Themes from the famous!

Föreställningen Söndagen den 4 april är tyvärr inställd!
Har du bokat kan du byta den till föreställningen den 10 April eller välja att få pengarna tillbaka!?
Jag hoppas så klart att vi ses den 10 April istället?
Undrar du över något maila mig på : zara_kronvall@hotmail så hjälper jag dig vidare.

Katt var det..

Det har varit en härlig dag.
Jag och Ängla tog bussen in till stan & sjukhuset i morse, man får göra alla sådana saker till "egen-tid" och "mys-stunder"!
Det visade som vi trodde att hon var allergisk mot KATT. Precis som jag. I nuläget visade hon ingen reaktion mot annat, men läkaren sa att vi tyvärr nog måste räkna med att det kommer.
Vi får helt enkelt hålla koll.
Ängla är verkligen en skön tjej :)
Så fort kameran kommer fram poserar hon för fulla muggar.
När den sista bilden var tagen sa hon:
"Den bilden fastnar nog i tidningen!"Som belöning för att hon varit så duktig blev det lunch på Donken!
Tyvärr så gjorde jag henne sällskap.
Något som inte händer ofta längre hände i kassan på Mc Donalds idag.
Tjejen i kassan tittade på mig & sa:
"Jo jag måste fråga dig en sak. Är det inte du som är med i Sarek?"
öö, jo (generat) svarade ja!
Som sagt det händer aldrig längre och jag bli alltid lika obekväm av någon anledning.
Ängla tittade på mig och sa:
"VArför frågade hon om du var med i Sarek?" ;)

Senare idag ringde Tilde & ville leka med Ängla som blev överlycklig!

I morgon kommer mamma med familj, tjoho!!


Frågor & svar
Du har ju iphone, du har inte handlat från applestore? Min son och även jag har gjort det ibland och använder då e-kort som ju är detsamma som visakort. Oftast när man handlat nåt så reserveras summa helt ok men även en reservation på 1:98 som man får ringa till banken om så tar dom bort den.
Ska kolla upp det! Men det brukar stå applestore tror jag.
Men abslout värt att kolla upp!

Hej!
Jag undrar vem som kom era barns namn,låter som det är från dig;-)....Jättefina är dem iaf
Va ha ni haft för andra namnförslag,kom ni överens lätt??
kanon bra blogg föresten:-)
Ängla hörde jag första gången på gymnasiet & bestämde redan då att det skulle min dotter heta! Emil tyckte som tur var om det!
Vilda kom vi på tillsammans, tjej namn var lättare.
Vi hade även Lilja, Vilja & Pärla som gemensamma förslag.
Vad det gäller killnamn tyckte vi det var så svårt!
Eftersom vi tyckte det var viktigt att de skulle passa till Ängla samt Vilda.
När Ängla låg i magen hade vi Alfons som killnamn, men det passar ju absolut inte ihop med Ängla. När jag såg min Sarek kollegas barnbok "ALVIN-Eldpojken" kom vi på Älvin.
Hade aldrig hört det förut men vi tyckte det var fint samt att de passade till tjejerna.
Nu senare har jag sett andra pojkar med det namnet.
Vi är båda nöjda med namnen, tur det :)

men din bank ersätter väl det som tagits från dig?
Har banken någon uppfattning om varför man råkar ut för detta? Är det om man har betalat med korten via nätet eller har det blivit skimmat?
Funderar på om det är så mycket man kan göra för att skydda sig mot sånt?
Ja man får göra en reklamation. Men dem hade bara hunnit ta ca30-40:- innan banken upptäckte dem.
Det är när man handlar på nätet. Trots att sidorna är säkra finns det "hackers" som tar sig in tyvärr.. Tror i

Då var...

0abcece7575ec78e6e5aeac818c73167.png

Då var vi tillbaka på barnavdelningen på sjukhuset. Ängla ska till allergimottagningen för att göra "pricktest". Hon har reagerat på katt samt melon som kan vara dn korsreaktion. Eftersom jag ( och hela min släkt typ) är pälsdjur, pollen & gräs allergiker var det väl nästan väntat. Innan hade hon ju allergi mot ägg & det är ofta som det sedan övergår i någon annan form av allergi tyvärr!
Efter detta besök måste jag gå till banken för att t ut pengarn. Upptäckte i går att jag inte kunde betala med det. Ringde banken idag och dem sa att det förmodligen blivit krypterat. Små summor från ngt son heter "Clocks" i USA hat dragits. Vanligtvis testar "tjuven" små summor först för att se om det finn täckning på kontot, sedan slår dom till!
Så nu är det spärrat. Nu är det tredje gången på 2 månader jag måste byta kort & kod! Hur ska jag nu hålla koll på alla siffror!? Är redan så rörig i huvudet av allt som är runt omkring mig just nu..


Sista timman...

2154b72428934e7d883d678c404cbc6f.png

Sista timman innan läggdax brukar vi sitta på filten allihop. Det är b mysig stund i mitt annars lite stressiga liv. Vi myser och leker. 
I dag har vi hämtat ut blöjor (ska vara med i en undersökning) och hann även in på Willys. 
I kväll ska jag plocka undan ( om jag orkar) så att det bara är att dammsuga av i morgon. Det vankas ju besök på onsdag.. Längtar!


Väntan

Sitter på 7 eleven i Lund och har 40 min kvar till tåget mot K-stad ska avgå. Väntan är värst, eller hur? När man bara vill hem. Titta på sina fina barn som ligger med sina pyjamaser i sängen. Det är vackert! Snälla Jenny hämtar mig vid stationen i kristianstad. Vad gjorde jag utan familjen Gottfridsson? När man har sin familj långt i väg är det fint att ha en extra familj nära.. Vet att även min mamma tycker att det känns tryggt att jag har någon. Sedan har vi ju underbara farmor & farmfar, men man kan inte alltid be dem om hjälp. Dom har ju också ett liv. Men dom tycker om sina barnbarn och ställer upp så mycket de kan :). Det är man otroligt tacksam för. Barn kan aldrig få för många nära & kära!

I morgon tippar jag att jag kommer att vara sjukt trött. Men det är bara att ladda om batterierna. Jag ahr en hel del beställningar att ta tag i. Sedan ska vi hämta ut blöjor eftersom vi ska medverka i en undersökning. 3 veckor med gratis blöjor känns inte helt fel. På eftermiddagen ska vi hämta gull Selma på dagis. Maggan med familj har varit en vecka i Österrike & haft det gott! Men nu är även dom hemma i vardagen igen.

Usch, blir nog bara en massa svammel nu. Är så trött att ögonen går i kors. Ändå vet jag att det kommer ta ett tag innan jag varvat ner & kan sova när jag kommer hem.

Sov gott alla ni där ute!

 


Kl 19...

