vaken

Tack så hjärtligt för era fina kommentarer..
Sitter fortfarande med tårar  i ögonen. För även om han är gammal vill ja inte mista honom.
Dom har betytt så otroligt mkt för mig under hela mitt liv!
Nu har han ialla fall vaknat till liv, men är vimsig som attans..
Hoppas han piggnar till och får vara med oss ett tag till.

Tack ännu en gång!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Nä du det spelar ingen roll hur gammal någon är som betyder mycket,man vill ha kvar dom i sitt liv.Min önskan för dig nu är just det att du får behålla din farfar ett tag till.Inte alltid orden räcker till,vill bara säga att jag tänker mycket på dig och önskar riktigt mycke att din farfar får vara med.Du är alltid själv en sån varm person som bryr dig så jag tycker du verkligen förtjänar alla dessa goa kommentarer.Minns själv dina varma ord när mamma var sjuk och sen dog.Speciellt minns jag när mamma missa Aida och du hälsade till henne och sa att du skulle försöka ordna video till henne.Om du hade sett hur rörd mamma blev hade du förstått hur mycket det betydde för henne.Hon sa alltid så mycke gott om dig och Emil.Så hennes glädje trots hon missa Aida glädje hela vår familj oxå ska du veta.Och det tackar vi alla för,hoppas jag sagt det förrut.Så nu är det din tur att få stöd och tröst.Många Kramar Camilla

2007-11-26 @ 00:38:39
URL: http://www.123minsida.se/camme7
Postat av: maggie

Hoppas allt ordnar sig så han får vara med er lite till. Det är aldrig roligt att mista någon. Speciellt inte heller nära en högtid. DDet blir alltid jobbigt då. Ha det bra Zara och hör av dig om du behöver en stund att prata.

Kram Maggie

2007-11-26 @ 11:01:54
Postat av: Carina Persson

Hej Zara!

Jag hoppas verkligen att Din farfar mår bättre. Förstår att Du är väldigt ledsen. Du skriver att du inte vill mista honom fast han är gammal. Hur gammal någon är, spelar ingen som helst roll. Älskar man en människa, så blir man alltid fruktansvärt ledsen om något skulle hända med den personen. Jag kan bara hoppas och be att Din farfar får vara med ett tag till och fortsätta att sprida ljus och glädje i ditt liv.

Önskar även att vår Peter också hade fått vara med ett tag till. Jag är hemskt ledsen. Och barnen. Som mamma är man beredd att göra vad som helst för att ens barn ska vara lyckliga. Just nu kan jag inte ge mina barn det som de allra helst vill ha, nämligen deras pappa. Det gör så ont i mig. Och mitt hjärta höll på att brista i lördags när våra tre små hjärtan stod intill Peters bår för att ta farväl av sin pappa. De klappade honom, höll honom i handen och sa att de älskade honom och att han skulle ha det så bra i sin himmel. Fy för, säger jag. INGET barn ska behöva vara med om en sådan sak.

Just nu lever vi cirka fem minuter i taget. Mer orkar vi inte.

Ha det så bra, Zara. Jag ber för att Din farfar ska bli bra.

Kramar från Carina och barnen Markus, Emilia och Linnea

2007-11-27 @ 01:17:25
URL: http://carina69.blogg.se
Postat av: Angie

Om du visste vad jag känner med dig... Kram - hoppas verkligen att vi ses på lördag.

2007-11-27 @ 09:51:18
URL: http://angiejansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0