ödet..

Efter en lååång promenad med Maggie känner ja mig lite bättre.. Har försökt intala mig själv att de va ödet som ville detta! Kanske kommer de ett bättre erbjudande i framtiden :) Man kan alltid hoppas.. Men när man äntligen får chansen så ska de alltid jävlas...
Nej, nu får ja lämna detta bakom mig å gå vidare, eller hur!?

De har varit en lagom skön dag idag som började med läkarbesök för Ängla å hennes allergier. De gick bra.. Men visst känns de tråkigt att ens barn behöver astma medicin och förmodligen blir pälsdjursallergiker osv.. Men som tur är så är hon en glad å trygg liten prick ändå!

3 bästa sakerna idag:

1. Vincent shoestore som öppnat butik i stan får in Ä stl på sandaler imorn (dom e super bra!?)
image952. köp 2 betala för 1 (linne byxa barn-knickers) blev totalt 73:- med min rabatt
                     3. Att ja har motionerat

3 sämsta idag:

1. Att de inte gick några tåg
2. att ja fortfarande inte hunnit städa klart (orkat med)
3. Att min trådlösa tele är så kass att de alltid bryts när ja pratar!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Trist att läsa om jobb-interjuv.Men vet du jag tror du kommer få många sådana chanser.Hade passat dig pigg,glad o lättpratad.Sen verkar du vara genomsnäll,av det jag sett iallafall.Sen är du en jävel på halsband du*s*.. Håller tummarna för dig.Promenader är alltid bra när man rensar huvodet lite.Kram Camilla

2007-05-31 @ 23:55:30
URL: http://camme70.blogg.se
Postat av: Ellinor

Hmm så ni kommer inte upp till Sannas student heller? :S

2007-06-01 @ 11:55:55
URL: http://sharpen.blogg.se
Postat av: zara

Ellinor: Nej tyvärr. Har dop samma helg då vi är faddrar, se de går inte.. känns trist eftersom ja älskar studenter.

2007-06-01 @ 13:46:08
Postat av: Pharao

När vi åkte på Åre-semester i påskas lyssnade hela familjen på i huvudsak två skivor under resan. Den ena var bootlegen från Sareks gig med COMA, den andra var en dubbel-CD med Melodifestivalen 2007. Den senare har gått varm i stereon hela våren, och Linnea, min äldsta dotter (8.5 år) frågade igår: Pappa, kan vi inte åka och kolla på Melodifestivalen nån gång? Så nu har jag lovat henne att vi ska åka och kolla nästa gång Zara sjunger där. (Sannolikheten att Emil ska sjunga där igen har nog ganska höga odds, jag var nog ganska ensam om att rösta på honom senast.) Så nu hoppas jag på Sarek, annars blir mina barn besvikna!

2007-06-01 @ 20:55:20
Postat av: Zandra

Jag röstade faktiskt och så på Emil :) låg på sjukhus men röstade ändå :)

2007-06-01 @ 21:34:00
URL: http://permozandra.blogg.se
Postat av: Pharao

Ja Zandra, både du och jag och dom flesta av tonårstjejerna i COMA röstade på Emil, men det räckte tyvärr inte. Han får komma med en tuffare låt nästa gång. Ballader funkar tydligen bara vissa år (hade han kommit med samma låt i år hade han nog haft större chans, nu är balladstuket plötsligt inne. 4 ballader till finalen i år.)
Men varför förnedra sig med att komma 6:a i nån delfinal när man kan spela huvudrollen i en musikal? Jag är snart 40 bast och har provat på de flesta uttrycksformer som finns inom musiken: rocksångare, trummis, studentspexare, producent, toastmaster, etc, etc, etc. Och av alla uttrycksformer jag provat är Musikal det som smäller absolut högst. Så utan att ens ha frågat så tror jag att Emil känner detsamma... ???

2007-06-01 @ 22:04:12
Postat av: zara

Hej Olle! Vilket trist inlägg du skrev får ja säga. De sårar nog Emil, om du kallar dig vår vän. Andra året Sarek var med kom vi inte till final, men vi fick visa oss för 3 miljoner tittare, fick en fullspäckad turne´med mkt folk liksom emil fick. Kallar du de förnedring? Har du druckit en whisky för mkt ikväll herr Farao?

2007-06-01 @ 22:54:37
URL: http://zara82.blogg.se
Postat av: Zandra

Zara: Jag älskar er å stöttar er i allt! ni är gryma!

2007-06-02 @ 00:32:01
Postat av: Pharao

Tog ni illa upp av detta? Det var ju förstås inte meningen... Förlåt! För mig känns det trist att allt jag skriver tolkas som negativ kritik, jag får kanske börja väga varje ord på guldvåg. Jag menar verkligen väl när jag säger något i detta forum, så jag blir jätteledsen (gråtfärdig) när jag märker att nån tar illa upp. :(
Min kommentar om Melodifestivalen utgick från de intervjuer med Emil jag läste i tidningen efteråt. Enligt vad jag minns från tidningarna så tyckte han själv att hans resultat i tävlingen var en förnedring. "Plötsligt var det inte roligt med musik längre, varför utsätter man sig för detta? ...osv". Så det är ju inget jag själv fantiserat ihop. Om jag fått fel uppfattning om Emils medverkan i Melodifestivalen är det i så fall för att det stått felaktigheter i tidningarna.
Men som du själv skriver: De flesta ser det som en stor framgång att vara med överhuvudtaget, ett stort steg i karriären oavsett om man vinner eller inte. Många har ju gjort dunderkarriär utan att ha vunnit, t.ex Pernilla Wahlgren, Anna Book m.fl. Men så skrev inte tidningarna om Emil efter att han varit med, då var det mest tårarna och "förnedringen" som lyftes fram. Men jag röstade på honom när han tävlade, så jag har i alla fall gjort vad jag kunnat för att stötta honom. Synd att inte 4 miljoner till gjorde samma sak.
Vad jag egentligen menar med min kommentar i det tidigare inlägget, är att Emils personlighet passar bättre för att göra musikaler än att tävla i Melodifestivalen. Då kan han vinna varje kväll, i stället för att i bästa fall vinna nån gång vart tionde år (som bara typ Carola gjort hittills). Hoppas nu att ni inte tolkar detta som nån slags kritik, för det är verkligen inte avsikten. Bara en analys.
Men visst, om du vill veta så har jag druckit Whiskey, men bara idag (inte i går, eller i förrgår, etc). Och inte mer än att jag menar vad jag skriver. Jag skulle skriva samma sak i morgon. Som en vän. På gott och ont. Hoppas ni förstår att jag menar väl, för annars vet jag inte var jag ska ta vägen? :(

2007-06-02 @ 01:01:06
Postat av: zara

Olle: okej, men de va lätt att tolka de fel. Nu förstod vi bättre va du egentligen menade..

2007-06-02 @ 08:45:26
Postat av: Pharao

Tack Zara, det värmde! Senast du feltolkade mig och läste in kritik mellan raderna (ang. barnbidraget) gick jag och grämde mig i flera dagar. Efter ditt svar idag kan jag fokusera bättre på dagens gig. Jobbigt att ha nån ouppklarad surdeg som mal i huvudet och förpestar vardagen, och den försvann nu. :)

2007-06-02 @ 09:58:15
Postat av: zara

Olle: Jag misstolkade inte direkt de där med barnbidraget. MEN den förde mig vidare i tankarna om att karlar ofta klagar på sina fruar när dom shoppar. Därav mitt senare inlägg...
ha en trevlig helg! Hälsa dina tjejer!

2007-06-02 @ 16:25:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0