NU RÄCKER DET!

Nu är jag så jävla trött & arg på elaka själviska människor att jag inte längre tänker hålla käften!

Som ni vet skadade sig en tjej (det är snudd på att jag tänker lägga ut hennes namn här nu oxå!) under en av föreställningarna i Tarzan. Det var fruktansvärt eftersom vi betalat otroligt mycket pengar av ett företag som lovat oss säkerhet för vår ensemble. Men som alla andra medverkade hon frivilligt & ingen tvingade henne.
(Hon bröt tre revben vilket vi tackar gud för att det inte var värre.)

Vi alla blev självklart förskräckta och otroligt oroliga å hennes vägnar.
Vi åkte direkt till sjukhuset och lovade att stötta henne på alla plan. 
Eftersom hon bedyrat hur dåligt hon  mått innan eftersom hon varken hade föräldrar som brydde sig eller några direkta vänner. Vi åkte hem till henne, erbjöd vår hjälp. Lovade att hjälpa henne med förlorad arbetsinkomst via vårt försäkringsbolag (ja, det hon hade rätt till). Minns att hon sa "tur att jag att inte är en arg jävel som vill jävlas med er" (då ringde det en varningsklocka i mitt huvud..) Det enda vi behövde var papper från F-kassan på all förlorad inkomst. 
Det kom aldrig några papper, men däremot kom ett tele samtal från hennes pappa (hon hade ju inga föräldrar som brydde sig ju?) som hotade Emil om pengar som hans dotter skulle ha..
Fram till dess hade vi varit helt överens med henne & som vi trodde vänner.
Men det finns verkligen folk som vill utnyttja andra, speciellt om man är en snäll människa som Emil (& jag) som verkligen bryr sig om andra..

En rättslig process började där hon bredde på med psykiska problem (vilket hon berättat för oss & andra att hon redan hade innan), mardrömmar, men för livet osv..

Hon blev arbetslös (eftersom hon aldrig kommer överens med ngn på en arbetsplats eller någon annanstan) och då helt plötsligt ökade kraven på ersättning! (rimmar jävligt illa i mina öron!)...

Vi hade nu för ett tag sedan kommit överens om ett rimligt belopp (med vår advokat) som hon hade rätt till..
Ungefär 30.000:- mindre än hon begärt innan vi anlitade en advokat. (så hon försökte verkligen blåsa oss innan.)

Vi hade nu lämnat detta tills idag. 
Då Emil får ytterligare krav med ännu mer pengar eftersom hon har SÅ ont av sina tre brutna revben.
(vi såg henne vara ute å jogga för 2 månader sedan, hur invalid är man då?)
Så kräver hon att kunna höra av sig till oss i all framtid å kräva mer pengar! Enligt läkarintyget (som vi äntligen fick då vi anlitat en advokat) så kommer hon inte få några men utan bli helt återställd (vilket hon redan är!)
Skulle vi låta en ensam deprimerad tjej göra det så fort hon har dåligt med pengar!?

Hur kan man göra så här mot någon som verkligen försökt stötta & vara en vän?
Hur kan man göra så bara för att få ut en massa pengar. Betyder pengar allt?
Samma dag hon blev utskriven från sjukhuset gick hon på stan med sin bror (så sjuk man är då) och träffade en vän till oss. Då sa hon " ja detta ska jag se till att få ut en massa pengar för".. 
Är det de första man tänker på när man blir utskriven & faktiskt bara fått 3 brutna revben när det kunde gått mycket värre!!!???
Ja, då anser jag att man endast är ute efter pengar.
Ett enda dansjobb till lär hon ju inte få, eftersom alla vet hur hon är!
Ingen vågar jobba med en sådan ostabil människa.

Jag hoppas att DU läser här!
Jag undrar vad fan du håller på med!?
Skaffa dig ett eget liv eller ta tag i det du har istället för att jävlas med andra!
Om man inte har några vänner eller alltid blir osams med människor på sina olika arbetsplatser och säger att det alltid dem det är fel på borde man gå till sig själv.... (kanske jag behöver ändra på mig?)
Jag har nog FAN aldrig varit så arg i hela mitt liv! 
Hoppas att du slipper träffa mig inom det närmaste!

Jag väntar tvillingar och ska snart föda!
Hade DU tyckt det var roligt att sätta en hel familj på pottkanten för att du inte kan fixa ett jobb & betala dina räkningar!?
TÄNK PÅ DET EN EXTRA GÅNG! 


Till er andra blogg läsare:

Hemskt ledsen att ni behövt "lyssna" till detta!
Men jag är så förbannat arg!
Måste gå och lugna ned mig lite nu....




