Kl 7:20 i morse startade vi en fullpackad ...

img_4055 (MMS)

Kl 7:20 i morse startade vi en fullpackad bil och begav oss till Malmö & årets loppis på Drottningtorget. Ni som har följt mig ett tag vet att vi brukar försöka åka 1 ggr om året och sälja av lite saker vi tröttnat på. I dag satsade vi mest på barnkläder samt vuxen kläder. Det brukar vara väldigt roligt och det var det även idag :). 3000:- rikare åker vi nu därifrån. Perfekt med återvinning och vi kan köpa nya kläder till barnen! Alla nöjda! Jag älskar ju själv att gå på loppis men tyvärr är det svårt att kolla runt själv.. Men man kan ju kolla in vad dem runt omkring säljer.. Hittade 4 fina gamla brukar, några ska Änglar ha sin lekstuga. Hittade även den fina lilla väskan med rosor på till Ängla, samt en jordglob som hon önskat sig :).. På vägen till containern precis innan vi skulle hem såg jag en fin bil (sparkbil till V&Ä) som jag fyndade för 20:-..  Nu är vi rätt trötta men tror ändå att jag kanske ska klippa gräset när jag kommer hem. Ja, vi får se om det blir av.. Att sätta sig i soffan är ju inte heller helt fel ;)


Kommentarer
Postat av: Pia

Det är ju jättebra och göra så. Blir aldrig färdig till det heller, tyvärr. Visste inte om att det fanns sådana loppisar. Kanon och kunna handla nya kläder för ju...



Tycker du ska sitta och vila istället för att klippa gräset för du är väl förkyld ännu. Eller det har blivit bättre nu?

2010-08-29 @ 18:31:19
Postat av: Zara

Pia:

Ja visst e det toppen! Den håller på till den 26 sep (söndagar). Kolla malmo.se

Ja, dunderförkyld e jag. Struntade i gräset men tog tag i strykning samt målade jag vår bänk i köket vit :). Ha en fin dag!

2010-08-30 @ 07:17:18
URL: http://zara82.blogg.se/
Postat av: Pia

Ok bra och veta men tror inte det hinns med faktiskt för vi ska flytta så har fullt upp just nu men det kommer väl flera tillfällen. Ja då vilade du inte men vet hur det är att man har och göra hela tiden och särskilt när barnen är så små som dina så måste man passa på. Mina är stora nu så..dotter snart 19 och sonen 16. Tack och ha en bra dag du också och hälsa mannen i huset.

2010-08-30 @ 08:46:03
Postat av: sanna

GÖM ROSENVÄSKAN FÖR JAG KOMMER FÖRMODLIGEN STJÄLA DEN OM JAG SER DEN

2010-08-31 @ 17:44:33
URL: http://sanna88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0