IDOL

Det är fredag & då även Idol. Fantastisk rolig underhållning tycker jag. Allt som har med musik att göra är skoj att titta på.. När de är nerver med blir det ännu bättre..
Så här tycker jag om deltagarna:

image467 Amanda: Cool tjej som har en helt egen stil! De går man långt på.. Men tyvärr har sången varit lite ostabil de senaste gångerna. Men tjejen e ju bara 19 år å har det lilla extra! Tror hon går långt i tävlingen om hon kör alla kort rätt!

image468Andreas: Har gillat honom sedan hans första audition. Kanske för att han e är en känslig kille som kunde va the guy next door. Han har röstkapacitet men är kanske ingen Idol. Tror han går långt pga sin personlighet.

image469Christoffer: En av de få i årets upplaga som har extra stark utstålning som verkligen går igenom rutan. Har dock lite svårt för nasaliteten. Men visst, rösten e säregen vilket e bra!

image470Daniel: Sjunger alltid jätte bra & väljer låtar som passar honom. Men ja har jätte svårt för hans "spattiga" stil.

image471Elina: Denna tjej växer & växer! Hon har en grym röst som e mogen å djup... Utstrålning har hon oxå! Hoppas verkligen hon får stanna kvar i tävlingen!

image472Marie:  Å va jag hade svårt för henne i Big Brother, de ska ja villigt erkänna! MEN, hon har växt i mina ögon. Å röst, det har hon, grym sådan! Nu när hon arbetat bort alla tix hon höll på med tycker jag oxå om att titta på henne.. Hoppas hon går till final!

image473Mattias: Mattias har stark utstrålning och fin röst! Passar i ett boyband :)
                                              Nej, han e duktig!

image474Sam: Tyvärr kan ja inte rikitigt med Sam. Han sjunger som Joe Cocker och har min spel som man inte kan titta på. Å varje vecka gömmer han sig bakom en gubbakeps så man inte kan se hans ansikte. Men han sjunger iaf rent varje fredag!

Jag brukar tänka på när ja ser uppträdandet om ja skulle vilja se just den idolen i 45 min på scenen. För när man blir Idol åker man ut på Turne´och ska underhålla i ca 45 min till1 timma. Jag har kommit fram till att ja inte orkar se en artist med konstiga miner & utspel i 45 min iaf! De e min åsikt!                                                        



Kommentarer
Postat av: Olle

Jag tycker, som jag tidigare skrivit i min egen blogg, att årets startfält är bland de starkaste någonsin. Men dom jag tyckte var "minst bra" idag var Daniel och Mattias. I båda fallen därför att de valt så intetsägande låtar som aldrig lyfte riktigt. Daniel har ju varit klart bäst i tidigare program, men idag var han skit-tråkig.

Sam är, som du skriver, kanske ingen man vill se på scen en timme i sträck, men med en rösten vill man väldigt gärna höra honom på skiva. Han borde skaffa sig ett rockband och en duktig låtskrivare, så kan han gå långt. Han vinner nog inte årets Idol, men han blir nog ändå en av dom man kommer att minnas om några år.

Men det är ju mest tjejer som röstar, så killarna sitter nog säkert. Jävla skönhetstävling...

2007-10-26 @ 21:40:34
URL: http://cannibal.blogg.se
Postat av: Mamma

Håller i stort med dig.tycker att Marie växt väldigt mycket..Tycker även om Amanda trots falsksång..även cristoffer är bra...kram

2007-10-26 @ 21:54:36
Postat av: Zandra

Enligt mig kan Sam inte sjunga, tycker mest han "hesar" fram.. de är inte att sjunga för mig.
Evelina borde fått stanna. Ska man se till andra manliga sångare runt om i landet,och som faktiskt kan sjunga. Så säger jag, Tacka vet jag Emil!

2007-10-27 @ 14:24:05
URL: http://permozandra.blogg.se
Postat av: sanna

Sam måste åka snart!

2007-10-30 @ 21:37:33
URL: http://sanna88.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0