comeback

Precis som Sarek ska så gör Spice Girls comeback :)
På 90-talet slog dom ner som en blixt med "wannabe". Jag älskade verkligen den låten!
Nu ska dom försöka på samma succe´igen. Comeback låten är väl helt okej, men lite slö kanske..
Inte allas samma hit som Wannabe..
Dom vill nå ut till sina gamla fans, kanske därför en mognare låt? Men frågan är ju, vi småtjejer som gillade dom på 90- talet är ju faktiskt vuxna nu. så kommer de funka?
Men jag kan erkänna, att de vore spännande att gå å se en konsert!
Å de ser ju ut som showen var lyckad!

Hur tror du det går för Spice Girls?

image523



Snart kommer Maggie med familj hit. Så hasselbackspotatisen & fläskfilén står i ugnen :)
Det är tydligen fotboll på tv:n ikväll som vi visst ska titta på :)


Kommentarer
Postat av: Carina Persson

Hej Zara! Förlåt att jag skriver detta här.Har sett någonstans i din blogg att du skriver om storseanser och medium. Har precis lagt ut en berättelse på min blogg som handlar om detta. Jag var med i Det okända år 2006 och programmet handlade om min pappas död. Läs gärna om du vill. Jag får inte så många besök i min blogg än. Är glad att du har tittat in ibland. Men du...det är ganska långt det jag har skrivit. Läs bara om du själv vill och orkar.

Tack för dina fina ord ang. Fars dag och ditt svar på det jag skrev till dig då. Och glöm inte hälsa din mamma. Och Emil och söta, söta Ängla.

Kram!

2007-11-17 @ 21:32:46
URL: http://carina69.blogg.se
Postat av: Olle

Jag gillar också Spice Girls. Dock kanske inte så mycket att jag skulle betala för för att gå och kolla på dom. Dom var för 90-talet vad KISS var för 70-talet. Även om det är helt olika musikgenrer så har de båda banden mycket gemensamt: massor av glam, smink, höga klackar, naken hud, och sist men inte minst så har varje bandmedlem en egen image som nån slags seriefigur. Skillanden är väl att KISS skapade sig själva, spelar sina egna instrument och skriver alla låtarna, medan Spice Girls skapades av nån manager. Dom sjunger ju bara, och har alltid nån utomstående som hjälper dom skriva låtar. Och det är egentligen bara Sporty som har nån personlighet i rösten.

2007-11-17 @ 22:54:07
URL: http://cannibal.blogg.se
Postat av: Camilla

Satt på youtube och lyssna till lite av varje när jag fick syn på en del sarek klipp.Bla var där två låtar jag tyckte var så bra som hette Törst och alla änglar log.Två mycke bra låtar.Kul oxå att se klipp från melodifestivalen.Kul att ni satsar lite igen för ni e jäkligt bra.

2007-11-18 @ 14:18:58
URL: http://www.123minsida.se/camme7
Postat av: maggie

Tack för en trevlig kväll igår. Vi var nöjda och glada när vi gick hem för vår vinst i Pictonary.*skratt* Nu är jag äntligen färdig med badrummet och jag blev faktiskt riktigt nöjd. Kul när det blir på de hållet. Ha en härlig vecka så hörs vi och ses. Hälsa familjen. Kram Maggie med familj

2007-11-18 @ 21:05:10
Postat av: amanda

Jag va oxå ett duktigt fan av Spice Girls när jag va liten! Än idag kan jag få för mig att sätta på en och annan låt med dem faktiskt. Jag kan oxå säga att jag jättegärna hade velat se dem på deras nya konsert! :D Ses imorn zara! Pussokram

2007-11-20 @ 16:10:48
URL: http://www.amandasigfridssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0