Efter en kaffe hos Maggan fick jag sällsk...

img_1043 (MMS)

Efter en kaffe hos Maggan fick jag sällskap både till affären och hem av Selma som promt skulle med oss!! Det är skoj att vara poppis :)


Kommentarer
Postat av: caroline

Mysigt!!!

2010-04-16 @ 19:23:30
URL: http://ledsensflikkastankar.blogg.se/
Postat av: mio

Ville dela med mig av vad Emelie skrivit i sin blogg idag, tack vare att hon har haft så bra förebilder som Emil, Helena och Johan, och nu även dig är hon mycket tryggare i sig själv än hon skulle varit utan er.

"Man kommer alltid till de stunderna i livet då man bara ser problem. Man stöter på hinder, trots att man har folk som ställer upp och försöker förhindra alla kommande problem. Det finns ingen som är fläckfri, ingen som mår helt bra. Vi har alla brister, men det gör oss inte mindre värda. Vi ska inte ursäkta oss för att vi ibland gör misstag, när vi säger eller gör saker vi inte menar, saker vi ångrar. För det är precis samma för alla, trots att en del hellre blundar för det och endast ser de andras fel, och inte ens egna. De vill inte erkänna att dom har fel trots att dom vet. De vill inte inse att det är bättre att stötta, än att trycka ner.

Det finns plats för oss alla i världen. Det finns ingen som tar någon annans plats eller förstör för någon bara för att den lever. Vi ska inte konkurrera med varandra, vi är alla människor, vi har alla lika stor rätt till att vara den vi är. Ändå går det snack bakom ryggen, falska rykten, taskiga kommentarer, en hel del med fördommar, precis som på dagis. Inte ens som på dagis, utan värre. Jag vet att minst halva skolan är sådan, halva sverige om inte mer. Folk accepterar inte ens varandra längre, man har sina vänner resten är ens fiender. Och det är verkligen inte så det ska vara.

Alla som vågar erkänna när de gör fel, det är dom vi ska se upp till. Dom som vågar säga emot när någon snackar skit och dom som går efter sin egna uppfattning, istället för att lyssna på vad alla rykten har att säga. Det är dom människorna som har insett att det är viktigt att ta vara på varandra, och dom ska vara stolta över sig själva."

Kram och ha en underbar helg!



2010-04-16 @ 19:29:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0