hektisk helg å nu är de söndag igen!

Oj oj oj vad helgen bara susar förbi.. Vi har haft så otroligt mycket att göra den senaste tiden att ja idag tänkt efter å ställt mig frågan "Hur orkar vi?". Men något bra svar kan jag inte ge mig själv.. Allt går av bara farten..
Så vad har hänt i helgen då:

Fredag: Åkte jag faktiskt hem efter jobbet vilket va skönt men började genast "jobba" här hemma. Vid 19 tiden började jag må illa av utmatting å la mig i soffan. Försökte läsa VR men blev åksjuk (samma känsla)..
Kollade självklart på IDOL, men missade utröstningen för då sov jag,
Tycker det e skoj att de är två tjejer i finalen, men hoppas ngn gör en skiva med Andreas för han är en av Sveriges bästa manliga sångare enligt mig!
Lördag: Uppe med tuppen (när ska man få sova egentligen) för att ta tåget till Nybro tillsammans med Ängla.. Där vankades det dop för lilla Liam.. Sången gick super bra för både mig & Ängla :)
Kl 17 satte vi oss på tåget hem igen å var hemma vid 20 tiden.. Passade på att slå in några julklappar medan Ängla tittade på tv..
Somnade illamåendes igen!
Söndag: Uppe med tuppen IGEN! Fixade adventsfrukost till familjen.. Iväg till stan för att se när aporna repade en scen. Kl 12 vidare till Stora Torg i K-stad där vi skulle sjunga en låt från Tarzan & vara Jury i talangtävlingen "Julstjärnan".. De blev ett tufft jobb för många var super duktiga!! Vinnaren blev iaf Elina Douglasdotter som sjöng "All I want for christmas is you".. Vilken stjärna hon är blott 15 år gammal!
Hon var förövrigt med i AIDA!
Efter de bar de raka vägen till Emils föräldrar för att fira
Amanda Emils syster (fast hon fyllde i okt, men de har inte blivit av).. Ängla blev kvar, hon ville sova där..
Så nu blir de lite disk & plock, sedan nana kudde!

image547

HUR HAR DIN HELG VARIT?

Kommentarer
Postat av: Maria

Illamående? Gravid? :)

2007-12-02 @ 20:15:54
URL: http://www.mariachen.blogg.se
Postat av: zara

nepp-trött!

2007-12-02 @ 20:30:23
URL: http://zara82.blogg.se
Postat av: Jossan

En bra helg här !

Hotellboende i stan här med Joel :-), barnfria, lite julshopping samt tid med Nova då hon ej var hos bio-pappa !

Och nu e precis saffransbullebaket över ! Och julpyntandet !

Min sambo hade en undran om ni gjorde helt ny grund eller om det fanns en grund då ni flyttade in ? Avlopp?

Ha det ! Hoppas du e piggare från illamåendet ! Vi mammor kan ju sällan bara ta timeout och gå och lägga oss !

2007-12-02 @ 21:14:32
URL: http://www.josefina82.blogg.se
Postat av: Carina Persson

Hej Zara!

Det var så roligt att träffa dig idag. Barnen var så glada också. De har pratat om dig och Emil halva kvällen. De kan inte fatta varför inte du och Emil vann tävlingen idag. När jag sa att ni inte var med i tävlingen, så tittade de på mig alla tre med en blick som sa ungefär:Du fattar ju ingenting. Sen sa de: Men de var ju visst med i tävlingen. Eller hörde du kanske inte att dom också sjöng, va?

När jag då sa att ni sjöng utan att vara med i tävlingen, så sa de bara: Ja ja, men det var ändå synd att de inte vann, för Zara och Emil sjunger ju så fint. Och sen sa MArkus: Och så är ju Zara så himla söt, mamma.....

Hälsa Emil från mig och säg att jag är så tacksam för att han ställer upp och sjunger på Peters begravning. Det känns viktigt för mig att Peter får en fin begravning (om man nu kan säga fint om något som är så jobbigt) och jag VET att det blir fint med hans sång. Vi uppskattar det väldigt mycket, både jag, barnen och Peters mamma.

Usch, vad jobbigt detta är. Trodde att jag var härdad efter alla dödsfall, men detta är hemskt. Jag tänker på barnen. Och jag saknar Peter så det gör ont i hela mig. Och jag är så orolig över hur jag ska klara av att ta hand om och uppfostra alla tre barnen på egen hand. Hur fan ska det gå? Att inte längre ha någon att dela allt med, allt som handlar om våra barn. Jag känner mig så jävla tom, och samtidigt så himla arg. Arg för att detta skulle hända.

Jag lyssnade av min telefonsvarare idag när vi kom hem från stan. Den fungerar inte riktigt som den ska. Den visar inte när det är någon som har pratat in meddelande, så jag får lyssna av den lite då och då. Nu har jag inte gjort det på hela veckan,och det första jag hör idag är Peters röst som säger: Hej gumman. Jag ringer igen senare. Jag älskar er. Pussa barnen. Puss!

Jag trodde att jag skulle dö där jag stod med luren. Det kändes ungefär som om ett stort svart hål bara öppnade sig under mig och jag störtar rakt ner. Det var inspelat dagen innan han dog.

Nej, jag ska inte trötta ut dig mer med mitt gnällande. Jag känner mig bara så fruktansvärt ensam. Kvällar och nätter är hemska, för då sover barnen och jag är helt ensam med mina förbannade jävla tankar och alla mina frågor. Ibland känns det som om jag håller på att bli riktigt, riktigt tokig.

Ha det nu så bra, Zara. Hälsa Emil och pussa lilla Ängla. Hon är så himla söt....

Kramar från

Carina

2007-12-02 @ 23:02:43
URL: http://carina69.blogg.se
Postat av: Eva Olofsson

Hej!Kommer Aida ut på DVD? kommer inte in på Emils sida.Ha det bra. Eva.

2007-12-03 @ 12:45:49
Postat av: maggie

Min helg har varit lugn med bullbak och återhämtning. Nu är man tillbaks till jobbet igen och bara längtar efter jullov. Det är bara 3 veckor dit så det är bara att kämpa på. Skönt skall det bli.

Kram Maggie

Ps: Ta det lite lugnt vännen. Tagga ner och lev livet.

2007-12-03 @ 13:26:10
Postat av: HeLeNa

Tjena Tjejen!
Skönt o höra att det är fler än jag som haft en hektiskt helg! =)
Själv har ja haft 2 premiärer i helgen, Kul!
Ha d bäst så hörs vi!

KraaaaM!

2007-12-03 @ 20:41:07
URL: http://www.hellur.blogg.se
Postat av: Emil

Hej Eva! Nej tyvärr kommer inte Aida ut på DVD. Det har med rättigheter att göra. Men kul att du efterlyste en sådan :)
Mvh eMil

2007-12-04 @ 22:40:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0