VILL HA!!!!

Är dom inte ljuvliga!!!??

image576   image577
En 1:a med Ängla                         Familjeträd med en för Ängla & en för Emil

Någon dag ska jag unna mig ett sånt här halsband.. Dom är snygga, välgjorda & personliga...
www.familjesmycken.se


Kommentarer
Postat av: Zandra

super fint! :) Kraam

2007-12-14 @ 20:32:35
URL: http://permozandra.blogg.se
Postat av: Olle

Familjejuvelerna? I början tyckte jag Z-halsbanden såg ut ungefär som nåt Jasmine gjort på fritids (inget illa ment, men så tyckte jag, på gott och ont - snubblar man över pärlor på golvet varje dag så har man svårt att uppskatta dom). Men de Z-halsbanden jag sett från Singing Catwalk och framåt är ju riktigt snygga! Du har helt enkelt blivit bättre på det du gör. Och nu när du blivit så duktig på smyckestillverkningen vill jag gärna beställa ett Z-halsband till min kära hustru. Finns det tid att färda ett innan jul? Om inte så kan det vänta till senare, men före jul vore förstås bäst.

2007-12-14 @ 23:41:48
URL: http://cannibal.blogg.se
Postat av: Carina Persson

Hej Zara!

Tänkte fråga dig om du skulle kunna göra ett halsband till mig när du har tid? Du får fria händer. Det enda jag vill är att det ska finnas ett hjärta med. Ett hjärta för Peter...

Du kan kanske höra av dig om du kan och vill göra det. Antingen i min blogg eller på:
[email protected]

Eller per telefon. Emil har mitt telefonnummer (tror att han har det kvar)

Hoppas att allt är bra med er. Jag tänker inte ens skriva hur det är med mig. Folk är nog förbannat trötta på mig och mitt tjat om det som har hänt oss. Så jag besparar dina blogg-vänner det.

Hälsa Emil och er lilla prinsessa.

Kram från Carina

2007-12-16 @ 02:16:02
URL: http://carina69.blogg.se
Postat av: Carina Persson

Vad glad jag blir att du vill göra halsbandet till mig. Jag vill nog ha kedja. Hör av dig ang. pris så kan du få pengar på en gång.

Det är så tungt just nu, jag orkar inte skriva så mycket. Men jag hoppas att du fortfarande vill titta in i min blogg då och då. Eller har jag skrämt bort dig också med mitt tjat och gnäll och ältande? Jag hoppas inte det.... Det är så jag mår just nu. Orkar inte spela upp något som inte finns. Det är jävligt ensamt för folk orkar inte lyssna på mig. Och sen är det många som har en underlig tro på att man ska vara som vanligt igen efter begravningen. JA ELLER HUR??? Det är NU man behöver sina vänner. Men tyvärr så finns det rötägg överallt som inte förstår. Du är en av dem som stöttar mig, och jag tycker så mycket om dig för det. Det ska du veta.

På fredag bär det av till Ystad igen. Då ska vi gravsätta vår älskling. Så svåra stunder....

Hälsa Emil och krama lilla prinsessan.

Kram Carina

Kram

2007-12-17 @ 15:28:36
URL: http://carina69.blogg.se
Postat av: Carina Persson

Jag vill gärna svara på det som du skrev i min blogg tidigare ikväll, ang. misshandel, osv. Men jag tycker inte att det känns bra att göra det i en blogg som är öppen för vem som helst att läsa. Jag VILL verkligen svara på det. Det känns viktigt för mig. KAn jag nå dig på någon mailadress? Om du är intresserad av att höra vad jag har att säga om saken, så kan du skriva till mig på: [email protected]
eller på: [email protected]
Skriver du dit så ska du få svar på din fråga.

Carina

2007-12-18 @ 03:28:52
URL: http://carina69.blogg.se
Postat av: mia

Jättefina! :)

2007-12-19 @ 18:56:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0