Kommentarer
Postat av: Anki

Det är bra Zara man behöver rensa luften ibland.Och konstiga människor finns överallt..

Tråkigt att ni råkat ut för en sådan...Hon ser sin chans att få sig en hacka , men fattar inte att det är just det hon inte får. Bara en massa ovänner och att snacket om henne kommer att gå runt så några jobb blir nog svårt att få.

Stå på er!

2009-06-15 @ 12:12:57
URL: http://morsan.welen.com
Postat av: Carina Persson

Men herregud! För det första så har man inte ont så länge efter att ha brytit revben. Jag VET, för jag har själv gjort det. Och jag hoppas också att tjejen i fråga läser här, för jag har något att säga dig: Emil och Zara är två av de snällaste och goaste människor jag känner. De bryr sig om andra, har stor empati och är de mest varmhjärtade och underbara personer som finns. Hur fan kan du göra så? Och när de redan hjälp dig så mycket? Jag anser att du har IQ på samma nivå som en nystekt fiskpinne. Det vill säga NADA, ZERO, NULL, NOLL. Hjulet snurrar men hamstern är död, typ. Och märk väl att det är JAG som tycker så, så försök inte klämma mer pengar från Zara och Emil nu, för ska du stämma någon för dessa ord så är du välkommen. Jag står för detta.



Hälsningar från



Carina, som anser att du är en nolla

2009-06-15 @ 12:14:54
URL: http://metrobloggen.se/carina6969
Postat av: Jenny

Fy f*n för sådana människor!!! Men tyvärr finns de lite överallt:( Hoppas att det ordnar sig och att ni slipper ha med den personen att göra i fortsättningen!!

Jag är inne här ibland och är sååå nyfiken på när era småttingar ska kika ut hihi:)



Bor själv i Färlöv (nyinflyttad).

Min dotter som är 3 år ska börja här på dagis nu i aug...på Kulan. Har en liten son på 2 mån med.

Jag har sett dej i affären ett par gånger nu på sistonde och måste säga att du är så vacker med din mage!! Tänk om jag sett ut sån när jag var gravid, och då väntade jag en haha:D



Önskar er lycka till med allt!!

2009-06-15 @ 12:22:42
Postat av: MAMMA

HERREGUD vilken människa,häng ut hennes namn...........Som du vet bröt jag några revben på en kräftskiva,det gick över åp några veckor.Låt henne inte suga ut mer pengar..hon är duuuum iskallen..att hon vågar alla vet ju vem hon är hon behöver tvångs intas..jävla människa....

2009-06-15 @ 12:35:30
Postat av: Åsa

Fy fan för denna människa, ja hade hängt ut henne utan tvekan så alla vet vilket miffo hon e!!

Ja fattar inte att PENGAR e allt för vissa, för mej går min familj, djur å vänner före ALLT!!!!!!

Nej usch lider me er Zara å hoppas hon läser detta å SKÄMS å ger fan i er sen.

När man e så godhjärtad som er? Så får man massa skit för att man vill hjälpa. Riktigt fel på denna tjejen.

Ja har sagt de sååå många gånger, men säger de IGEN, EMIL e världens mest ödmjukaste människa ja känner, å vill verkligen alla väl å bryr sej verkligen om alla, precis som dej Zara. Emil har sagt så mkt gott om dej te mej=)

Nej du knäppa tjejen emil e den underbaraste människan som finns, å ja e såå glad att ja lärt känna honom. Han förtjänar inte sånt skit!

Tack för mej!

Å Zara å emil stå på er, ja tänker på er!!!



Kraaam Åsa

2009-06-15 @ 12:49:31
Postat av: Zandra

Jag döör! vet inte va jag ska säga... jag är jäkligt förbannad!

2009-06-15 @ 12:54:37
URL: http://permozandra.blogg.se/
Postat av: Eva

Men herregud, man blir så arg så man kokar!!!! Det värsta är väl att hade detta varit i USA hade hon nog kunnat driva det långt men det är ju helt absurt. Hoppas hoppas verkligen att hon sansar sig och låter dig o din familj få vara ifred nu när tvillingarna ska komma och att hon fattar att hon är patetisk. Tusen tack förresten för det fina smycket, min vän blev superglad!

2009-06-15 @ 13:04:50
Postat av: Karin

Förstår att du är upprörd. Hon verkar ju inte riktigt klok. Att bryta revben är ju ingen stor grej, det tar ett tag innan man läker, men sen blir man ju återställd. Hoppas allt löser sig!

