en dag på jobbet

Ja, då har man jobbar en fredag (brukar vara ledig) å en klämdag dessutom! För de första kändes de trist att lämna Ängla eftersom ja upptäckte att de endast var 4 ungar på hela bygget typ.. Men även Emil skulle iväg på jobb..
De är helt sjukt va folk shoppar så fort några pengar dimper ner på kontot (iof även jag :)
Idag var de barnbidrag ¨å då e de barnvagnsrace på H&M... Massa små gulliga knoddar som ska få nya kläder.. Eller e de mammorna som ska ha nya kläder :) Ja klandrar dom inte, köpte själv en ny jeansklänning som kom in idag.. MEN, ja ser alltid till att Ängla har kläder att ha på sig först å främst, å de har hon.. Ni förstår, de finns alldeles för mkt fina flickkläder på H&M. De är helt omöjligt att bara gå förbi...
De har med andra ord varit full rulle hela dagen, men vi har varit gott om personal så de har faktiskt varit riktigt skoj..
Men nu e ja trött å imorn ska man upp å jobbe´ igen!!

So long....

Kommentarer
Postat av: Pharao

Köp aktiefonder för barnbidraget, så slipper ni bekymra er om shopping-stressen den 20:e. Mina barn är efter 6-8 års sparande rikare än mamma och pappa. När dom fyller 18 kan dom leva loppan som Paris Hilton...

2007-05-19 @ 21:34:13
Postat av: zara

bra ide´ :) Men vi sparar en del till Ä med faktiskt.. Annars e ja inge vidare på att spara, bara sån ja e.. Hon har en å annan aktier oxå faktiskt.. Så så illa är vi inte som päron :)

2007-05-20 @ 01:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0