God morgon! Här har vi varit uppe med tupp...

img_3260 (MMS)

God morgon! Här har vi varit uppe med tuppen (det är vi visserligen varje dag) eftersom rörmockaren skulle komma. I går fick vi stopp i toaletten så vi har varken kunnat duscha eller gå på dass! En prövning vill jag lova. Kanske samma känsla som att göra lumpen? Vad vet jag, har aldrig gjort lumpen! Nu är det i alla fall fixat och vi kan göra vad vi vill på toaletten ;)


Kommentarer
Postat av: Ann-sofie

så skönt att toaletten är fixad igen -den är INTE rolig att vara utan:)

2010-08-16 @ 17:34:32
URL: http://endelavoss.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej Sara!



Jag har en fråga ang panikångest som jag förstått att du också lider av. Jag har panik¨ångest och nu är det snart dags för mig att föda vårt första barn, hur gick det för dej på förlossningen? Kände du av panik innan/under tiden? Ngt som hjälpte?

Tacksam för svar!

Kramar

2010-08-16 @ 18:51:29
Postat av: Carina Persson

Så roligt att se att Vilda, Älvin och Ängla har så roligt med bilen. Skönt att den kom till använding, jag hade tänkt slänga den men tänkte på er direkt.



Krama barnen och Emil!



Kram från Carina och barnen

2010-08-16 @ 18:59:15
URL: http://metrobloggen.se/carina6969
Postat av: Olle

URK! Hände oss för ett år sen. Bajsvattnet strömmade upp genom golvbrunnen och höll på att rinna över tröskeln och ut på vårt nylagda laminatgolv. Hustrun fick panik och ringde 112 som kopplade oss till kommunens jour som kom ut och konstaterade att vår avloppspump lagt av efter 37 års trogen tjänst. Vi visste inte ens att vi hade någon, än mindre var den satt, men jag fick låna en pump på jobbet och tömma avloppsbrunnen varannan dag tills det var fixat.

2010-08-16 @ 22:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0