I dag har Älvin & Vilda varit hos tandläka...

img_1304 (MMS)

I dag har Älvin & Vilda varit hos tandläkaren för första gången. Dom gapade fint och vi fick lära oss vad man ska ge dem och inte ge dem att äta ( ja det där kan man ju sedan innan).. Värsta faran enligt tandläkaren ska tydligen vara mor&far föräldrarna som gärna vill ge dem lite gottis när dom är där ;).. Tror att de flesta föräldrar även känner igen just den biten.. Eller? Nu är vi på väg hem och senare idag ska jag hämta Selma på dagis. Hon ska leka lite hemma hos oss i dag.  Hoppa ni får en fin dag!


Kommentarer
Postat av: Louise&Isabella

Vi har också varit hos tandläkaren idag. Isabella ramlade nämnligen och slog munnen i lördags så vi var där och kollade så allt var bra och det var det- skönt! Hon gapade däremot inte alls fint så hon var inte så glad!

2010-05-10 @ 12:20:22
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/
Postat av: Karin

Sååååååååå jag känner igen mor- och farföräldrarna-problemet. Vi har varit rätt duktiga här hemma och Ella som fyller två (IDAG!!) har i princip bara glass som treat. Våra föräldrar däremot vill gärna bjuda på saft och kakor...får se hur mycket de lyssnar denna gången, Ella ska bo hos mormor och morfar i tre dygn. (Ska nog passa på att föda barn då ;-) Ha det bra, kram Karin & Ella

2010-05-11 @ 06:54:15
URL: http://ellasmat.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Hej Zara!

Har lagt upp Aftonbladets text på min blogg så du kan läsa om du vill.

Hoppas allt är härligt med dig

kramar

2010-05-11 @ 09:10:06
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vilka sötnosar!

2010-05-11 @ 11:22:27
URL: http://sandrapetersjo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0