ett års jubileum

 

Tänk så fort ett år går.. Snart är de 1 år sedan jag startade min blogg. Den 3 april 2007 bestämde jag mig för att skaffa en egen  efter att ha följt min kusse´s Sanna´s blogg ett tag. Bloggen har blivit en kär vän och ett litet beroende. 

Ett tag ville ja satsa hårt på den för att försöka komma upp på toppen, men de la jag snabbt ner. Jag kan inte specialisera mig. Mitt liv innehåller mer än en sak.. Skulle inte kunna bestämma mig för att bara skriva om mode tex. Visst e de ett stort intresse, men ja har ju så mkt mer. Min familj, sången, smyckena, inredning.. Å egentligen är ju bloggen till för mig, att få skiva av mig. Att ja har besökare är ju bara ett plus. 

Blogg är bra på många saker. Som min pappa sa idag: eftersom de är så svårt att få tag på dig får man läsa bloggen. Jag älskar att läsa mina vänners bloggar så ja vet hur dom har de å vad dom gör. Bloggen ha blivit en del av mitt liv. 

Ibland har ja verkligen bloggtorka, som tex nu. Ibland kan ja komma på hur många saker som hellst på en dag som ja vill blogga om. Men det är de som är så skönt med en egen blogg. Jag bloggar när jag vill om vad jag vill. Ingen annan bestämmer. Bara jag!

Den 3 april kommer jag ha en 1 års tävling här på bloggen! Håll utkik!

Tack alla läsare och ni som kommenterar, ni gör de extra roligt att blogga!

 


Kommentarer
Postat av: Maria

Det är ju så det är. Visst är det kul att blogga men det är extra kul att blogga när man får komentarer ibland :)

2008-03-18 @ 23:17:42
URL: http://www.mariachen.blogg.se
Postat av: carina persson

Hej Zara!

Tack för din kommentar. De två orden du skrev säger precis allt. För det är en sådan hon är, en idiot. Fast jag har värre namn på henne men de lämpar sig inte här. Du vet säkert vem det är jag skriver om också. Jag hör av mig via vanlig mail i morgon för jag har lite att berätta för er som är privat.

Hälsa familjen!

Kram från

Carina, Markus, Emilia och Linnea

2008-03-18 @ 23:22:14
URL: http://carina69.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0