Då var...

0abcece7575ec78e6e5aeac818c73167.png

Då var vi tillbaka på barnavdelningen på sjukhuset. Ängla ska till allergimottagningen för att göra "pricktest". Hon har reagerat på katt samt melon som kan vara dn korsreaktion. Eftersom jag ( och hela min släkt typ) är pälsdjur, pollen & gräs allergiker var det väl nästan väntat. Innan hade hon ju allergi mot ägg & det är ofta som det sedan övergår i någon annan form av allergi tyvärr!
Efter detta besök måste jag gå till banken för att t ut pengarn. Upptäckte i går att jag inte kunde betala med det. Ringde banken idag och dem sa att det förmodligen blivit krypterat. Små summor från ngt son heter "Clocks" i USA hat dragits. Vanligtvis testar "tjuven" små summor först för att se om det finn täckning på kontot, sedan slår dom till!
Så nu är det spärrat. Nu är det tredje gången på 2 månader jag måste byta kort & kod! Hur ska jag nu hålla koll på alla siffror!? Är redan så rörig i huvudet av allt som är runt omkring mig just nu..


Kommentarer
Postat av: Malin E

Du det har hänt mig med!! Får nägra månader sen så tog "nån" sammanlagt 1600 från mitt konto. Fy va arg man blir!! Här var det från olika internet adresser, har spärrat det och fått tillbaka lite av pengarna! Så trist! Hoppas dom inte tog så mycket av dig!



Hoppas ni kan vara ute lite i solen när ni kommer hem! Hoppas det går bra för Ängla.

Kramar!!

2010-03-30 @ 10:17:21
Postat av: Anna_karin

Fy vad trist! Hoppas de inte hann ta myckete pengar innan kortet blev spärrat.

sköt om er

kram

2010-03-30 @ 11:17:55
Postat av: Therése

men din bank ersätter väl det som tagits från dig?

Har banken någon uppfattning om varför man råkar ut för detta? Är det om man har betalat med korten via nätet eller har det blivit skimmat?

Funderar på om det är så mycket man kan göra för att skydda sig mot sånt?

2010-03-30 @ 13:29:51
URL: http://theresian.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Jag undrar vem som kom era barns namn,låter som det är från dig;-)....Jättefina är dem iaf

Va ha ni haft för andra namnförslag,kom ni överens lätt??

kanon bra blogg föresten:-)

2010-03-30 @ 15:40:10
Postat av: Lars

Otur med korten, jag ahr vad jag vet aldrig drabbats av sådant. Då spärrade jag ändå kortet i panik när jag gjort ett otillförlitligt internetköp. Som jag senare raderade från datorn av samma rädsla, bortkastade pengar :P

2010-03-30 @ 16:01:27
Postat av: Mona

Du har ju iphone, du har inte handlat från applestore? Min son och även jag har gjort det ibland och använder då e-kort som ju är detsamma som visakort. Oftast när man handlat nåt så reserveras summa helt ok men även en reservation på 1:98 som man får ringa till banken om så tar dom bort den.

2010-03-30 @ 17:32:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0