Farsdag

Idag är de farsdag som säkert ingen har missat!? Farsdag är inget jag firat och har med mig som en tradition.
Min ödmjuka & snälla mamma har aldrig velat fira den dagen (eller morsdag) med tanke på de barn som mist sin förälder/föräldrar. Och jag kan hålla med henne. De är mest alla affärer som ska tjäna pengar på de.. Varför inte uppskatta varandra varje dag, behöver vi en speciell dag för att komma ihåg att ta vara på varandra? Nej, de hoppas & tror jag inte..
Men eftersom jag älskar att köpa presenter så fick Emil ngt lite av oss idag.
En CAVALLI T-shirt som jag lyckades komma över :)
Och en liten läslampa som man fäster på sin bok el manus, Emil tänder nämligen upp hela sovrummet om nätterna så att vi vaknar. Så de sistnämnda var även en present till oss alla!

image510

TARZAN

Nu börjar det ta sig på repen. Tycker att jag börjar "hitta" Jane och det blir roligare & roligare ju mer man kan sitt manus :)
Idag var korriografen Caroline på plats för att stage:a ett nummer med ensemblen... Å wow så bra de blev.. Ensemblen är så otroligt duktiga! Man märker att dom har fått kött på benen efter AIDA och sätter nya saker väldigt fort! Jag kan lova för er som köpt eller ska köpa att de blir en show utöver det extra!
Jag hoppas verkligen vi ses på teatern i vår!?

 

Kommentarer
Postat av: Zandra

jag ser fram emot att få träffa er igen!
Hälsa E å Ä :=) Kram

2007-11-11 @ 18:48:03
URL: http://permozandra.blogg.se
Postat av: Camilla

Din mamma verkar vara en mycket klok kvinna.När jag miste mamma i år var det morsdag 2v efter,inte så kul.Vi firade bara genom att träffas och äta en god middag idag.Räckte för min pappa och det är mysigt att bara umgås.Självklart ska vi se er på teatern,ser vi fram emot.

2007-11-11 @ 19:41:46
URL: http://camme70.blogg.se
Postat av: joanna

åh, lyllo som får repa !

2007-11-11 @ 20:49:43
URL: http://joannis.blogg.se
Postat av: Mamma

Tack för dom fina orden.Kommer ihåg när jag var barn ,i skolan skulle vi rita en teckning till mors /fars dag .De kändes så fel med tanke på dom som inga har.Mormor/morfar firade inte heller av den orsaken.men att visa sin uppskattning under året är härligt tycker janär barnbarnen säger att dom älskar mig då finns inget bättre.

2007-11-11 @ 21:11:48
Postat av: Olle

Jag missade repet idag, var tvungen att gräva och en massa annat här hemma medan det var dagsljus. Lite trist, men man kan bara vara på ett ställe samtidigt.

2007-11-11 @ 21:36:55
URL: http://cannibal.blogg.se
Postat av: Natalie

TARZAN kommer bli så otroligt bra, tack för att jag får vara med om detta :)

2007-11-11 @ 21:46:09
URL: http://chamli.blogg
Postat av: puh

Tycker inte man ska fira födelsedagar eller julafton eller påsk eller någon annan högtid för den delen med tanke på att någon annan har mist nånting i liven. Tycker vi enbart ska fira Lucia så blir alla glada..

2007-11-12 @ 00:41:22
Postat av: Åsa

Klart vi ses i vår=) Har redan beställt tarzan biljetter, såå längta massa!!!
Kraam Åsa hälsa emil å ängla

2007-11-12 @ 09:31:31
Postat av: Maggie

Ni verkar har haft en trevlig helg. jag har redan sett Tarzan och den var skitbra i min dröm en natt. Det kändes så verkligt på något sätt. Men det är givet att vi skall se Tarzan på riktigt. Det skall bli skitball. Vi skulle varit och tittat på er i lördags men det blev lite mycket bollar i luften så vi hann helt enkelt inte. "Sorry".
Kram på er!! Maggie

2007-11-12 @ 13:31:51
Postat av: sanna

klart vi ses där!
Jag ska gå, christoffer, ellinor, christoffers familj.. vi ska beställa snart. ser framemot att kolla, ni är grymma.

Tack för orden i min blogg, de värmde.
Jag ska inte ge upp min dröm ännu, men det är är tufft ibland. Love

2007-11-13 @ 19:42:38
URL: http://sanna88.blogg.se
Postat av: Carina Persson

Vilken klok och fin mamma du har, Zara. Jag håller med om att det inte behöver vara fars dag eller mors dag för att visa sin uppskattning för sina föräldrar. Och just Fars dag är en plåga för mig varje år. Har ont i magen flera veckor innan, eftersom det görs reklam för Fars dags-presenter långt i förväg. Jag förlorade min pappa när jag var 22 år gammal och pappa var 45. Han orkade inte leva längre. Han åkte hemifrån med sin bil och hittades en månad senare. Så just sådana dagar är riktigt svåra. Och nu ligger mina barns pappa på sjukhus sedan den 11 juli.Han var med om en svår trafikolycka och är mycket allvarligt skadad.

Hälsa din mamma och säg att jag tycker att hon är väldigt fin som tänker på att sådana dagar kan vara svåra för många.

Kram till dig!

2007-11-16 @ 02:05:34
URL: http://carina69.blogg.se
Postat av: zara

Carina: Tack för ditt inlägg. Ska absolut hälsa min underbara mamma det. Det är fruktansvärt det som hänt din far och även dina barns far. Jag hoppas med hela mitt hjärta att han blir frisk snart igen! Stor kram till er!

2007-11-16 @ 17:55:38
URL: http://zara82.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0