Idol

Idag startade de, IDOL! Å de va mysigt att tända ljus å krypa ner i soffan.. De va längesedan. Tycker de är mysigt att hösten är här! Men va tyckte jag? Så där.. Man fick ju inte se alls mycket av audition, utan programmet handlade mer om juryn & programledarna.. Inget illa om dom, tjejerna gjorde ett kanon jobb. MEN, ja vill se dom som söker, de är väl meningen med hela programmet, eller?
Fick ni ngn favorit idag? Svårt att säga,ja vet.. Men ja gillade tjejen som fick göra audition på fiket. Sjöng skit bra å vacker som en dag! Sedan gillade ja han med gittaren & mössan, men kan ha med låten att göra oxå, älskar nämligen den låten från filmen Ghost.

Kom å tänka på, vad skulle man själv valt för låt om man skulle sökt? Ja kan inte komma på någon sådär! Men ja skulle aldrig våga söka faktiskt.. Tänk om man skulle göra bort sig för hela sverige! Å ja skulle framförallt inte söka nu, som medlem i Sarek, de skulle dom säkert spunnit vidare på i TV. Och tänk om man inte skulle gå vidare då! Kört för all framtid :)
Vad skulle du sjunga för juryn?

Kommentarer
Postat av: Madde

Någon låt som jag kan sjunga i sömnen men ändå visar vad jag kan :)

2007-09-04 @ 21:29:27
Postat av: sanna

Hahaha.. javet..
jag är inte så seriös i det..
bara skratta åt alla som inte är bra..
ja ska nog till-lägga att de var ironiskt i morgon

2007-09-04 @ 21:29:38
URL: http://sanna88.blogg.se
Postat av: Carro

hade inte ens platsat på en audition =/ Du vet det där me att hålla ton..

2007-09-04 @ 21:56:21
URL: http://www.caroline79.blogg.se
Postat av: Zandra

haha... goa skratt man fick...! såg ni killen dem "kinappade" från sitt rep? första jag tänkte på när jag såg honom var: "aha! där har vi en ny Jimmy Jansson!" Han blir säkert en ny flickidol.

2007-09-04 @ 22:07:28
URL: http://permozandra.blogg.se
Postat av: Olle

Jag skulle sjunga "What a wonderful world" med growl och allt. Då blir man i allafall visad i TV eftersom det är en lite annorlunda grej. Fast jag skulle nog aldrig ställa upp i en sån tävling, utom möjligen "Sikta mot stjärnorna" ifall det nånsin kommer tillbaka. Men min kompis Kenta som var på samma "Sikta" audition som Emil 2001 sade att man inte ens fick välja själv vilken artist man skulle imitera, så han blev förbannad och åkte hem. Verkar inte heller vara nåt höjdarprogram för dom tävlande. Emil vet nog mer som varit med själv.
Läste ett citat i en tidning en gång: "Bättre att vara ingenjör på jobbet och sjunga opera på fritiden, än tvärtom." Jag drömmer inte om att bli proffsartist, det är ett för osäkert jobb.

2007-09-04 @ 22:52:41
URL: http://cannibal.blogg.se
Postat av: Maria

Håller me Zandra. Tänkte oxå på Jimmy

2007-09-04 @ 23:06:00
URL: http://www.mariachen.blogg.se
Postat av: zara

Madde: Klokt
Sanna: Ja man får nog räkna med lite mothugg om man skriver så om sig själv..
Carro: Ha ha
Zandra:De blir han säkert.
Olle: Jag sökte oxå dit för många år sedan som Nina & Kim med en kompis. Men vi fick bestämma själva. Emil sökte som Elton, men fick va Ronan.
MAria: Håller med

2007-09-05 @ 09:55:51
URL: http://zara82.blogg.se
Postat av: Jossan

Skulle nog sjunga något med Shania Twain , har ett par jag kan ! De har jag uppträtt med några gånger !

2007-09-05 @ 12:59:15
URL: http://www.josefina82.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0