Den första våren då vi flyttat in upptäckt...

img_1333 (MMS)

Den första våren då vi flyttat in upptäckte jag att det kom upp tulpaner lite överallt.. Jag älskade det och gör det fortfarande. Vi har ett gamalt sekelskifteshus och en gammal trädgård.. Det passar så fint med de spridda blommorna tycker jag. Tyvärr är trädgården ngt som hamnat på efterkälken  efterom vi fortfarande renovererar. Vi ska även byta fasad på huset och efter det är det just trädgårdens tur! Jag längtar! Men så länge så piggar mina tulpaner upp mig :).. Gräset börjar sakta men säkert likna en djungel, men när man ska klippa det per tulpanerna med.. Det är ömöjligt att parera den eftersom dom är så utspridda.. Så klippningen får vänta lite till...


Kommentarer
Postat av: mamma

Så fint detär,du har ju gullvivor med blir lite avundsjuk..puss

2010-05-15 @ 16:16:07
Postat av: Linn

Vad fint! Jag tycker det är fint när det är lite tuffsigt och ängsliknande, inte så mycket för det där perfekta faktiskt... men det är jag det! Älskar tulpaner och gullvivor dessutom!

2010-05-15 @ 18:07:07
Postat av: Emma

Kan verkligen sakna att möta våren nere i skåne! Minns när jag bodde i Båstad och Hallandsåsen slog ut i grönska, det var så vackert! Njut av dina härliag tulpaner!

2010-05-16 @ 13:16:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0