Syskonkärlek

 

Blir så varm i kroppen när ser hur mycket barnen tycker om varandra & hur bra Ängla ändå tagit det att helt plötsligt få två småsyskon som kräver en hel del tid. 2 bebisar kräver oftast två famnar! Ibland kan hon säga "ni tycker inte om mig mer", men jag hör på hennes röst att hon vet att vi gör det. Hon bara testar. Älvin & Vilda skiner upp så fort dom ser henne & tvärtom.

Nu sitter jag är med foten på babysittern så att prins Älvin somnar. Attans den som slutar gunga :) Vilda har vaknat i sängen & jag ska hämta henne strax (Emil ligger där nu). Bebban ska tvättas & kläs. Älvin vaknade tidigare så han är klar.. Kl 11 är det dags för nästa mål mat, sedan ska dom ut i vagnen för några timmars sömn. Det rullar på kan man säga.

I eftermiddag ska vi hinna med en hel del. När Ängla slutat dagis ska vi åka till Emils kusin M som fick sitt andra barn en månad efter oss. Vi har inte hunnit ses än. Efter det bär det av till familjen Bengtsson (våra resekompisar!) för lite mys!! Maria (deras dotter) är ju Änglas största Idol, så Ängla är lycklig i dag!

Ha en toppen dag idag!


ngla & Maria på Disney Land LA förra året!


Guuud vad jag längtar tillbaka!



Kommentarer
Postat av: sandra

Gud vad söta dom är!

2009-10-19 @ 10:37:54
URL: http://sandeli.webblogg.se/
Postat av: Therése

Disneyland är underbart!

Jag bodde 9 månader i Mission Viejo, en halvtimmes bilfärd från The Magic Kingdom, och behöver jag säga att jag var där MÅNGA gånger?

2009-10-19 @ 13:00:39
URL: http://theresian.blogg.se/
Postat av: Zandra

åh, Vad jag saknar er!!

2009-10-19 @ 13:46:12
URL: http://permozandra.blogg.se/
Postat av: bitte

Hej vill du göra mig en tjänst?

Rösta på min söta kisse i Miss & Mr cat lounge.



Gå in här

http://www.catlounge.se/#misscat



Sök på Kissy.



Vore jättegulligt

2009-10-19 @ 15:07:34
URL: http://www.lovemercury.se
Postat av: Lars

Underbart att era barn kommer överens:) Jag minns att jag inte alls gillade att få ett syskon, ursäkta att jag skriver det här, men det har hållit i sig in i vuxenlivet. Jag hoppas att det fungerar likadant åt andra hållet så att Ängla, Älvin och Vilda fortsätter att vara goda vänner som vuxna.

2009-10-19 @ 15:09:13
Postat av: rosalita

fina barn ni har du & Emil.

2009-10-19 @ 19:48:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0