Mitt stora...

0-22fc55dadcd4962944f5f8f5485c6c1b.png

Mitt stora hjärta (Ängla) fullkomligt avskyr att städa. Varför städa när det finns så många andra roligare saker att göra?! :)
Jag har i förra veckan infört belöning om Jon städar sitt rum varje Torsdag. Belöningen är att 20:- stoppas i ett kuvert efter varje städning. Pengarna får hon sedan använda när hon ska till Euro Disney Paris i Juni. Hon var väldigt lycklig över det men olycklig över sättet att få tillgång till pengarna. Första Torsdag var hon efter tre timmars städning inte klar. Inga pengar. I går gick jag in och stöttade upp lite grann. Men det fanns en hög kvar med diverse smö krafs kvar som hov själv skulle städa upp ( sur som en lus över det förståss). När jag efter promenad med vagnen kom in i igen var det helt rent på golvet. Var tvungen att fråga Emil om han hjälpt henne, men inte. Hon fick sina 20:-.
I dag när jag letade efter en annan sak under hennes kista upptäckte jag en hög med diverse saker... Började bli lite misstänksam. Frågade vart hon lagt det hon städat upp så fint.. Så direkt på hennes min att hon var påkommen! 
"ööö jag får nog städa i morgon.." jag svarade med att man inte får någa pengar när man ljuger.. "Ja, men du märkte det i alla fall inte den dagen" svarade hon mig.... Ungadrull! :)
(jag hade grymt svårt att hålla mig för skratt efter denna upptäckt. Hon tycker verkligen städning är det värst tänkbara att göra. Tydligen kan hon gå långt för att slippa det...)


Kommentarer
Postat av: Therese

Låter som jag... jag AVSKYR städning. Ikväll blev jag övermodig och rev ut ALLT från Bellas rum, leksaker, mindre möbler, tömde garderober och skåp... DÅ tappade jag sugen. Suck... Fixade i alla fall klart garderoben. Själva grejerna får vänta till imorgon förmiddag. Bläää...

2010-02-26 @ 23:59:05
URL: http://theresian.blogg.se/
Postat av: milo

Oj vad jag blir full av skratt, jag ser henne framför mig,ha,ha. När Anton var liten hotade jag med en stor svart sopsäck, han blev förtvivlad och städade ett par gånger. Nästa gång jag kom och hotade städade han inte och sa att jag kunde kasta sakerna för han skulle köpa nya på EKO-hallen, då blev jag full av skratt. Barn vill bara leka inte städa. Milo

2010-02-27 @ 08:15:04
URL: http://milogottfridsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0