0b95c36279126d526a5ac543349e24b9.png

Kl 19 åt jag min första mat idag om man bortser från en kanelbulle vi blev bjudna på i kyrkan. Ni som känner mig vet att jag är som Skalman. Utan mat på regelbundna tider blir jag näst intill apatisk! Huvudet slutar funka, huvudvärk, jag blir irriterad, skakig.. I dag fanns det ingen tid att äta på. De tåg jag åkte hade ingen restaurangvagn och när jag kom fram var det rep direkt. Kombinationen av att varit "borta" från gruppen i över 1 år och ingen mat var kanske inte så lyckad!? På repet (när jag inte hunnit bli apatisk) funkade de bra.. Men när själva giget var hade mitt huvud lagt av. Gjorde en del missar men publiken verkadendå nöjd!? Man e ju bara människa. Kyrkan var fullsatt och kören var underbar! Härliga människor!! Nu sitter jag helt slut på tåget. Efter dagens svält har jag nu köpt både chips, bilar & kaffe!! Här ska svullas! ;)
Har du haft en härlig helg!?
I morgon, ny vecka och nya förutsättningar!!
Kram


Från bussen...

5524522bcaa9f06603139964f8fb3893.png

Från bussen (som jag just klivit på) ser jag spårvagnen köra över bron. Den spårvagn jag fick ta när jag skulle hem. Jag bodde här ett tag. Under den tiden var min panikångest som värst. Har inte så mycket bra minnen här ifrån tyvärr. Får alltid en liten klump i bröstet när jag kommer hit. En klump av ångest & ensamhet! 
Varför kan platser & saker få en att Känna så stark? Men som tur är kan det ju vara tvärtom också. En plats & en sak kan få en att må toppen av välbehag! Det är väl så livet är.. Det onda med det goda eller tvärtom! 


God Morgon...

13fcdcc6dd5e21bc2b7125da17c18d2b.png

God Morgon säger jag (God natt säger säkert vissa?) med ett mindre karismatiskt ansikte som innehåller små grisögon ;). Somnade som en stock i går, innan min stora tjej och sambo. (hörde att Ängla viskade något i mitt öra ngn gång under sena kvällen). Ängla älskar när hon får vara uppe lite längre med bara pappa (mina nattugglor). Men jag är glad att jag la mig tidigt för det var tidigt att stiga upp må ni tro. Jag lider med dem som pendlar och behöver stiga upp sp tidigt alla veckodagar!
Taxin var ist 15 min tidig så jag fick eld i baken kan man säga! Jag som skulle brett mig en macka att ta med fick ist yra runt efter byxor och det sista som skulle packas ned.. När jag kon ut visade de sig att han haft en körning till Färlöv innan och därför var tidig. Jag hade därför kunnat ta det lite lugnare och fått mina mackor med mig, typiskt! Alla små grisar sov son stockar där hemma, saknar den redan. Men det ska även bli skönt att komma i väg en dag för att göra det jag älskar allra mest: sjunga! 
 


Urk!

http://www.karlavagnen.eu/res/Viktigtattveta/klocka.gif
Fick mess från mamma i dag som löd: "Glöm inte att ställa om klockan i natt!"
Det var tur, för annars hade jag missat tåget i morgon.
Samtidigt kom jag på att jag nu kommer att kliva upp kl 3 i natt när min klocka ringer 4.
Urk vad tidigt.
Nyhetsmorgon tider & jag ska inte ens va på tv ;)
Nej då, det ska bli grymt att giga, men det är tidigt.
Får hoppas att jag slumrar till på tåget.
Nu är jag så nervös att Taxin som jag beställt glömt att ställa om klockan.
Tror jag ska ringa dem i morgon bitti (natt) för att vara extra säker.MAGISKA TONER
Skogshöjdenskyrka i Trollhättan kl 16:00

Vilket trist...

0-12c31e09fff1490879060f41afc64454.png

 

Vilket trist väder!! Moln och regn, men i alla fall inte kallt. Älvin vaknade 5:30 så redan kl 20:30 var vi ute med vagnen.. Nu ligger jag på filten medan barnen leker.. Vilda har krupit några steg idag även dragit sig upp i sängen.. Framsteg hela tiden.. 
I dag får Ängla hem en killkompis som hon träffat på gymnastiken i stan, det blir roligt! :)
Tänkte jag skulle göra våfflor eftersom vi missade våffeldagen i veckan! 
I dag är det förberedelser inför morgon dagen som gäller. Kl 04:45 hämtar en taxi mig och kör mig till stationen. Där ska jag ta ett tåg mot Trollhättan. Det är dax för Magiska Toner konsert med Sarek! Tidigt men det ska bli skoj! Även Emil har gig så det ska skrivas lappar till barnvakten samt även packa en väska till barnen.. 
Hoppas du får en fin dag!

(Självklart ska det stå 8:30)


Påsk på G!

Påsken är på ingång med stormsteg.
Kanske inget vi någonsin firat med pompa & ståt, men det är ändå en högtid.
En tid då Jesus dog & uppstod.
Att pynta lite är alltid kul.
Men jag pyntar sparsamt.
Min farmor har alltid tagit in sitt ris till fastan, ganska tidigt. Men i år har även jag pyntat lite tidigare.
Påsken går ju så fort, så varför inte ha pyntet framme en stund innan när det ända ska plockas fram!?
Riset har jag haft redan i en vekcka, men de få kärringarna & ägg jag har åkte upp i Onsdags.
Denna Påsk är lite extra speciell eftersom min mamma, Anders & Linn kommer hit.
Redan på Onsdag kommer dem & jag längtar så!


Röda slingorHär är en rätt bra bild på mina röda slingor!
Jag är super nöjd för det känns som det händer något i mitt livlösa hår ;)
Det ger även lite färg åt ansiktet.

Tack Amanda!

Frågor & Svar

I bland får jag lite frågor. Har personen länkat till sin blogg brukar jag alltid (vid lite tid över) gå in där & svara.
I bland svarar jag driekt i mitt eget kommentarfält, så har du frågat något kan du gå tillbaka och kolla där oxå.
Men här kommer några av de frågor som ställts på senare.
Har jag missat någon, fråga igen så ska du få svar :)Emsix
om Livet är...:
Hej Zara!
Gud vilken fin jacka han har! :) Vart har du köp den? Åh så söt han e :)

SVAR: Den kommer från H&M och kostar 199:-

Emma om Livet är...:
Är nyfiken hur du och din man träffades:-);kärlek vid första ögonkastet??

SVAR: HÄR kan du läsa om hur vi träffades

Gunilla:
du, vilken snygg logga!!!! Är det en stans?? Skitsnyggt!

SVAR: Nej det är en sån gravyrpenna. Fick den i födelsedagspresent av Emil (juli) men har inte vetat vad jag ska ha den till riktigt innan denna idé väcktes till liv. Finns på Clas Olsson

Carina Persson om Hår & Samtal: Hon är så söt, lilla Ängla. Är det en tröja från Kapp Ahl hon har på sig? Den liknar de tröjor jag köpte till mina flickor för någon vecka sedan.

