idag...

....har jag hunnit:

♥ Titta på luciatåg på dagis
♥ Tagit blodprov på Vårdcentralen
♥ Bakat med Ängla
♥Städat hela huset (6 rum + hall)
♥ Fikat med Lena som hade med sig sin liie Wilmer & mina Mary Cay produkter :)
♥ Bloggat 3 ggr (med detta)

Inte illa pinkat för en småbarnsmor :) e rätt nöjd med dagen.. Nu återstår en skön dusch sedan en natts skönhetssömn :)

GOD NATT!!!

Kommentarer
Postat av: Carina Persson

Tack snälla Zara, för dina ord i min blogg idag efter Peters begravning.Jag vet att jag borde gå och prata med någon, precis som du skriver, men jag vet inte när jag ska ha tid. Jag är ensam nu med tre barn. Jag har aldrig haft barnvakt till dem, och nu när jag inte har Peter så är allting så svårt. Får väl se om det går att ordna i framtiden. Annars får jag ta mig igenom detta också, på något vis. Vete fan HUR,men .....

Det var så svårt idag. Eller igår blir det ju, för nu är det natt och torsdag har gått över till fredag. Stegen fram till Peters kista var de tyngsta jag någonsin gått. Och att lägga min ros där och för en allra sista gång säga: Sov gott, hjärtat! Jag älskar dig! Det går inte att beskriva. När jag sedan la mina händer på hans kista och fick se den lilla metallskylten som satt fast på kistan där det stod: Peter Sjögren 1969 - 2007, då svartnade allt. Hade svårt att gå tillbaka till min stol. Benen bar inte och jag tog snedsteg. Och barnen, våra fina barn, de klamrade sig fast i min famn och grät alla tre. När Linnea skulle lägga sin blomma så la hon huvudet på sin ´pappas kista, låg kvar så en lång stund och bara grät. Och Peters mamma, mitt hjärta blödde för henne idag. Hon har mist sin dotter, sin man och sin son på kort tid. Hon slängde sig över kistan och bara upprepade samma ord: Mitt barn, mitt barn...

Det var en hemsk dag, men begravningen blev ändå så fin som jag ville ha den för Peter. Och både jag och Peters mamma och barnen är så tacksamma för att det var Emil som sjöng. Så vackert. Han gjorde Peters begravning till något vackert och det hade inte kunnat bli finare än så, mitt i all sorg.

KOm hem framåt kvällen, rusade rakt in på toa och spydde och spydde. NÄr barnen hade lagt sig så började jag känna mig skakig och ordenligt yr. Reste mig upp för att gå på toa, och blev så yr att jag ramlade rakt in i elementet och skar upp ett långt och djupt sår på låret. Sitter här nu klockan två på natten och tårarna sprutar. Skulle velat ha någon här hos mig i dag och i morgon, men skulle aldrig be om den hjälpen. Alla har nog med sitt.

I vilket fall som helst, så vill jag att du ska veta att jag blev rörd över dina fina ord. Du är en fin människa och det är Emil också. Barnen var så glada att han fanns där i dag och hjälpte dem när de skulle sjunga för sin pappa en sista gång.

Ha det så bra, Zara. Jag ska väl kanske försöka äta något nu ochs en sova någón timme om jag kan. Kom på innan att jag inte ätit något sen i onsdags kväll. Och nu är det natt mellan torsdag och fredag.

Krama lilla Ängla. Bra att hon blev glad för presenten. Ville köpt något mer, men orkade inte stanna längre i stan. Det var dagen innan begravningen och jag ville bara hem. Hon ska få något mer senare, er lilla prinsessa.

Kram från Carina och barnen

2007-12-14 @ 02:09:33
URL: http://carina69.blogg.se
Postat av: Mamma

Glöm inte att du pratat med mog ochså..Jag är glad att du tagit provet det har jag väntat på..puss

2007-12-14 @ 16:24:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0