönt att åka hem även om jag för tillfället skulle vilja. Men men man får väl bita ihop och se glad ut. Jag slipper i varje fall julhandlingen idag eftersom Pierre tar den. Ha det bra och hälsa Ängla att krya på sig.
Kram Maggie

2007-12-17 @ 17:30:52
Postat av: Jossan

Nova var magsjuk för två veckor sen, småförkyld från och till men inte ngn feber så måste säga att hon klarat sig bra ... jag hade magsjuka samtidigt och Joel har varit småkrasslig/influensaaktig från och till !

Hoppas Ängla kryar på sig fort !

2007-12-17 @ 17:51:58
URL: http://www.trollmamma.wordpress.com
Postat av: Camilla

Förra veckan hade vi sjukstuga här.Först ut Edvin med hög feber,förkylning som utvecklades till öroninflammation.Sen blev Maja sjuk i feber o förkylning men i söndags var alla friska igen.Då hörde jag att Edvin var hes o fick skällande hosta.Hostan blev värre o värre tillslut blev andningen svår för han så dt blev akuten,krupp-hosta hade han fått.Så nu sitter jag här i natten efter ett nytt anfall,medicinerat och väntar på att han ska få ro.Men lika glad e han för det.Barn e tåliga.Men men förkylning eller krupp betyder nada efter man läst moahenrikssons blogg eller tidigmammas blogg.Två barn med cancer varav den ena döende,snacka om att man gråter här.Usch känner mig så lyckligt lottad.Tänker minsann beställa ett halsband av dig framöver,en födelsepresent tills feb-08.Kan mejla om det senare.Nu ska väl försöka hålla oss och våra barn friska o fira jul eller hur?!
Kram till er alla så här mitt i natten..

2007-12-18 @ 02:16:40
URL: http://www.123minsida.se/camme7

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0