SVAR: Japp det stämmer. Kappahl 79,50:-

Malin om Barn på jobbet!:
Godmorgon! :) Hur är det med din mage förresten?? Har du kollat upp vad det kan vara?
Kram Malin :)

SVAR: Jag har varit hos läkaren. Men hon ville invänta vad sjukgymnasten säger eftersom hon inte träffat ett fall som mig innan ;). Hon verkade bra & noggrann så vi ska höras nästa vecka igen.


Härliga bilder!

Vilken underbar dag vi hade i går! Solen sken & luften var så härlig.
Man mår så bra i själen när man känner att våren är på gång.
Eller den är nog här. I skåne i alla fall.
Vi hämtade Ängla på förskolan & sedan fick hon köpa en glass.
Väl hemma bestämde vi oss för att stanna ute.
Ängla lekte på trädgården & Älvin gungade som ni vet.
När Vilda vaknade fick även hon prova på att gunga.
Båda tyckte att det var toppen att få utforska världen utanför våra dörrar.
Så spännande att se alla träd, fåglar, känna på gräset....

I dag var det sol när vi vaknade men den har försvunnit mellan molnen.
Hoppas den kanske kikar fram!?
I dag ska vi till Jonas (Pianisten) för att repa in lite låtar.
Sedan ska Ängla till sin kompis Filip på lite min-kalas & lek (ska försklar varför senare. Kan nämna förvirrad mamma så länge). Karin som jag jobbade med i Aida (ellasmat.blogg.se) kommer hit med sin Ella i eftermiddag.
Ska bli roligt att ses, det var inte i går!

Här kommer lite bilder frå gårdagens härliga vårväder!


Mina underbara ungar


Att känna på gräset & löven var mycket spännande!

När vi är inne är det alltid Änglas rum som hägrar för de små.
Vilda ålar dit snabbt som attan & Älvin hänger efter i sin gåstol.
Där kan dom stå & hänga länge.
Vi har fått sätta upp gitarren för att hon inte ska smita in när vi inte ser (det gåt fort) eftersom vi inte haft en dörr innan.
Men igår såg det för härligt ut när Ängla spelade "Manboy" i sitt rum.
Vilda dansade för kung & fosterland (även Ängla vilken man kan se).
Tyvärr vurpad hon i slutet. Hon gjorde sig inte illa så jag visar den ändå.
Det ser värre ut än vad det var. Hon ramlade på gåstolen som är gjord av plast och under låg filtar.
Så som sagt, det ser värre ut än vad det var..
(Detta var väl speciellt riktat mot min mamma som är lite hönsig av sig ;) )


Livet är...

2c80622d9d14988917afd5107df8d01f.png

Livet är underbart på våren! Älvin gungar för första gången i sitt liv.. Ja, det är väl bland de första ggr han är uppe ur vagnen eftersom det varit så kallt! Han tycker det är toppen att kika på allt runt omkring! Vilda får göra det imorgon eftersom hon som hon sover i sin vagn..


Minns ni...

55c3c0d8315e3d064e149cdb290c555c.png

Minns ni den stora snöhögen som jag fotade Ängla på för någon månad sedan?! Så lite är det kvar av den nu. Det är också den enda snö man kan skymta här i byn ( vad jag har sett i alla fall). Våren är här och det är underbart! Fåglarna sjunger för glatta livet (är ute med vagnen) och luften är skön och solen börjat spricka igenom molnen.. Tänk så länge vi väntat och det känns verkligen skönt att säga att vintern är över! 
Ha en fin dag! 


Gulliga ensemblen...

0-5e0171605005df843bbedd11f384bc40.png

Gulliga ensemblen till "themes from the famous" har fixat smörgåstårta till Emil! 


Hipp Hipp...

0-683ef39f3d58c54be275b26d6c5cb334.png

Hipp Hipp Hurra för emil som blir 30 år idag! Emil är på väg till jobb (spelning på begravning dagen till ära) och mig ska han släppa av på vägen hos läkaren. Dax att kolla magen! I eftermiddag blir det tårta med Emils mamma/pappa och syster. Sedan bär det av på rep igen.. 
Fullt upp?! JA! 


I dag...

-e08e6a0c078094d0bca9b06684b2a6b.png

I dag gjorde jag hemmagjord jordgubbskräm! Mums så gott med ljummen kräm & mjölk! Det får mig att tänka på min älskade farmor, hon gör alltid det till mig och har gjort de så länge jag kan minnas :) 


Lite av varje (igen!)

Å jag är en usel bloggare.
Men dagarna bara svichar förbi mig (å dig med kan jag tänka!?).
Har så mycket jag vill skriva & dela med mig, men nu är jag för trött.
Måste i säng.
Det har varit en gnällig dag, hoppas dom inte är på väg att bli sjuka igen!?
Alla kan vi ju ha våra "dåliga dagar", så även bebisar.
Vilda charmknuttan har börjat dansa så fort hon hör musik eller när vi sjunger.
Hon har även börjat vinka ;)
Älvin, ja han kör mest racer med sin bil (gåstol!)Nu kan DU anmäla dig för audition till SKÖNHETEN & ODJURET!
För mer info:
www.emilsigfridsson.se

Från och med nu kommer jag att signera alla mina smycken förutom på ringar & stavar där det inte går att signera.På Onsdag har vi en födelsedagsgris :)
Emil fyller 30 år!
Något han helst vill slippa dock.
Vi är inga firare & brukar inte ge varandra något speciellt.
Men jag har tillsammans med några andra filat ihop en present som jag tror han kommer att uppskatta.
Samt en anna från barnen som kommer från hjärtat..
Ja, det gör ju den först nämda oxå, men du kommer att förstå ;)

http://3.bp.blogspot.com/_UOGsR8XE8R4/SL5OOE4qRII/AAAAAAAAASk/JkF357CI_Uw/s400/karins%2Bt%C3%A5rta%2B006.JPG


Har hört...

0-509084ba3c219471cd6d48479a20856d.png

Har hört att det snöat uppåt landet igen men hör i Skåne är snön borta! Kanske kommer det lite "aprilsnö" framöver men inget som jag tror kommer att kunna lägga sig! I dag upptäckte jag mitt första vårtecken på vår trädgård, är det inte underbart?! Har du sett något vårtecken?


Barn på jobbet!

Vilka barn vi har.
Dom sa inte ett ljud på hela dagen!
Dom gillade läget medans vi repade.
Älvins huvud kunde man se längs med scenkanten, framåt tillbaka med sin gåstol.
Han kollade läget överallt.
Jo han skrek en gång. En av tjejerna i ensemblen åt äpple. Älvin körde dit tittade på henne & skrek! ;)
Vilda satt på en filt, kollade i böckerna & vad som hände på scenen.
Det var inga problem alls att ha dem med.(foto Olle Högberg)

På slutet av dagen började dom ledsna till viss del (med all förståelse) så Vilda fick dansa Footloose med sin pappa :)
Hon ser ganska fundersam ut.

