Frågor & Svar

Jag har aldrig några frågestuder (vem vill fråga mig om ngt ;) ). Men i bland kommer det lite frågor och jag har nu valt ut ett par av de senaste och svarat på här:


Vad tycker Ängla om sina småsyskon?

Hon älskar dem verkligen, pussar & kramar dem nästan hela tiden.

Hann Emil vara med på förlossningen?

Självklart var han med på förlossningen. Emil är inte typen som försöker smita undan en sån stor händelse.

Jag såg på Emils turneplan att han kommer till Varberg och ska vara med i allsången på Måndag. Tänkte fråga om det har blivit någon ändring nu när era guldklimpar har kommit?

Emil kommer att jobba som vanligt. Vilket betyder att de spelningar som är bokade blir av. Han är hemma mycket ändå. Det är de positiva med hans yrke :)

hej jag har alltid undrat hur magen ser ut några dagar efter förlossningen är den slapp eller hur ser den ut? Har man bristningar på magen, försvinner de sen?

Ja, kan tala om att jag absolut inte kommer att lägga ut en bild på magen som är kvar!  Klart att magen är slapp. Den har ju tänjts ut i 9 månader och ska gå tillbaka igen, vilket tar olika lång tid. Ang bristningar så är det väldigt olika. Men Ängla fick jag inga, men hade tyvärr inte samma tur denna gång. Har fått runt naveln... Eftersom jag aldrig haft det vet jag inte om det försvinner. Bleks möjligtvis...

Hade varit kul att veta hur du ammar dina tvillingar, en och en eller samtidigt? Vad är den största skillnaden mot förra gången du hade bebis i huset, förutom att de är två då?

Olika. Oftast ammar jag dem en och en eftersom Vilda vill ha oftare. Vilket gör att dom äter på olika tider. Men jag dubbleammar oxå.
 Skillnaden denna gången är väl att man är lite säkrare eftersom man gjort det en gång innan. Man är lite lugnare. Men nu fick vi ju två vilket gör att det ändå blir "nytt"..

Har du ingen som kan komma några timmar imorgon och hjälpa dig lite?

Å jag har många fina männsikor runt omkring mig som gärna hjälper till om jag ber dem. Men oftast vill jag fixa det själv ;) Jag är bara sån :)

hej
jag undrar hur gammal ängla är.

Ängla blir 5 år i SEPTEMBER

Hej
Gör inte misstaget som några släktingar till mig gjorde som också fick tvillingar.
De sa alltid tvillingarna när de pratatde om barnen istället för att säga deras namn som två individer.

Vi kallar dem aldrig tvillingarna när vi pratar om dem utan använder deras namn.. Det enda är att jag skriver det här i bland.. Har läst jätte mycket om just det problemet. Tror det är lättare att se den som två individer eftersom det är en av varje.. 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det ska bli så kul att se världens bästa Emil imorgon! Helt otroligt vad det var längesen!! Emelie är lite orolig att han inte ska känna igen oss men det löser sig nog : )

2009-07-19 @ 21:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0