sjukstugan

Efter en kallsvettig natt med mkt svett och feber som närmade sig 39 grader börjar piggna till.. Har sovit hela dagen å tittat på Notting Hill (fantastisk film!)... Efter en dusch börjar jag känna mig lite bättre & måste till Willys för att köpa skinkan om de ska bli ngn jul här...
Nu börjar min mamma oxå bli kass & Emil har fortfarande ont i halsen (ja vem har inte de förresten..)
Vi får se vad de blir av julen i år!

Kommentarer
Postat av: Maria

Krya på er

2007-12-22 @ 17:42:56
URL: http://www.mariachen.blogg.se
Postat av: Carina Persson

Hej Zara!

Först och främst så vill jag säga/skriva : Krya på dig! Jag hoppas att Du mår bra snart igen.Och Emil med förstås. Och jag hoppas även att mamma Annika inte blir sämre nu.

Jag har så dåligt samvete för att jag inte har skrivit till Dig som jag har lovat i snart en vecka. Jag brukar alltid försöka att hålla vad jag lovar. Men det har hänt ett antal saker här som har gjort mig helt utslagen. Går inte in på det här, för detta är DIN blogg och den ska inte innehålla mitt tjat, mitt gnäll och mina privata problem och sorger. Men dessa saker är anledningen till att jag inte kunnat, eller orkat, skriva än. Jag orkar inte nu heller, för om Du kollar klockslag då detta är skrivet, så förstår Du nog att jag måste ´försöka sova lite nu. Har inte sovit många timmar per natt de senaste två - tre veckorna. Är trött som om jag vore 397 år gammal....

Jag ville bara tala om anledningen till att du inte fått mitt mail ännu. Jag ska göra så gott jag kan för att hinna och orka i morgon.Det känns nämligen väldigt viktigt för mig att svara på just den frågan som Du ställde i min blogg.

Hoppas att ni har det bra. Hälsa Annika. Hon har tidigare frågat mig om jag ville träffa henne och ta en fika när hon skulle till dig nu över julen. Så om hon fortfarande vill det, så kan hon ringa mig på 21 37 99.

Nui ska jag försöka slumra några timmar. Barnen vaknar tidigt... Och i morgon ska jag och två av mina barn in till stan.Alla affärer är ju öppna och vi måste till EB Games och byta ett Playstation spel jag köpt till Markus. Det fungerar inte.

Skriver i morgon om jag hinner.Ha det bra, allihopa.

Kram från mig och barnen

2007-12-23 @ 04:11:22
URL: http://carina69.blogg.se
Postat av: mia

krya på dej!

2007-12-23 @ 21:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0