GOD KVÄLL I STUGORNA

Sitter med datan i knät & inväntar "Made in Sweden" (tyckte inte alls om det förrå året men gillar det än så länge detta år starkt!)
Har inte gjort ett vanligt inlägg på år & dagar känns det som.
Det är så sällan jag hinner sitta ned med den.
På dagarna arbetar Emil på den & kvällarna behöver barnen en massa närhet.
Därför blir det lätt ett mobil blogg.
Men ikväll har vi lagt dem nu till kl 21, ett test för att se om det funkar.
Att få ha en timma (21-22) för sig själv utan att komma i säng för sent.
Hoppas, hoppas!
Hur sover era barn?
(ni som har bebisar i samma "ålder)

I går träffade vi läkaren på BVC och tog upp det där med att vi ska behöva prova ägg på våra små barn hemma.
Jag vill aldrig i mitt liv vara med om den upplevelsen!
Vi fick en remiss till barnallergi!
SKÖNT!

I dag har jag kommit i gång med träningen igen, ÄNTLIGEN!
(Tack vare Maggan som drog med mig)
Inte en dag för tidigt.
Måste komma i form, mycket på g ;)

(Jag kanske ska tillägga hur barnen har sovit fram till nu: Vi har lagt dem vid 22 tiden och dom har somnat ca 22:30. Sedan sover dom hela natten (förutom lite inplugg av nappar) fram till 7-8.)

Kommentarer
Postat av: Sara Li

Hej Zara!



Inez är lite äldre än Vilda och Älvin, men jag kan ju ändå berätta hur hon sover. Jag kan ju säga att vi är väldigt bortskämda när det gäller hennes sömn, och har varit alltsedan hon var nyfödd... för hon somnar och har alltid somnat oftast runt 19 och vaknar runt 6-7 på morgonen, och det kan man bara inte klaga på. Om hon vaknar på natten vill hon inte äta, utan bara kanske ha lite vatten och nappen och sitt gosedjur igen. Ja... så har vi det om natten... vi får oftast sova!

2010-01-21 @ 21:32:01
URL: http://sarali76.blogg.se/
Postat av: Caroline B

Elise är 9 månader och hon har varit ganska bökig när det gäller sömn på nätterna. Men oftast somnar hon vid 20, ibland vaknar hon en eller två gånger innan vi har gått o lagt oss, men hon somnar fort om igen. Sen på nätterna brukar hon vakna 1 gång och komma upp i vår säng. Hon brukar vakna vid 7-tiden på morgonen sen. Ibland bökar hon på kvällarna o vill inte sova alls, då får hon sova i vår säng från början. När hon var mindre och helammades så vaknade hon mycket, i snitt kunde det bli cirka 5 gånger per natt och hon åt på nätterna ända tills hon va cirka 6 månader (dock inte 5 gånger per natt alltid :-D )

2010-01-21 @ 21:56:10
URL: http://clinan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hihihi, kul att läsa vad andra anser "sova hela natten". För mig är det inte stoppa in nappen ett par gånger, då sover man inte hela natten.

2010-01-22 @ 20:08:50
Postat av: Eva

Olli sover från 20-07 med variation någon halvtimme hit o dit, och så vaknar han i äter någon gång runt 02. Dock har allt varit helt ur balans nu när han är förkyld..

2010-01-22 @ 20:32:49
URL: http://mammamattefru.blogspot.com
Postat av: Sophie

Varför vill Du/Ni inte prova att ge era barn ägg hemma?



2010-01-22 @ 22:31:51
URL: http://sophiela.blogg.se/
Postat av: Emil, Zaras Sambo

Svar till Sophie. När Ängla var liten fick hon en ordentlig allergichock när hon åt ägg. Ansiktet svullnade upp och hon blev mer eller mindre okontaktbar så vi fick ringa ambulans. Vi är oroliga att Älvin och Vilda kanske oxå kommer vara allergiska mot ägg. När vi nu ska prova ägg på tvillingarna så känns det tryggare att göra det på sjukhuset där de har resurser att ingripa snabbt om de skulle reagera på samma sätt som Ängla gjorde.

Hälsningar Emil

2010-01-23 @ 16:26:44
Postat av: Liselotte,21 år & mamma till Lilly

Min dotter som snart är 9 månader soverjust nu jättebra (skriver just nu då man aldrig vet med barn) Vi går & lägger henne i sin säng vid 19 tiden efter en flaska välling. Sen brukar hon vakna vid 22-23 tiden & be om en flaska till & sen brukar hon sova till klockan 8-9 tiden. Dock har hon fått för sig att vakna till vid 4 tiden nu ett par nätter men vi hoppas att det försvinner igen snart. Hon sover även i sin säng en gång per dag så vi har haft en väldig tur med sovandet. Kram

2010-01-25 @ 08:48:26
URL: http://liselotteloves.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0