Hej då vackra huvudstad! Vi ses snart igen...

img_1078 (MMS)

Hej då vackra huvudstad! Vi ses snart igen! Jag trivs son fisken i vattnet i Sthlm. Jag vill inte flytta tillbaka men jag behöver en dos då & då! Andra blir stressade när dom kommer till en storstad, jag blir lugn. Har alltid varit en storstadstjej! Men när man har familj känns det skönt att bo lite mer på landet, slippa hissar, trappor och att kryssa fram.. Denna gången var det svårare att lämna eftersom morfar blivit så gammal och virrig samt att mamma var kvar. Det var så skönt att bara få vara dotter. Ingen konkurrens av barnbarn :). Jag behövde det. Förr, efter mina föräldrars skillsmässa ( jag bodde hos mamma på veckorna och pappa varannan helg) var det vara jag & mamma (och min bror såklart) Vi blev väldigt tajta. På senare år har ju jag fått egen familj och man klipper lite av bandet. Men att få små glimtar av de gamla är så underbart. Mamma & jag! Love you! Men nu är jag på väg hem till mina barn och min kärlek! Ska nog pussa ihjäl dem :). Vet att dom saknar mig och det känns bra. Jag saknar dem.. Ängla är så fin. När hon pratade med mamma/mormor igår frågade hon henne: "mormor, har mamma fått ngn mat idag? Hon måste vara väldigt hungrig efter tågresan!?". Underbara unge, hon känner mig så väl och vet att jag är som Skalman. Jag har mina mat och sovtider. Utan dem är jag inte människa. Nu ska jag kolla i en ny bok jag köpte.. Koppla av de sista timmarna innan man är hemma i kaoset igen!! Ha en fin dag mina bloggvänner!!


Kommentarer
Postat av: Sarek-Jessica

Hejdå gumsi!

Jag stannar några timmar till.:-)



Åh vad jag saknar MIN mamma när du skriver så där! Vi är ena riktiga morsgrisar du och jag!;-D Fast vi kan ju liksom inte rå för att vi fått dom bästa mammorna i världen, ellerhur?!;-)



Tack än en gång för halsbandet! Det är sååå fint!!



Puss och kram på dig! Vi ses snart igen!:-)

2010-04-22 @ 12:52:06
URL: http://2barnsmorsan.blogspot.com
Postat av: Jossan

Har också stockholmsabstinens ibland, bodde ju i Södertälje i nästan 4 år och jobbade i Sthlm i 2 år ! Älskar den stan o man behöver sin dos ibland ! Sen e det skönt att komma hem till vardagen o lugnet på landet :-) !

2010-04-22 @ 20:37:01
URL: http://dekallarmigjossan.blogspot.com
Postat av: C

Puhu, långt att åka tåg. Har gjort det en gång o fick så ont i gumpen ;) Haha, kramp!

Postat av: mamma

Hej nu har jag kommit hem ..love u to...puss

2010-04-25 @ 21:30:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0