vilken kör!!!

Jag var såååå trött när jag släpade mig till Skepparslövs kyrka i dag.. Men de vände snabbt.. Gospelkören fick mig genast på mkt bättre humör.. Vilken energi dom ger och även körledaren Jonas (vår vän och pianist)..
Att vi tillsammans fyllde kyrkan två ggr samma kväll gjorde inte saken sämre..
Nöjd & glad ska jag nu lägga mig. En förkyldning ligger å gror i min kropp så halsen bränner lite å snoken rinner en aning på kvällarna.. Men de ska väl oxå bli bra ngn gång...


Kommentarer
Postat av: Jonas

Tjoho! vilken kväll det blev! Du och Emil gav oss minst lika mycket energi tillbaka!Nu tändas tusen juleljus blev så intim, skir och mäktig- tack till er båda för två fantastiska konserter!
Jonas och Ultreiakören

2007-12-19 @ 23:09:34
Postat av: Lasse

Kan bara hålla med Jonas. Nu tändas tusen juleljus. Vilken rysare. Och Emils version av Helga natt är ju enastående. För att inte tala om duetten från Tarzan som de gjorde. Kanon. Synd att inte " Emils Julsång "
finns på platta. Skriv mer!!!!! Förr var jag alltid lite nervös när Emil o Zara skulle sjunga. Nu sitter jag bara och njuter. De är ju sååå duktiga. Stor eloge till kören och musikerna också. Inte minst Jonas som är en makalös pianist. Kort sagt. Tack för en fantastisk kväll.

2007-12-20 @ 11:22:24
Postat av: Ellinor

jag ska snart bli smålänning:):P

2007-12-20 @ 14:50:55
URL: http://sharpen.blogg.se
Postat av: Ellinor

åh tack:)
skrev till henne!

Hur långt är det mellan k-stad och växjö?:)

2007-12-20 @ 15:04:08
URL: http://sharpen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0