advent

Nu kan ja inte hålla mig mer.. Så idag blir de storstädning av ovanvåning & upp med mina stjärnor!!
Sedan ska de bakas lussebullar oxå :)

image540

Kommentarer
Postat av: Ellinor

hihi samma här. upp med ljusslingan i fönstret, ska klä min fikus:)

2007-11-27 @ 16:30:38
URL: http://sharpen.blogg.se
Postat av: Maria

Åh vad gott :)

2007-11-27 @ 17:20:25
URL: http://www.mariachen.blogg.se
Postat av: Carina Persson

Ååååhhh Zara, vad gott med lussebullar! Vet du vad? Du kan få min adress så kan du kanske slänga över några till oss...
:-) Skoja bara. Men jag måste erkänna att jag blir riktigt sugen. Det är ju så j...a gott. Men just nu har jag varken tid eller ork över till att baka. Annars skulle jag också bakat ikväll.

I morgon åker jag ner till Ystad på morgonen för att gå till begravningsbyrån tillsammans med Peters mamma. Och på eftermiddagen kommer prästen hem till henne för att prata med oss om vad som ska sägas, vilka sånger som ska sjungas/spelas, osv.

Tänkte fråga dig en sak. Man måste ju faktiskt inte ha enbart psalmer. Jag har alltid valt andra låtar också till alla de begravningar som jag har planerat tidigare. Men nu står det helt stilla. Kommer inte på någon fin och passande sång, trots att det finns så många. Vet inte heller vem som ska sjunga. Och allt ska bestämmas i morgon, så jag har panik. Vet du någon fin låt som du tror skulle kunna passa bra på Peters begravning? Och om det är någon annan som läser detta och vet någon sång, så får ni gärna skriva till mig i min blogg eller på följande mailadress:
[email protected]

Förlåt att jag använder din blogg för att be om en sådan sak. Känner mig så ensam i allt detta och kan inte tänka riktigt själv nu. Och som sagt, det ska vara klart tills i morgon, och jag kommer inte på NÅGONTING.

Zara-vännen, jag är så GLAD att din farfar mår bättre. Riktigt, riktigt glad för din, och din familjs, skull.

Kram från Carina

2007-11-27 @ 18:16:29
URL: http://carina69.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag ser ingen bild?

2007-11-27 @ 19:42:54
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: Carina Persson

Tack snälla Zara för att Du svarade ang. låtar. Och förlåt för att jag än en gång tar upp din blogg med detta. Detta är ju mitt enda sätt att skriva till dig.

"Som en bro över mörka vatten" är väldigt fin och den skulle passa så bra. Det finns väl ingen möjlighet att Emil (eller du) skulle kunna sjunga på Peters begravning? Jag vill att det ska vara någon som sjunger vackert, och det gör ni båda två. När Peters lillasyster dog för 3 år sedan, så anlitade vi en kvinna via begravningsbyrån. Hon skulle sjunga "My heart will go on". Och jag säger bara en sak: Jag har aldrig hört någon sjunga sämre. Det var fruktansvärt. Så vi är lite rädda för att bara chansa så en gång till. Men vi trodde ju att personer som anlitas via begravningsbyrån, och som de dessutom rekommenderade, kunde sjunga. Men icke!När min svärfar dog nu för 1½ månad sedan så hade vi bara instrumentala låtar. Vågade inte, helt enkelt. Och nu när det är Peter så är det extra viktigt för mig att det blir vackert. Förlåt att jag är så framfusig och frågar, men om man inte frågar så får man heller inga svar....

Du behöver inte svara om Du inte vill. Jag vill åtminstone fråga dig, eftersom du skrev att Emil sjunger på begravningar och att du också har gjort det.

Kram från Carina och mina barn (som fortfarande kräver att jag ska ta hit ZAra åt dem för "vi vill ju träffa henne ju")

PS: Förresten så är flickornas favoritlåt "Genom eld och vatten". Men de kommer aldrig ihåg vad den heter så de säger alltid: Mamma, sätt på den bästa låten vi vet. Du vet den som heter "om du tappar modet och faller ner på knä". De kommer inte ihåg låtens riktiga titel men det långa kommer de alltid ihåg.

2007-11-27 @ 19:48:00
URL: http://carina69.blogg.se
Postat av: Carina Persson

Tror du det? Att det skulle gå? ska ju ner i morgon så jag är lite sent ute. Jag hade blivit så glad. Begravningen är den 13 december.

Jag ska maila honom.

Kram från Carina

2007-11-27 @ 20:05:29
URL: http://carina69.blogg.se
Postat av: Carina Persson

Efter detta ska jag inte bombardera din blogg mer. Ville bara säga att jag skrev till Emil på den första adressen du skrev till mig, men fick tillbaka det med en anteckning om att jag inte kunde skicka mail till den adressen. Har nu skrivit från min andra mailadress, och hoppas att det går fram. Ska lägga mig strax. (strax och strax...har lite kvar att göra. Blir väl uppe en timme till) Jag är så slut och morgondagen blir tung och jobbig.

Sov gott!

Kram från Carina

2007-11-27 @ 22:27:02
URL: http://carina69.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0