(Ser ni hur jag shejkar loss där bak i rosa!?)

Vill du komma och kolla på "Themes from the Famous"? Jag hoppas i alla fall att vi ses där!
Jag kan avslöja mina solo nummer här för er:
Färger i en vind (Poccahontas)
Inte jag (Chess)
What a felling
Sedan tillkommer ett par härliga duetter.
Sedan har vi ett gäng andra superduktiga artister som oxå ska sjunga en massa go bitar!
Kan bli en härlig nostalgi kväll!


Så här...

6839c07d41c53d3c9325cb2b2ecdfe9a.png

Så här ser det ut när man har barnen med sig när man ska jobba!! En gåstol i knät som trycker mot bröstet.. Har Emil tur kommer han åt växeln ;). I dag är det rep på scenen i Bromölla hela dagen. Hittade ingen barnvakt till tvillingarna. Dom fick hänga på (vi har hörlurar) oss idag i stället! Ängla är med Jenny. Först simskola sedan ska dom kolla på Änglas nya kärlek: Eric Saade, det blir skoj för henne! Kram 


Hår & Samtal
Det finns väl inget skönare än när man är ny friserad? Eller jo det finns det säkert, men det är härligt i alla fall.
Känns lent & friskt!
Botten är fixad samt ett par röd/orange slingor i fram.
Älskar ju rött hår och skulle mer än gärna färga hela barret just orange/rött, men jag är för feg.
Det var svårt att få bild på dem, några av dem följde med i flätan och fina effekter..


Har varit på samtal på dagis idag som jag skrev.
Det är alltid lika roligt att höra hur Ängla är på dagis.
Det var ett mycket positivt möte.
Pedagogen berättade att det var sällan hon träffat ett barn med sånt ordförråd.
Hon kan flera ord för samma sak och kan alltid förklara vad hon menar.
Förstår ingen vad hon menar tar hon till ett annat ord för samma sak.

Hon är hjälpsam om någon behöver hjälp & ingriper om någon är dum mot ngn annan.
Det blev jag stolt över!
Det är de normer vi lever efter i vår familj. Skönt att något gått in av det man traggat om ;).

Ja en hel del andra saker togs upp också, bra saker..
Kändes jätte roligt!

Ordet DramaQueen kom upp oxå, konstigt ;)


Det skulle...

0-783120e2af84671331748a26e8844563.png

Det skulle bli två timmar på stan av avkoppling samt ärenden.. Men emetofobin tog över! Jävla skit fobi rent ut sagt! Emils syster Amanda sov hos oss i natt vilket alltid ät mysigt när hon gör. Men i natt kräktes hon. Hör till saken att hon aldrig ( vad hon kan minnas)  haft magsjuka. Den enda  gång hon ska få det så ska det hända hos mig!! Känns som ngn där uppe vill pröva mig!? Amanda kan ju absolut inte hjälpa det och man kan aldrig hålla sig borta från sådana baciller, jag vet. Men nu går huvudet i 140 och jag mår pyton! Sitter på bussen hem nu och längtar till jag får kliva av! 
Sedan vaknas samtal på dagis (ett maraton för mig idag!) för att se hur Ängla sköter sig ;).
Snälla ni, håll en tumme för mig?! Kram


Nyheter hos By Zara

Armband i silver 925

Tag i silver 925

Stelt armband i silverpläterat

WWW.BYZARA.SE


God morgon...

1a1f1b90f614099c981bdaa0446b7a4e.png

God morgon Sverige!! Har precis plöjt igenom Vecko Revyn tillsammans med en kopp kaffe. Skönt med en lugn morgon för en gång skull, för snart är kaoset i gång igen.. 
Här är det en så länge grått & trist, precis som jag känner mig ungefär. Vi kan väl hoppas att både jag & solen spricke upp framåt dagen!? 
Inte mig emot.
I dag ska vi hem till svärföräldrarna på lite mat, sedan ska Emils syster följa med oss hem :). Hon ska fixa mitt barr (hår) och det känns underbart! Utväxten är inte att leka med.. Ska även lägga en slinga i färg i luggen, så jag får lite färg mot mitt bleka ansikte!! Längta.. Är inte håret bra är inget bra! 
Hoppas solen lyser på dig i dag i alla fall?! 


Precis hemkommen...

0-693461fbdfd062e3d1af3b6ac157b038.png

Precis hemkommen från rep (ca22) i Bromölla. Korr rep inför ett tjej nummer.. Mycket info, är helt slut i huvudet!! Kunde ändå inte låta bli att diska upp all disk (nej, maskinen är inte instalerad ännu).. Finn inget värre än att kliva upp på morgonen i röra!! Eller hur!?
Nu säger jag God Natt!! 


Delade magmuskler

Som jag skrev i går har jag haft en del problem med magen.
Det har jag haft hela livet, magkatarr samt ngt fel på bukspottskörteln.
Efter graviditeten har jag haft mycket ont i magen, fast inte på samma sätt.
Mer kramper i magen samt illamående.
En punkt under revbenen på höger sida gör så ont att när man nuddar den lyser stjärnor framför ögonen.
Detta har ju självklart skapat en viss oro.
I går kväll googlade jag symptomen i tron om att det skulle dyka upp "så upptäckte jag min cancer" såklart.
Livrädd var jag.
I stället kom det upp "trådar" där andra kvinnor som varot gravida hadt/har precis samma problem.
Förmodligen har jag delade magmuskler. Kan känna det själv efter jag gjort "testet".
Det kan man tydligen träna bort, men inte vanliga situps.
Det var viktigt att inte göra just det eftersom det kan förvärra.
En kvinna har precis som jag ont på samma ställe samt illamående ständigt. Precis så som jag känt det.
Hon fick operation.
I morgon ska jag ringa Vårdcentralen för att få hjälp med detta.
Kanske man kan få sjukgymnastik, i alla fall till en början.
Orkar ju inte gå med kramper mer, det förstör hela dagarna & man tappar orken att vara mamma!

http://4.bp.blogspot.com/_SankwsBf27I/SiUuGlGeP2I/AAAAAAAAApE/81CPlh21Xr4/s320/separation.png

Napptjuven!

Vilda utnyttjade sin sjuke bror (när han hade hög feber efter sprutan förra veckan) genom en nappkamp!
Kolla in hela fajten, det är många turer :)
Lyssna även på Vildas "segerpruttljud"!


Fy skam på mig!

Älvins mage krånglar igen :(
I natt var han vaken, pruttade & skrek.
Även om man inte får kände jag mig irriterad.
Var så förbaskat trött och ville inget annat än att sova.
Var uppe & gick, masserade magen, pratade lugnt men inget hjälpte.
Emil försökte även sina trick men han kunde inte komma till ro.
Stackarn, jag vet.
Men i bland är man så trött att man bara vill krypa under täcket & låtsas som man inte hör.
Självklart gör jag inte det.
I dag när han log mot mig på morgonen var allt som bortblåst..
Så mycket ett barnléende kan göra, eller hur?

