Dålig mamma!

Så rök vi ihop igen, jag & Ängla.

"Du är alltid su!r" sa hon mellan tårarna.
Fy fan (rent ut sagt) vilken dålig mamma jag känner mig som.
Jag är så tung & trött men ändå har jag Ängla hela dagarna med mig till bassängerna.
Trots värkande fogar, en rygg som snart knäcks av en allt för tung mage och med fötter som är så svullna att dom knappt går in i ett par Foppa-tofflor!
Men när kvällen kommer & gnället börjar orkar jag inte mer.
Mitt tålamod tryter & jag skäller på henne när hon gör fel!
hon har verkligen hamnat i kläm under denna graviditet och jag tycker så synd om henne!
Innan hade vi sån fin kontakt, nu känns det som jag bara raserar allt vi har/haft.
Tårarna rinner ned för mina kinder..
Hon är ju mitt allt, men ändå blir det så fel.

Om ni visste vad jag försöker..

Kommentarer
Postat av: Malin

Zara, det vet alla att du gör! och Ängla VET det också. Oroa dig inte för det! Du är så himla duktig som kämpar på med att stå i och fixa saker, som om du inte vore vänta tvillingar när som helst! Du är ju värsta super mamman! Du vill allas bästa jämt. Kram och energi till dig min söta vän!

2009-07-02 @ 20:07:03
Postat av: Jossan

Men du ! Jag som inte ens e gravid med de hormonerna svallande ryker ihop med min treåring titt som tätt ! Nova får man verkligen igång riktiga bråk med och de älskar en inte mindre för det ! Jag tror det e viktigt att barn får se känslor och sedan tycker jag du verkar göra ett otroligt jobb som har med henne ut o badar osv ! Tror inte hon går miste om något alls och barn ÄR bra på att säga "rätt" saker så man kan bryta ihop !



Du e duktig o strong som orkar så mkt !

2009-07-02 @ 20:27:48
URL: http://jossan1982.blogspot.com
Postat av: Anonym

Lilla gumman!

Var inte ledsen för att du och Ängla kommer på ksnt med varandra. Det hade inte varit normalt annars.

Alla ryker ihop med sina ungar ibland. Men kan inte Emil ta henne lite så du får lite egentid? Ängla är en go unge och det går ingen nöd på henne och du är en bra mamma och jag beundrar dej som bara orkar hålla igång som du gör. Jag blir så ledsen när jag ser dina stackars fötter, måtte de små krabaterna komma snart.

2009-07-02 @ 20:54:05
Postat av: Jenny

Zara! Alla mammor har åna dagar och att du har det nu är inte så konstigt. Jag tror säkert att Ängla vet att du gör så gott du kan. Fortsätt kämpa och kom ihåg att om vi inte kom på kant med våra barn ibland skulle vi inte känna de stunder vi är ams med dem på, på samma sätt. Håll ut och jag vet att du kan! Håller tummarna för att tvillingarna kommer snart och förgyller ditt liv med Emil och Ängla än mer. Många kramar från mig och Amanda

2009-07-02 @ 21:11:48
Postat av: Carina Persson

Åh älskade Zara! Ängla VET hur mycket du älskar henne, tro mig. Du skulle bara höra mina barn här hemma, särskilt Markus. Du skulle inte tro mig om jag berättar vad han kallar mig när han blir arg. Men en sak VET jag, och det är att han älskar mig oavsett vad. Och det gör Ängla med dig också. Det är ju inte konstigt att du är trött och inte har samma ork som tidigare. Det vore väl konstigt annars. Och denna värmen dessutom, den tar kål på oss alla. Zara, både du och jag och Ängla och alla andra vet att du är en toppenmamma. Tvivla aldrig någonsin på det.



kram från



Carina



PS: Barnen skickar kramar till er

2009-07-02 @ 21:21:35
URL: http://metrobloggen.se/carina6969
Postat av: linn, syster

2009-07-02 @ 21:41:00
URL: http://cryyourtears.vl
Postat av: linn, syster

systrami, jag glömmer aldrig första gången jag såg lilla Ängla och hade henne i min famn, redan då såg jag på sättet du såg på henne hur mkt du älskade henne. och hon förstog nog inte då vilken underbar mamma hon har, för det ÄR du. du är en helt otroligt underbar mamma, jag är såååå stolt över att ha dig som min syster. och jag är sååå stolt att jag vet att min lilla prinsessa Ängla har just DIG som sin mamma! KRAM KRAM KRAM

2009-07-02 @ 21:44:27
URL: http://cryyourtears.blogg.se/
Postat av: marica

Förstår precis hur du känner men som alla andra har skrivit, du är en toppenmamma som vill ditt barn allt väl men just nu orkar du inte hur mycket som helst av olika skäl, det är inte jättelångt kvar nu! Kan du inte be någon om lite avlastning o hjälp på em/kvällarna? Stor kram och du är grym, verkligen!

2009-07-02 @ 22:29:19
URL: http://maricaaberg.blogg.se/
Postat av: Sofia

Du är en underbar mamma Zara. Ni har haft en jobbig tid nu men det blir bättre. Du gör allt du kan för lilla Ängla. Även om hon inte förstår nu så kommer hon att göra det framöver. Du måste ta mera hjälp av Emil du klarar inte allt själv, det gör ingen. Snart är era småttingar här å då blir allt bättre. Ta hand om varandra. Många kramar från Hjo

2009-07-02 @ 22:32:26
Postat av: Gunilla i Uddevalla

Zara....det kommer att blir bättre. Det vänder snart. Och jag är alldeles helt övertygad om att Ängla och Emil känner och VET att du är en helt fantastisk mamma, för det är du!!

Bebisarna är snart här och du kommer få krafterna tillbaka.

Kramar till er alla!!

2009-07-02 @ 22:55:18
Postat av: Therése

Visst är det jobbigt att känna att man inte orkar med och räcker till. Det går ofta ut över dem man älskar mest, för de personerna är de som är närmast. Men är det nåt jag kan säga om Ängla, baserat på det jag har träffat henne på jobbet och på lakplatsen, så är detär hon är en väldigt mogen och smart liten tjej med ett för sin ålder "vuxet" tänkande. Inte sådär jobbigt lillgammal, utan insiktsfull. Så jag är övertygat om att hon ändå har en väldigt stor förståelse för att Mamma inte är riktigt som hon brukar just nu.

Håll ut, det kan inte dröja länge nu.

2009-07-03 @ 09:15:10
URL: http://theresian.blogg.se/
Postat av: mio

Jag har skällt som en galning på stackars Emelie periodvis när jag haft extrem värk och har varit allmänt sur. Nu har vi världens bästa relation och hon är väldigt empatisk, hon vet att jag alltid har och alltid kommer älska henne. Jag är helt säker på att Ängla vet att du gör allt för henne och älskar henne.!

2009-07-03 @ 15:26:39
URL: http://metrobloggen.se/emilfan
Postat av: frida

tycker fruktansvärt synd om dig och förstår nog inte riktigt, får du ingen hjälp av emil alls? läser alltid att det är du som städar och tvättar och fixar medan han verkar tycka om att ta sovmorgon =). ärligt talat tycker jag att han verkar vara en riktigt DÅLIG man och pappa som inte tar bättre hand om dig och ängla nu när du väntar tvillingar!! lycka till med allt, det dommer att bli jättebra till slut!!

2009-07-03 @ 16:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0