Se upp för dårarna!!

idag har ja varit på bio i Karlsborg.. Vilken nostalgitrip de va.. Har inte varit på den biografen sedan jesus gick på jorden känns de som.. Vilket fall var de jag, Emil, Linn, morbror Johan å hans Eva!!!
Eftersom man inte kan köpa popcorne(!) på denna biograf tog vi ens väng förbi Ica innan å kirrade de :)
Se upp för dårarna: jäklar vilken rolig film tycker ja.. älskar svensk film för de första, men va härligt de är när man får sig så många skratt... Filmen har ju inte fått så bra kritik i media, men som vanligt är de bara svensk avundsjuka!! Helena Bergström borde verklligen forsätta regissera! De är detta svenska folket gillar...
En riktigt feel good film... I lööööv it!
En film ja vill se är "Music & Lyrics" med Hugh Grant, men eftersom ja kommer iväg på lika ofta som ja putsar fönster (vilket typ är aldrig) blir de väl att den får hyras på dvd... Innan vi fick Ängla å bodde i STHLM var vi på bio minst 1 ggr i veckan.. Nu unnar vi oss aldrig barnvakt till sånt, bara till jobbå jobb å jobb....
Vi får skärpa oss!

image19


Kommentarer
Postat av: Zandra

Hehe Vill åxå gärna se den... dårarna alltså...
Jag var faktiskt på en annan bio när den hade premiär i k- stad. fick faktist en skymt av både helena OCH hennes kära man då !! viket känndes rätt konstigt, att se dom i lilla kristianstad alltså... Kraaaaaaaam!

2007-04-09 @ 00:14:00
Postat av: sanna

Japp! det är verkligen en "måbrafilm" .. tycker dock inte den var så otrolig att jag vill se den igen. Helena Bergström äger :)

Jag minns verkligen, ni gick på bio hela tiden.
Pussar

2007-04-16 @ 11:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0