Från låten Lilla barn av Stina Engelbrecht:
" Lilla vän jag är trött men lycklig ändå, ibland frestar barngråt om nätterna på. Somliga dagar kan va upp å ned, men glöms bort när du sen mot mig ler"

Så sant som det är skrivet!

Även om nätterna med små barn är tuffa måste dagen ändå flyta på.
Stora syskon ska till dagis, tvätten måste in i maskinen, maten ska lagas & bebisen/bebisarna ska tas om hand.
Visst är det konstigt att det altid går ändå?
Trots att man knappt sovit en blund.
Under timmarna man är vaken på natten tänker man:
"Jag kommer aldrig att orka med dagen i morgon!"
Men ändå gör man det, man måste!
Det är de där extra batterierna en förälder har tror jag...

Nu känner jag dock av mina mage igen. Har gjort det de senaste dagarna :(
Det är där det tar ut sin rätt på mig.
Älvin var orolig när han skulle somna, natten kan bli lång.
Bäst att vara förberedd & gå och lägga sig i tid!
En sak jag i alla fall kan bli bättre på...


ÄnglaMin tjej i ett nötskal :)

Biljetter

Så var finalen avslutad! Lite vemodigt tycker jag. Det tycker jag alla år. Jag är en av de få som inte kan få nog av Melodifestivalen :). "Sån är jag" som min morfar skulle ha sagt!
Ett stort grattis till Anna!
Det är inte "my kind of music" men jag är glad för hennes skull & hoppas den ska funka i Eurovision!?
Vilken Askunge saga...
Nu till något annat!
I dag är det dax för rep igen!
I dag ska min låt repas samt koreografin till den.
Dans igen.. Ganska skoj faktiskt & gratis träning.
Hoppas att det ska gå bra!?

Nu kan du köpa biljetter till showerna om du känner för att kolla in vad jag & Emil haft för oss den senaste tiden ;)
Ett gäng duktiga sångare som sjunger det bästa från musikal & film!
En påskpresent till någon kanske?

Final

http://www.016.se/Filer/Data/Event/b1000564.jpg

 

Vi skulle ha varit hos Maggan 16.45 för en fördrink.
Men eftersom Emil alltid hittar på något innan som tar tid & står just i duschen (kl 16:54) passar jag på att skriva om finalen! För det har jag ju glömt!!

Finns inte en chans att tippa detta i år. Anna är favorit tippad, det vår Måns förra året. Minns ni besvikelsen? Men hon hamnar säkert i top 3. Själv hejar jag endast på SALEM & PETER JÖBACK!

Anna är inte min typ, men hennes körsångerska är en fin vän från stan. Så det hade varit roligt för hennes skull! Darins låt är toppen tycker jag också förresten.

Nej,. detta blir bara spretigt.. Jag säger så här:

LÅT BÄSTA MAN/KVINNA VINNA!

LYCKA TILL!


Barnen hade...

-4af941e136f234f8b90bc46d6bcaa2d.png

Barnen hade skött sig fint.. Ja förutom Älvin som dragit ned Maggans lampa.. Nu ska hem en stund för att svida om det schlager dräkten :) 


Emil älskar...

0-47ddb7aae42407c0bdf4f182e3c13902.png

Emil älskar fåret shaun och därför fick han honom i julklapp av Ängla :). Nu sitter han fint på eltrummorna i musikerummet!! 


 Vilda bus...

379d4d2b41214fcac2a0105415b7b827.png

 Vilda bus vill inte sova förmiddag!! Synd att dom inte synkar när man ska lämna bort dem.. Men men, dom är två individer, inte en.. När Ängla och Emil kommer hem från simningen ska jag gå bort med barnen till Maggan & Pierre som lovat ha dem när jag ska spela in. Ängla ska leka med Tilde och Selma får leka med bebisarna :). Hon är så duktig med dem trots att hon bara är 2 år! Brukar hämta Selma på dagis på måndagar och barnen älskar när hon är här och serverar dem leksaker och nappar :).
 


Inspelning av plattan!

I dag blir det sång inspelning!
Hoppas det ska bli bra!!
Senare schlagermiddag hos Maggan & Pierre, härligt!!
Hoppas ni får en mysig Lördag!

Där försvann...

0fd1bbd4e467dfcccc6018b408281bf9.png

Där försvann dom vår känslorna!
Prickarna utanför mitt fönster är nämligen snö!!!


Trötthet samt Fina fisken!

Varje dag tänker jag likadant:
"I kväll när barnen somnat vid 19 tiden ska jag göra det, å det, å det..."
I dag tex hade jag tänkt städa undan här nere så det bara var att dammsuga & moppa i morgon.
I dag har det inte gått eftersom Älvin krävt 100% närhet, lillgubben!
Men varje kväll blir jag så trött..
Orkar ingenting.
Tänker du likadant & sedan blir det inte va eller är du likt en duracell kanin om kvällarna där hemma i ditt hus?
I kväll fick jag ont i magen.
Lite sömn 8Älvin höll mig vaken en hel del i natt) & inre stress tror jag.
Men emetofoben inom mig säger annat & knipen blir värre pga ytterligare stress.. Ond cirkel.
Nu ska jag faktiskt duscha & sedan tacka för mig idag.
Behöver komma i säng tidigt för att ta igen & vara förberedd på en liknande natt igen.
Men först ska jag faktiskt ge ett tips på en god fisk rätt ;)

Jag är inget gourme´kock men inte heller super dålig på att laga mat.
Vill ni ha recept från några andra super duktiga "matlagerskor" tycker jag ni ska besöka dessa:
ellasmat.blogg.se och Bloggfamiljens Victoria där hittar jag många bra recept & tips när fantasin tryter.
Åter till saken. Här är ett jätte bra & lätt recept på fisk.
Jag lagar alldeles för lite fisk. Är inte bra på fisk. Äter inte lax som ska vara så lätt att tillaga tyvärr.
Klarar inte av smaken.
Detta recept klarar jag dock av & det går lätt/smidigt och passar en barnfamilj.
Receptet kommer från min mammas man Anders från början tror jag.
Det är i alla fall mamma som lärt mig.

Vad behövs:
Fiskblock (2 per man kanske?)
Ägg
Ströbröd
Grädde
Citron
Kulört
salt
Vitpeppar

Doppa fisken i ägg & sedan i ströbröd
(jag den saken kan ni nog alla men skriver det ändå).
Stek tinade block ca 5 min på varje sida i smör eller olja.
Salta & Peppra efter behag
(dock inte lika mycket salt som Farbror Melker).
Lägg upp fisken på ett fat.
Häll i grädden i pannan och dela citronen på mitten.
Pressa i lite citron.
Rör runt & häll i lite kulört så att det blir fin färg.
Salta & peppra lite till om du vill.
Lägg sedan i halvan av citronen (upp å´ned) i såsen & därefter även fisken.
Låt det stå några minuter.