2009-06-15 @ 13:52:18
URL: http://decemberflicka.webblogg.se/
Postat av: Isabel

Herregud, inte kul när sådant här händer men kanske kan du se det som en läxa? Ta inte folk för givet eller vilket budskap har du fått till dig från denna händelse? Denna tjejens om lurat dig/er, vi får hoppas att hon tar tag i sig själv. Innerst inne gör hon nog inte detta för att jävlas (enbart) utan för att hon mår riktigt riktigt dåligt.

2009-06-15 @ 14:37:10
URL: http://iissabel.blogg.se/
Postat av: linn syster

hej!

ja som du ser (personen i namn inte nämns) så har du inte många på din sida, i faktum har du nog bara dina föräldrar. men jag ska säga dig en sak, att dummare människa har jag nog aldrig hört talas om innan! nu ska du ge fan i min syster och hennes familj för det är även MIN familj, och du vet nog ine vad familjen bark/kronvall är kapabla till.

2009-06-15 @ 14:51:53
URL: http://cryyourtears.blogg.se/
Postat av: Jossan

Herregud vilka människor det finns !



Men OM nu du haft SÅÅÅÅ ont så skulle du knappast joggat eller hur ***** vet ju inte namnet.



Och har nog aldrig varit med om att en person har ont såååå länge av några revben. Du fick ju snabbaste bästa hjälp av det man kan läsa OCH omtanke. Den kastar du ju tillbaka i ansiktet på de som hjälpt dig nu.



Men jag antar att DU har rejäla sjukhuspapper nu då för dina onda revben. Papper på sjukskrivningar där det står att du inte kan arbeta ? Röntgen lär ju krävas då revben normalt sätt ska läka av sig själva. Eller ?

Och eftersom du ej haft ett jobb så har du ju ingen förlorad inkomst nu eller ? Eller har du papper på massa jobb som du fått avslag på pga din "stora" skada ???????



Till Zara o Emil:



Se till att den vän till er som mötte henne kan vittna om vad hon sa om det e så att detta går vidare. Samt hör efter vilka mer som kan ha sett henne jogga osv



Vilket offer !



Hon kommer inte kunna hämta ut ngt alls men förstår era känslor. Så där gör man bara inte !



Och som sagt, hennes dagar i branchen lär ju vara räknade, vem vågar ha henne i en ensemble och vem vill försäkra henne ? En bruten nagel kan bli dyr .....

2009-06-15 @ 14:59:25
Postat av: Josefine

Usch vilka människor det finns! Blir arg när jag läser.





Kram och lycka till med bebisarna, jag tycker att ni verkar vara en jätte go familj!: )

2009-06-15 @ 15:02:06
Postat av: Madeleine

Hej Zara!!

Vilka människor det finns här.. Blir arg när jag läser detta.. Ni är snälla o vill hjälpa henne o så gör hon sådär..



Denna tjej borde faktist skämas för hur hon har bettet sig, för så ska man då inte göra..



Lycka till med bebisarna :).. Ni verkar va en jättetrevlig o go familj..



//Madeleine

2009-06-15 @ 15:18:19
URL: http://meckarbruden87.blogg.se/
Postat av: mio

Nä fy fan!! Bra att ni skaffat advokat men kostnaden för honom borde ju hon stå för! Ni borde kanske tipsa f-kassan om hennes påstådda "invaliditet" för dem har hon säkert försökta att lura med!

2009-06-15 @ 15:49:03
URL: http://metrobloggen.se/emilfan
Postat av: Nillan

Usch vilken människa. Kan upplyssa den "donnan" med att 30000 är ganska mycket pengar för tre revben..och att ljuga så fy fanursäkta

jag blir så arg. De är sånna som hon som gör "skit" för dom som verkligen skadat sig eller blivit sjuka eller är ensamm på allvar..De finns bra advokater i k_stad som e bra på detta med skadestånd o så.. men de vet ni nog..

ha de bäst o ta hand om er

Jag blev SÅ glad över halsbandet.. jag verkligen ÄLSKAR de,, TACK TACK TACK..



2009-06-15 @ 16:13:36
URL: http://aftonstjarna.blogg.se/
Postat av: rosalita

Hemskt att råka ut för sådana människor. Hoppas att hon ger sig snart så ni får ro. Hon får sitt straff till slut men innan dess så kan hon förstöra för många människor som kommer i hennes väg.

Lycka till nu hela familjen. Ni är så rara alla tre och det ska bli så spännande att få se kort på er då ni blir 5. Kram!

