I dag har jag haft sovmorgon vilket inte h...

img_4063 (MMS)

I dag har jag haft sovmorgon vilket inte hänt på väldigt länge. Det var så välbehövligt. Älvin har krånglat på nätterna hela veckan och kände mig ganska slut. Emil lägger sig oftast på förmiddagen tillsammans med de små, men det har jag aldrig ro till.. Så i dag känner jag mig faktiskt utvilad! Har satt mig med en kopp kaffe i solen med min bok. Marian Keyes är min favorit författare inom chicklit och jag har läst alla.. Det var min vän Emma som introducerade mig med en av hennes böcker "en oväntad semester". Det var precis i den vevan jag mådde som sämst av min panikångest och depression och den stämde in så väl just då (även om jag inte var alkoholist som personen i boken var).. Sedan dess har jag plöjt igenom alla hennes böcker. Från den första "vatenmelonen" till denna som är hennes senaste.. Så tillbaka till boken.. Trevlig Lördag!


Kommentarer
Postat av: Pia

Skönt för dig och få sova ut. Sömnen är ju väldigt viktig. Har sovit gott inatt och känner mig utvilad och har en massa energi just nu och den tar jag tillvara på så det blir en del gjort idag.Ha en bra dag.

2010-09-04 @ 10:24:08
Postat av: Marian keyes-fan

Bara så du vet har hon släppt en bok till, kommer dock inte på nu vad den heter... Alla hennes böcker är underbara, speciellt änglar.

2010-09-04 @ 18:46:09
Postat av: Maria Svensson

Roligt att se att det är fler än jag som har henne som favvo författare. Har också läst alla, började med vattenmelonen sen var jag fast. Jag läste ut en förtjusande man för några månader sedan, så nu väntar jag på nästa :)



Ha det gott Kram

2010-09-05 @ 21:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0