Serveras med potatis & sallad!

Såsen har en jätte god & fräsch smak, även fisken!
Prova så får du se!

Sjukling

Älvin har över 40 graders feber :(
Förmodligen svin-sprutan!
På det har dom dragit på sig virus i ögonen. Det gör dom ofta.
Inget som har smittat oss någon gång och inget som dom direkt lider av.
Endast när dom vaknar och inte ser något.
Där rök väl städningsdagen.
Ser ut som kriget igen! Tror att jag är den ända som inte gillar stök & att hålla undan i denn familjen.
De andra verkar trivas i röra.
Alla är vi olika :)
Nu sussar barnen förmiddag & jag sta tag i det berh disk som blivit.
I dag hoppas jag att Emil ska instalera vår diskmaskin, har inte haft någon innan.
Kan tänka att det kommer kännas lyxig!?


En liten sjukling som endast vill vara i famnen eller mysa i sängen..


Kladdiga ögon är väl ingen höjdare tycker Vilda, men klagar inte ändå!

Tankad!

Slut i bollen det kan man kalla mig just nu.
Är så trött!
Vart tar dagarna vägen.
Denna dag har gått åt till BVC kl 10:00 & direkt efter det till Sjukhuset för Älvins sista spruta mot svinis.
Ängla fick sin 5 års spruta på BVC. Hon var super duktig & fick Mc Donalds efter det.
Jag fick oxå Mc D mat, fast jag vet inte om jag vari speciellt duktig?

När man sedan kommer hem har ju halva dagen gått.
Hann hem, göra lite beställningar.
Packa in oss i bilen igen för att köra Ängla till gympan.
Emil hade en intervju & jag hade ärenden i stan.
Väl hemma efter jag nattat barnen (emil var på möte) körde jag ett race med smyckena.
Fick hem en leverans från "over there" som jag väntat på, så även mina kunder såklart :)
Har gjort färdigt ett ex antal i kväll.
Nu snurrar huvudet.
Ska bara hänga en tvätt också..
Längtar tills jag lägger huvudet på kudden...


Mitt smyckeskaos!


Vi gör...

0-31524f81d03239dcfd99be311e5244e9.png

Vi gör stan igen :).
Ängla är på gympa och jag behövde byta lite kläder på Lindex. Hade köpt stl 74 i tron om att det kommer dom ha länge till.. Tjo, visst! Nästa månad byter dom till stl 80!! Nu gäller det att använda upp alla stl 74 kläder :).


Slask kläder!

I dag mina vänner var jag modig ;)
Jag tog bussen med tvillingarna till stan alldeles själv.
Det är ju inte lika jobbigt längre, bara man slipper matningen i stan.
Det funkar ju givetvis, men skönt när man kan sticka in lite snabbt bara & fixa det man ska.
Jag var inte riktigt inne i stan utan hoppade av lite innan där bla Skopunkten finns.
På dagis lappen stod där att man nu skulle vara förberedd med kläder inför de slaskiga & blöta vädret som kommer..
Här har det ju verkligen börjat.
På dagarna när solen är framme känns det ganska varmt men temeraturen sjunker snabbt på eftermiddagen.
Detta är en svår tid vad de gäller kläder tycker jag.
Vilket fall behövdes det fodrade gummistövlar & jag tycker personligen att skopunktens funkar super.
Dom växer ju ur dem direkt (nästan) och om någon/några månader är dem ändå för varma!
Samma med gympa dojor.
Förr köpte jag alltid dyra märkes dojor som Adidas, Reebook... Det slutade med att dem avändes ca 1 månad på våren sedan gällde sandal. På hösten lika så, 1 månad sedan var det kängor.
Nä, nu brukar jag köpa en billig för den månaden.
Brukar ändå knappt se använd ut.
Däremot lägger jag alltid pengar på vinterskor.
600:- kostar ett par Gore Tex, men det är det värt. Fötterna ska vara varma om vintern.
Sedan är det ju en annan sak när dom är mindre.
När dom precis börjat gå.
Då är det ju super viktigt att dom har precis rätt storlek samt att stödet i skon finns.
Minns att Ängla hade dyrare skor än jag :)

Hittade i alla fall fodade gummistövlar (inte de snyggaste, men dom ska ju ändast användas på dagis so what!), ett par vanliga gummistövlar samt ett par Foppa-Tofflor. Dom brukar alltid ta slut, så när det fanns rosa kvar (ett krav hemifrån) tog jag dem eftersom man ändå fick dem på köpet!
Dom ska nu användas som inne sko på dagis tydligen, för det har en annan tjej minsann!
Förra veckan köpte jag faktiskt också skor till Ängla :)
Förra veckan handlade jag faktiskt också skor till Ängla.
Ett par gladiator sandaler, ett par gympadojor & ett par ballerina.
Så nu har hon både vår & sommarskor fixade!
Toppen!

På våren brukar hon ha:
Gympa dojor
Gummistövlar
Samt stövlar (snygg) som hon har kvar sedan hösten om de passar vilket de gör i år.

På sommaren använd:
Foppa Tofflor (till stranden, bassängen, trädgården, lek)
Finare sandaler helst Gladiator stil.
Ballerina när hon fryser om tårna
Gummistövlar

Tänk att man fått alla dessa skor till samma pris som för ett par märkesdojor! Toppen!

Jag har även inhandlat ett regnställ från Didriksson (som är ett märke tydligen..). Maggan hittade det på rean till mig för 190:-. Jacka & Byxa som även är vindtätt. Bra här i blåsiga skåne.
En jacka inhandlades idag också som är toppen att ha under regnjackan nu när det är mitt emellan väder.
Tror hon ska vara rustad för utelek på dagis nu!

Men herregud vad det ska handlas när man har barn.
Ibland får jag nästan panik när jag ser pengarna rular i väg..
Jag kommer att ha två till nästa år..
Men där har jag varit lite smart ;)
Har handlat vinterkläder till alla barnen på Tradera & Blocket inför nästa år.
Känns skönt.
POP overaller & Didriksson jacka samt termobyxa till Ängla.
Återanvändning är det senaste ;)
I alla fall här hemma!
Annars är det ju bra att handla till nästa år på rean, alltis skönt att inte behöva handla allt när vintern kommer..
Skor, kläder...

De små växer så det knakar. Om en månad byter dom storlek igen. Då ska två nya garderober inhandlas igen..
Ja som sagt. Pengarna rullar ur våra händer..
Samtidigt är det ju roligt att handla nytt, eller hur!?

Vilket långt inlägg detta blev..

Hur ser era inköpslistor ut vad gäller barnen?

Ja, nu har hon skor så att hon klarar sig hela våren & sommaren!
Det är toppen med "Ta 2 betala för 3"
Självklart ska det vara " Ta 3 betala för 2"! Annars hade det blivit en jäkla dålig affär! :)

Shabby Chic!

