Lååångdraget!

I går på eftermiddagen började de första värkarna komma.. Men jag brydde mig inte så mycket om det, eftersom jag känt endel en längre tid. Vi åkte in till stan & hyrde film som vi sedan la oss och kollade på. Benjamin Button (UNDERBAR FILM!).. Under filmen kom det värkar hela tiden, oregelbundet men ändå.. Vid 20:30 började vi kolla tiden och dom kom med ca 30 min mellanrum ungefär.. Ingen fara alltså, men ändå på g trodde jag. Om det hade hållit på hela dagen borde de ju inte gå tillbaka,, Gick & la mig för att försöka sova, men värkarna blev lite kraftigare & tätare (ca 20 min mellan). För långt emellan för att föda & för tätt för att sova.. Fick tända lampan igen & läsa och efter någon timma avtog det!!! Trodde inte det var sant. Däremot har jag fått kissa ca 20 ggr i natt eftersom dom tryckt nedåt hela tiden. Å sen har det kliat på magen så in i H-vete! Så mycket sömn blev det inte ändå. Vaknade nu vid 6 av ännu en värk, men sen har det inte kommit igen.. Tror att jag får spader snart... Det känns så nära men ändå inte.. Bara klådan driver mig till vansinne alltså.. Man kan tro att klåda inte är så farligt, men det kan jag tala om att det är!! Får snart ett nervsammanbrott... Som tur är ska Änglas farmor & farfar ta henne på Barnenssalonger i stan idag. Då kan jag passa på att vila. För detta kan ju bli ett långt maraton lopp.. Å Emil ska jobba, så under den tiden får jag väl knipa ;) Ja, fortsättning följer som man säger..

Kommentarer
Postat av: jennie

Tänkte på dig flera ggr i går kväll.

Fick en känsla av att det var dags! Kan tänka mig att klådan gör dig tokig=( Själv har jag oxå sovit som en kratta i natt, legat och tänkt och funderat...

Jag har fortfarande inga känningar alls så jag funderar verkligen när det ska köra i gång för mig...

Kram från norrland.

2009-07-06 @ 07:18:45
Postat av: Pia

Lycka till o hoppas det drar igång försök o vila så du har kraft när de vill ut.Kram

2009-07-06 @ 07:41:36
Postat av: Mia

Att klådan knäcker en kan jag skriva på !! Outhärdligt och det slutar ALDRIG känns det som !!

Lycka till idag nu då :) Hoppas allt klaffar S



Kram

2009-07-06 @ 08:22:43
URL: http://focim.blogg.se/
Postat av: Sofia

det är nära nu. en kompis till mig som oxå väntade tvillingar hade oxå en fruktansvärt klåda, jätte jobbigt var det. Stackare. Försök vila nu om det går. Dom är här snart=).

Hälsa Emil å Ängla. Många kramar

2009-07-06 @ 09:02:18
Postat av: Anna-Karin

Håller med om att det är lång draget vi har ju väntat hur länge som helst. Hoppas de kommer i eftermiddag /natt nu då så att du slipper klådan mm men framför allt slipper du väntandet i såfall... Lycka till..

kram

2009-07-06 @ 09:14:41
Postat av: Eva

Åh vad spännande! Väntar nyfiket på uppdatering.

2009-07-06 @ 09:43:51
Postat av: rosalita

Jag tittar in hos dig direkt på morgonen, för att se läget. Så många gånger har jag tänkt att nu är hon nog och föder. Detta har blivit en väldigt spännande blogg. Men snart så är ni 5 ska du se..

2009-07-06 @ 10:24:03
Postat av: Sara Li

Klåda ja... det hade jag som f-n när jag väntade Tove... jag kliade sönder huden totalt! Vet inte om det har samband med värmen också kanske? För jag var gravid över en sommar precis som du... Fast det spelar egentligen ingen roll vad klådan beror på, den är hemsk ändå!!! Lider med dig så! Hoppas att de små (?) parvlarna vill pallra sig ut snart så att du kan njuta lite av sommaren (OCH DEM) också! Men det är ju uppenbarligen väldigt mycket på G!



Kram!

2009-07-06 @ 10:53:15
URL: http://sarali76.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Hoppas de vill titta fram nu idag så du slipper detta o får njuta av dina fina barn istället.

Lycka till o all kraft o styrka till dig!



/Charlotte

2009-07-06 @ 11:31:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0