nytt jobb någon?

Är inne i en period i mitt liv där allt inte känns på topp! Det är inte de att jag inte är lycklig med min familj, nej dom älskar jag mest av allt... Har haft en bra "termin" där mina arbetstider gjort att jag kunnat ha ett liv utanför jobbet.. Kunnat träna, träffa familjen, umgås, sköta hemmet med mers..
Nu återstår endast ett par dagar av dena ljuva tid.. Nytt år nya förutsättningar..
Nu ska nämligen Zara ner i butiken och till Cosmetic! Där började min karriär på H&M och jag trivs med den andelningen.. MEN sedan sker kraftiga förändringar vad gäller mitt schema.. Innan jag började på upppacket jobbade jag mina 25 timmar och hade 2 fridagar.. Helt perfekt eftersom de kompenserade upp mina sena kvällar från familjen & famförallt från Ängla.. Med de nya schemat kommer jag vara alla dagar på jobbet med skit tider från 13-18:10.. Jag kommer alltså vara på jobbet mer, träffa min familj mindre för samma strunt lön som innan!! Ja de känns verkligen piss.. Har förträngt de innan men nu kryper de sakta inpå mig och ångseten kommer smygande..
Så är de ngn som har ett välbetalt flaschigt jobb med bra tider, säg till! :)

Kommentarer
Postat av: Zandra

trist, jag känner med dig! Kraam!

2007-12-27 @ 21:00:10
URL: http://permozandra.blogg.se
Postat av: Jossan

Hej !
Trist med ändrade arbetstider om man trivs med de man hade innan :-I !

Måste bara fråga vart ni hittat ert kylskåp? Jag har alltid velat ha ett i den där amerikanska stilen !

Kram

2007-12-27 @ 21:10:30
URL: http://www.trollmamma.wordpress.com
Postat av: Stina

Hej Gumman!

Va just in en repa och läste på din blogg och när jag såg bild på dig kände jag att jag längtar tills vi ses. Det va ju så längesen! Tänker på att det där albumet, du vet, som ligger och väntar måste ut...och sedan ska vi väl se till att få det att funka så kraftfullt att du framöver kommer att ha en massa tid m familjen (när du inte gigar dvs :). Vi kan väl höras snart via lur!
Kram på dig

2007-12-28 @ 09:53:52
URL: http://www.myspace.com/stinaengelbrecht
Postat av: Carro

hoppas du står ut! tiderna i affärsvärlden e inget att hurra för direkt. själv har jag ju vart hemma mellandagarna men inte för nåt skoj utan har legat under täcket. inget skoj alls! finns det ingen möjlighet att ändra tiderna till morronen istället? Kram

2007-12-28 @ 13:16:18
URL: http://www.caroline79.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0