För ett tag sedan visade jag er en bild på ljusstakar på något vitt...
(Ni kan se inlägget här!)
Skrev att jag skulle visa vad det var men det har tagit ett tag!
Ni som läser här vet att vi älskar inredningstilen "Shabby Chic". Fast mer den avskalade delen, vi skippar alla små prylar, änglar osv och blandar upp med lite nytt... Men vi gillar vitt & vill ha det överallt.
Efter att jag köpt boken....
Inred och dekorera ljust och lantligt : shabby chic, slitet charmigt, nytt och nött

... har vi letat för fullt på Blocket efter de perfekta gamla möblerna att rusta upp.
Vi hittade en skänk i Januari & snart är den klar.
Vilken tid det har tagit.
Mycket för att barnen har varit så sjuka. Men nu är den äntligen klar!
Så skönt att slippa målarburkar, plast & penslar framme!
Den är köpt från en bondgård & jag är extremt känslig för lukter, så den har stårr med ättika & apelsin skal inuti i säkert 1 månad :)
Nu ska Emil göra nya hyllor inuti (vi byter ut de gamla) & sedan ska vaxduk fästas på. Sedan kan jag lägga in sakerna som står i kassar eftersom vi sålt den skänk som stod där innan.

Å den blev så fin & passar så bra i vårt gamla hus!När nu skänken är färdig ska vi ge oss på att måla en kökssoffa som vi köpte i samma veva.
Vi är fortfarande på jakt efter ett bord & stolar.
Sedan ska det som tyvärr blivit ett "skit-rum" göras om.
Halv panel & vitt, vitt, vitt..
Där ska jag & de små barnen parkera oss sedan :)
Tror även att jag ska ha min lilla verkstad där inne.
Skulle vilja ha ett gammalt hörnbord, undra om det finns? Men det måste det väl göra?

Å det är så roligt när man gör om som man vill ha det..
Det är ju endast 6 år sedan till sommaren som vi flyttade in, men smaken ändras fort..
Eller jag tror inte att jag hade hittat min stil, men det har jag nu.....

Vad gillar du för inredningstil?
Modernt/trendigt, gammaldags, orientaliskt, 60-tal, 90-tal, färger...
Finns hur mycket som helst att väja mellan!!
Det är roligt med inredning!


by ZARA

Nytt dop smycke i silver 925

Du hittar mina smycken här:
www.byzara.se

En vanlig dag hos mig!

God kväll i stugorna!
Hoppas ni haft en bra dag!? Jag har haft en fin dag..
Hunnit stryka tvätt samt hänga två nya maskiner. Även gjort tre-fyra beställningar.
Jag börjar komma i kapp vilket känns skönt.
Vill inte att mina kunder ska behöva vänta så länge.
Har beställt hem lite nyheter från fjärran länder, längtar till de kommer.
Hoppas att det blir lika bra som jag tänkt mig.
Jag älskar att köpa hem nya saker men det kan bli lite dyrt ;)
Om 2 dagar blir Älvin & Vilda 8 månader.
Detta är en underbar tid.
Dom är så lätta att ha att göra med (oftast).
Lägger sig vid 19 tiden och sover till ca 6 på morgonen.
Vi har tid till annat på kvällarna vilket känns otroligt skönt.
Lite tid att samla krafter & energi på.
Nu ska jag snart lägga vår stora tjej.
Helt plötsligt har jag även tid att krypa ned med henne och läsa en bok.
Detta är en tiden jag drömde om när Vilda & Älvin bara var några månader.
Minns ni?
Då när vi var tvungna att vara två hela tiden.
Ängla fick alltid lägga sig själv.
De små bara skrek mest hela tiden om kvällarna.
Samtidigt som det är skönt att dom blir större vill jag att dom är bebisar ett tag till!
Det är så mysigt.
Försöker mysa & njuta för fullt.
Detta är ju våra sista bebisar (ja, det är det verkligen!).
Vill stanna tiden för en stund.
Men varje ålder har ju sin charm, men just nu är det underbart..

Nu har...

0-2bf049bffd38d987c2cd5564fa90dc8b.png

Nu har vi lämnat Bromölla och repet inför "Themes from the famous". Underbart rep som endast innehöll dans/koreografi vilket var grymt roligt! Jag är absolut ingen dansare och blir genast lite nervös vid sådana tillfällen.. Men Anna (koreografen) hade lagt det på en bra nivå. Kanske lätt för henne men för mig kändes det som jag var proffsdansare för en sekund. Det var sekunden innan jag såg mig i spegeln!! :)
Det var grymt roligt & lärorikt!!
Kolla in bilden på mig på affischen :) längst upp till vänster.. Ha ha, dem bjuder jag på!! 
(jag som Jane i Tarzan).


Update!

Lite uppdatering kring barnen. Mycket för mitt minne ;)
Man hinner inte alltid skriva ned allt i boken när man vill.
Sedan är det ju kul för min släkt som inte bor här nere i skåne såklart!

♥ Vilda ålar vid 7 månader. Hon är överallt.
(i början av 7 månader)
♥ Nu när hon snart kommer in i sin 8 mån ställer hon sig på alla 4 & gungar.
Krypning på g!
♥ Båda barnen sitter vid 7 månader. Gärna i sin lilla kuddhörna med leksaker.
♥ Vid 6 månader fick Älvin sin första tand, sedan kom det tre till vi samma tid.
Han har alltså fyra tänder, alla där nere :)
♥ Vilda fick sin första tand vid 7 månader (häromdagen faktiskt) där nere.
♥ Båda barnen vet vart lampan är & Älvin försöker ljuda lampa.
♥ Vilda försöker för kung & fosterland att säga mamma & pappa när vi ber henne göra det.
Käkarna går upp å ned ;)
I bland inget ljud, bara käkar. I bland papapapapap...
Veteranerna!

Det såg till slut ut som att svenska folket ändå ville ha lite gamla veteraner med i finalen :)
Pernilla & Jessica, inte ett rätt ;)
Svenska folket har ju röstat fram nya förmågor under hela melodifestiavlen 2010 & jag trodde att det skulle fortsätta så.
Grattis till dem!
Pernilla fick lite plåster på såren för att ha missat bröllopet (ingen har väl missat att Niclas & Laila gifter sig!?) och Jessica fick gå till final för första gången som soloartist!
Kul med lite mer kvinnlig fägring i Finalen också.
Men det kommer att bli en lugn final, nästa bara ballader känns det som!?
Får ta en närmare titt på det i veckan!

Känns verkligen het omöjligt att veta vem som ska vinna..
Darin, Anna, Peter, Salem.. Ingen riktig gemensam storfavorit i år hos Svenska folket utan faktiskt ganska spritt..
Min absoluta favorit ät Peter Jöback!
Salem är oxå bra!!Bild: Aftonbladet.se

http://svt.se/content/1/c8/01/78/34/12/joback.jpg

Peter ger mig gåshud med sin Hallow!

Tjej kväll...

