Sitter i systers trädgård i morgonsolen.. ...

img_3649 (MMS)

Sitter i systers trädgård i morgonsolen.. Ska börja på en ny bok, en tung bok. Läser mycket verklighetsbaserat men varva med lätt chiclit när det blir för jobbigt..


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! Det gick inte kommentera på förra innlägget så jag gör det här :)

Shit vilken bra sångare han är. Har aldrig hört honom innan. Han påminner lite om en manlig Celine Dion. Hoppas ni har det bra. Kram

2010-06-22 @ 11:35:46
Postat av: Caroline

Läser också mycket verklighetsbaserat! Men ibland blir det lite för tungt och för många tårar trillar från ens kinder.Nästa bok tänkte jag läsa Dygn kåt och helig ;)

kram kram

Postat av: Anki

Här är adressen till en bra bokklubb som har massor av sådana böcker... http://www.ensannhistoria.se/ Läser själv en heldel sådana böcker..

2010-06-22 @ 13:35:43
URL: http://morsan.welen.com/
Postat av: Carina Persson

Som du redan vet, så läser jag också mycket sådana böcker, Zara. Har köpt så många böcker nu så de ligger i högar och väntar på att bli lästa. Vet inte var jag ska börja. På min facebook sida, under Anteckningar, finns en del bra tips på nya böcker. Och så har jag ju bokbloggen på adress: www.metrobloggen.se/boktokan Där har jag inte uppdaterat på ett tag, men det spelar ingen roll för boktipsen är ju desamma och där finns massor av tips på bra verklighetsbaserade böcker. Och jag har alla jag skrivit om där, så du vet att du kan höra av dig om du vill låna någon sen.Kram frånCarina och barnen

2010-06-22 @ 15:12:48
URL: http://metrobloggen.se/carina6969

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0