vad gjorde jag utan...

....

Jag älskar IDOL!

Kommentarer
Postat av: Sara Li

Vill också se det... har missat två program nu! Och jag tittar ju ALLTID på Idol i vanliga fall! Men det viktigaste för mig är ändå att få se de sista programmen innan de 10 (?) finalisterna är klara... typ när det är 40 pers kvar... då börjar det mest spännande tycker jag. :-)

2009-09-10 @ 09:06:53
URL: http://sarali76.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej Zara !!

Jag har inte varit och läst bloggar på länge, men läste igen lite här hos dig idag. Antagligen inte allt s Men ändå... jag trycker ihop alla mina komentarer till de olika här, i ett och samma haha Funkar väl ??

Ang. svininfluensan: Jag och alla mina skolban har handsprit i väskan. Det är nu invanda med att tvätta händer enligt rutin, innan och efter rast. Innan och efter mat. Inte av någon mer anledning än att få bort möjliga bakterier. Så någon gång om dagen ta handspriten.

Tycker nog att man ska passa sig... å anses jag som löjlig så är jag heldre det än att vara nonchalant (om det stavas så?).

Ang "ensamtid": Vi ska minsann till Sthlm ensamam en hel helg :) Ett år sedan sist vi var utan barn :) Hotell och hela köret gött ;)

Idol: YES !!! Love it :)

Ang inget alls: Du är så himla snygg !!! Men trivs du inte med hur du ser ut (fråga mig, jag VET hur det känns) så förstår jag om du lägger dig under kniven. Hade jag haft den möjligheten så hade jag oxå gjort det !!



Nu har jag nog svamlat klart och lämnat en hel novell åt dig att läsa igenom haha

Massa kramar !!!

2009-09-10 @ 18:05:39
URL: http://focim.blogg.se/
Postat av: Carina Persson

Hej Zara!



Har du sett bilderna på vår nya kattunge i min blogg? Hon är åtta veckor gammal, hon flyttade in hos oss idag. Barnen har döpt henne till Emma. Titta gärna in i min blogg och se bilderna. hon är helt underbart söt.



Kram från Carina och barnen och katterna Emma och Amanda

2009-09-10 @ 23:57:04
URL: http://metrobloggen.se/carina6969

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0