4f8610c3e5254488b4c01ddb82475077.png

Tjej kväll framför andra chansen med Maggan, Tilde & Ängla :)


2:a chansen

Andra chansen är svårtippad. Det är faktiskt hela tävlingen numer.
Det är inte de gamla rävarna som vinner längre.. Tycker faktiskt att det är roligt när nya förmågor tar sig fram.
Kanske blir det lite nya ansikten & röster i Så ska det låta, Bongolotto, sommarkrysset, ja du fattar!?
Men jag ska ge mig på en chansning på 2:a chansen.

Duell 1:
Pain of Salvation
mot
Pernilla Wahlgren
Om man ser artist mässigt så tror man att Pernilla ska gå vidare.
Men många har gillat låten med Pain of salvation.
Många ballader har gått vidare till finalen, gör en till det?
Vi har ingen schlager med i finalen, det behövs faktiskt.
Men jag tror så här:
Pain of salvation

Duell 2:
Pauline
mot
Crucified Barabara
Varför ställs dessa två mot varandra!?
Vill inte det.
Älskar Pauline men det finns inget hårdrocksbidrag i finalen & sångerksan sjunger skjortan av de flesta.
Crusified Barbara

Duell 3:

Orsa spelmän
mot
Neo
Hoppas, hoppas, hoppas på NEO!
Men Kalle & co har mycket fans..
Men Neo är snäppet bättre & har en bättre låt!
Neo

Duell 4:
Alcazar
mot
Jessica Andersson
Finalen har så många ballader så här tror jag på:
Alcazar

Pain of salvation/Crucified Barbara:
Orkar inte skriva de långa namnet igen- Tjejerna vinner denna duell!
Neo/Alcazar
Verkar som svenska folket vill ha nya artister så här vinner (hoppas jag) min favorit Neo.

Till final:
Crucified Barbara
Neo
Neo

Crucified Barbara

Nu är det bara att invänta Lördagen!
Men innan dess: SOLSIDAN kära vänner.
Missa inte det!

Ängla i backen!

Man är en mäkta stolt mamma när man får sådan filmer skickade till sin mobil :)
Kan vara för att jag själv aldrig stått på ett par slalomskidor och tycker det är mycket imponerande att en 5 åring kan åka stora backen i sådan fart..
Tyvärr har farmor filmat på fel håll, så ni får lägga huvudet på sne & kolla in tjejen i rosa jacka som kommer upp i backen i full fart.
Den flickan är min dotter :)


Jag älskar...

0-1e4bb0092f0ab6e8d985f00fdddcc358.png

Jag älskar närvkylen är full!!
Tycket mindre om när den ekar tomt!!
Men nu är den fylld (igen) och jag är glad :) 


Mina damer...

-80bfa3bbc3a7462010ae276508131ba.png

 

Mina damer mina herrar: jag har satt på mig jeans, svabbat armhålan och kammat håret dagen till ära! Tänk vad solen kan göra med människan :)

 


God förmiddag...

6fb5813d59e0a8f136fc0f94fe2a6617.png

God förmiddag vänner!! Här i Skåne vaknade vi till ännu en dag med solsken.. Tänk så mycket det gör! Det är en av fördelarna med att bo just i Skåne, våren kommer (oftast) tidigare. 
Ängla ska åka skidor med farmor & farfar idag, bättre dag kunde dom inte valt. Här hemma står städning av ovanvåning på listan. Jag dammar Emil sköter resten.. Vilda har ju fått Älvins förkyldning & vaknade i natt av sin hosta samt att hon fått feber :( Men än så länge är hon glad men trött. Försöker att fokusera på det son är bra nu ist för alla dessa sjukdomar, blir knäpp annars. 
Önskar er andra en härlig dag!! 


Om jag...

3299ef47e7d3266d6e4ca9d3e3b3c170.png

Om jag lagar mat är Älvin med, om jag gör smycken är Älvin med,om jag städar hänger Älvin på.. Man kan säga att han är överallt och älskar sin frihet!! Ps. Jag har hunnit städa idag Ds. 


Solens strålar...

0-72528a25210a588098fe23d4703a19fa.png

Solens strålar lyser.. Vägen är fri från snö.. Humöret är på topp, våren är på väg..
MEN hur ska jag nu kunna gömma mitt okammade hår och mjukisbyxor som nu döljs under täckbyxor & mössa? ;)


Lättare..

Visst känns liver lite lättare när solen skiner & Desperate Houswifes har säsongspremiär!?
Det har det i alla fall gjort för mig idag :)
Har hunnit med att stryka tvätten & göre ett par smycken, men vi lever fortfarande i ett bombnedlag!
Men det är ju en dag i morgon också!
Älvin far rundor i hela huset med sin gåstol.
Han älskar det!
Förutom just nu när jag skulle sätta mig ned 5 min, då skriker han!
Är det inte typiskt!?
Köttgrytan står på spisen!
Vilda är inte pigg. Hon har sovit i 2 1/2 timma. Nu har den förkylning som Älvin haft hoppat över på henne.
Hon hostar & har svårt med andningen..
Men hon är glad när hon är vaken!
Söta!
Hoppas ni haft en fin tisdag & får en mysig kväll!

Det är mycket nu...Mitt hem kommer nog få se ut som en soptipp ett tag fram över.
Varför?
Jo för jag får så mycket beställningar :)
Det är ju super roligt, men tiden räcker inte till det "tråkiga".
När barnen sover på dagen gör jag smycken.
När barnen lagt sig på kvällen svarar jag på alla mail/beställningar.
Men jag är så glad.
Så glad att mina smycken uppskattas!
Det värmer hela min kropp!
Någon gillar det jag gör!

Men i morgon måste jag städa :)

Älvin har fått en gåstol som han mycket nöjd med..
Så jag kanske kan städa när han är vaken.. Han kan ju numer hänga med morsan!
Vilda hon ålar som en raket överallt.
Hon har idag börjat gå upp i krypställning. Så hon hänger oxå med såklart, men på ett annat sätt.
Älvin gillar inte att ligga allt för länge på golvet & framförallt inte själv!


god morgon!

Har äntligen fått sova en hel natt på väldigt, väldigt länge..
känns så skönt.
kanske jag har energi att ta hand om soptippen här hemma...?
Allt bara svämmar över.
Grejor överallt!
Vill ha ordning och reda.
Ängla har sovit hos farmor & farfar i natt.
Förr, när Emil turnerade mycket samt när vi spelade musikal båda två sov hon borta ganska ofta.
Eller ofta & ofta ska jag väl inte säga. Men det hände och det var ok med henne.
Men sedan hon var ca 4 år har hon inte velat. Om det har varit tvunget har det gått bra, men får hon välja vill hon sova hemma..
Men denna vecka har hon tjatat om att hon aldrig får sova borta! (?).
Så i går packade hon ryggsäcken för att sova hos farmor & farfar.
Än har vi inte hört något, så det har nog gått fint...

RSS 2.0