2009-06-15 @ 17:42:01
Postat av: maggan

Vi pratar varje dag Zara, men tänkte ändå skicka en kommentar kring det här för att alla ska veta att även vi, vår familj blir jävligt förbannade på sådana människor som bara vill roffa åt sig pengar. Så gör man inte, hon verkar inte riktigt klok den tjejen. Men hon kommer ju aldrig kunna få ut ngt av detta mer än mer problem med sig själv. Stå på er och be om hjälp om ni behöver. VI FINNS FÖR ER, det vet ni redan. Kram på er och FAN vad jag LÄNGTAR till de där SMÅ LIVEN kommer UT.

2009-06-15 @ 17:48:00
Postat av: Maria

Klart du ska skriva av dig. tyvärr så finns det en del sånna människor. Hoppas ni inte ger er

2009-06-15 @ 18:35:36
URL: http://mariachen.blogg.se/
Postat av: Camilla B

Herregud!!Finns inget annat ord.30000 Är väl mer än nog,dessutom ert stöd som är ovärderligt.Tyvärr Zara e det nog så att hon inte har de vettet ens att skämmas för då hade hon slagit i broms för länge sedan.Hoppas ni slipper betala fem öre till,till henne.Hoppas snart vi istället får se gulliga bilder på två nya små gullungar i Sigfridsson/Kronvall familjen..Lycka till med allt.Kramar

2009-06-15 @ 19:51:29
Postat av: irene

hur kan man utsätta snälla och omtänksamma människor

för sånt här. blir arg och ledsen när jag läser.

stå på er Zara och Emil! kram och alla varma tankar

till er!

2009-06-15 @ 21:15:40
Postat av: Todde

kan det var så att hon trillade med flit?

2009-06-15 @ 21:40:57
Postat av: Lina

Tyvärr är man väl inte helt överraskad... jag har sagt det innan men det tål att sägas igen... jäkla osis att det var just hon som trillade... ingen annan hade ju hållt på... SÅÅ pinsamt, o som sagt va... skåne är ju inte större än att rykten sprids med vinden... om inget annat borde hon ju tänka på det... Det är ju inte som att hon är världsbäst heller direkt... Tvivale!!!



Nu till roligar saker... jag kommer hem nästa helg och hoppas vi kan ses... innan eller efter BB ;)



Hälsa hela familjen o kom ihåg att ni har riktiga vänner i världen...



kramkram



2009-06-16 @ 00:36:54
URL: http://www.lantlottanollatta.blogspot.com
Postat av: Mia

Fy vad riktigt jäkla otäckt! Det tar så mycket energi när människor är så orättvisa och själviska.



Hon såg verkligen sin chans att få lite pengar men tänkte inte på allt annat mer värdefullt som hon går miste om som respekt, vänner och framtida jobb (som säkert kan ge mer pengar på lång sikt). Hoppas hon mår riktigt dåligt och att hon har så pass mycket självinsikt att hon drar tillbaka allt och ber om förlåtelse för allt hon orsakat. Det kommer att gynna henne mer än all skit hon drar över er.



Hoppas ni får ro och kan upphålla en "positive spirit" nu när ni ska bli fem i familjen :)

Om vi inte springer på varandra innan så önskar jag er en solig och härlig midsommar och att de små tittar ut snart:)

Kram Mia

2009-06-16 @ 10:18:48
URL: http://blogg.lekvira.se
Postat av: Linda Piri

Men herregudars skymning är nog allt jag har att säga... Det finns ta mej tusan människor till allt.. Jag är inte ett dugg förvånad... Men hon kommer att få vad hon förtjänar så småningom. What comes around goes around vettu... =)



Puss!

2009-06-17 @ 10:53:58
Postat av: Soile

Nuförtiden så gör många människor ALLT för att få pengar, makt etc. Usch, förstår mig inte hur folk kan vara så himlans elaka för att få det dom vill? Varför måste dom trampa på oskyldiga människor för att nå toppen?



Kärlek, ömhet och respekt - nyckeln till ett lyckligt liv!



Ge inte upp, Zara och Emil. Kämpa och låt inte henne stampa på er! Ni förtjänar verklingen inte det här!



Massor med kramar till er! / Soile

2009-06-18 @ 02:13:41
URL: http://bjebjee.blogg.se/
Postat av: Eva-Marie

Jag blir målös... Ni månade ju även om barnen så de inte skulle bli uppskärrade av det som hände! Otroligt. Stå på er. Kramar

2009-06-21 @ 00:33:59
URL: http://www.metrobloggen.se/evam

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0