5 barnsmor

Sieansen med Ewa Olsson igår var fantastisk! Kan säga att jag var ganska pirrig och nervös n'r de hela skulle starta.. Hur skulle ho vara, var de äkta osv..
Hon poängterade att alla inte kunde bli utvald, för andevärden känner av om du är redo eller inte..
Så fick hon sitt första besök, och de vände sig till eb av kvinnorna i lokalen (vi va ca 20 st).. Och man märkte att allt hon sa stämde.. Efter de besökte hon en annan kvinna.. Anden hon hade med var kvinnans far.. Hon pratade då för fadern.. Hon sa saker som hon aldrig hade kunnar veta om relationen mellan dessa två.. Jag satt och försökte lista ut om hon på ngt vis kunde luska, men nej.,
Sedan var det en ung kille som sökte henne.. Mellan 20-30 år.. Som hade fontalkrockat.. Hon kunde inte känna exakt vem han ville till, men Emil kände sig träffad. Killen var en barndomsvän som gick bort när han var 22 år i en bilolycka. Dom hade inte haft jätte bra kontakt på äldre dagar, men Emil sjöng på hans begravning.. Erik som killen hette berättade att han dog direkt, att han kännt sig ledsen för att han dog så tidigt..
Sedan kunde hon berätta saker om Emil som stämde in på pricken!
Sedan säger hon: Jag ser tvillingar! Ja tänkte ja, Emils pappa e tvilling & även min pappa.. Men hon menade inte de, utan att vi skulle få de.. Sedan sa hon: Håll i er, för ja ser ett tvillingpar till!!
Jag trodde ja skulle svimma..
Hon sa en massa saker men avslutade med:
Jag ser ett hus, ni håller på ett hus va!?
Å så ser jag IKEA!!! :)
Gud vad vi skrattade!!
Jag var så tung i huvudet när vi kom hem å somnade som en stock!!  Både jag & Emil kommer besöka henne igen, fast persoligt.. Spännande spännande...

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Haha, kanske både blir en AXL och en ALFONS?:)

2007-09-07 @ 19:09:26
URL: http://sharpen.blogg.se
Postat av: Maria

Hoppsan :) Om det stämmer så blir det en hel del ungar ;)

2007-09-07 @ 19:44:22
URL: http://www.mariachen.blogg.se
Postat av: mio

Vad häftigt!!
Ska gå på seans så fort jag får möjlighet!!

2007-09-07 @ 20:41:12
URL: http://emilfan.blogg.se
Postat av: Mamma

Henne ske jag konsultera nästa gång ja åker till dig.Hjälp.....vad många barnbarn ja ska få många julklappar mm......puss

2007-09-07 @ 21:49:14
Postat av: Olle

Vill inte regna på er parad, men det här påminner mig lite om horoskop. Såg ett program i TV för ganska längesen om en snubbe som ägnade sig åt att bekämpa vidskeplighet och skrock. Han gick t.ex. in i en gymnasiklass och gav alla varsin horoskoptext och bad dom betygsätta hur bra texten stämde på dom själva. Nästan hela klassen tyckte att "denna texten stämmer ju jättebra på just mig". Sen bad han dom byta text med varandra och gissa om dom blev långa i synen när dom insåg att det var samma text på alla lapparna.

2007-09-07 @ 21:50:40
URL: http://cannibal.blogg.se
Postat av: Zandra

sånt är coolt!

2007-09-07 @ 22:40:24
URL: http://permozandra.blogg.se
Postat av: Camilla

Hon har jag varit på privat sittning hos.Gjorde det ganska snart efter att jag miste mamma,kanske inte så klokt men kändes rätt då.Men när man sitter på privat sittning får man ett band med sig hem på hela sittningen,Ewa gör så.Och en del saker som sas var klokrent,sånt som hon inte kan veta.Men även saker som inte alls stämde.Lyssnat mycket på bandet föratt se vad som stämmer osv.Känner mig ganska kluven om hur det va.Gillade Ewa,mycket trevlig kvinna.Nu ska jag träffa ett medium som heter Christel Dahlin på magisk afton med föreningen.Ska då även boka privat sittning.Konstigt det du skriver om hur du var när du kom hem,jag var alldeles slut efteråt,men på ett skönt sätt.Sov gott för första ggn den natten sen mamma dog.

2007-09-08 @ 00:10:02
URL: http://camme70.blogg.se
Postat av: Emil

Olle- Var och en är får ju tro och tycka vad den vill. Så låt de som vill tro på sånt här göra det.

2007-09-08 @ 11:14:37
URL: http://emilsigfridsson.blogg.se
Postat av: Olle

Emil, visst får man det. Men jag kan inte låta bli att bli förbryllad, när sansade människor i min vänkrets visar sig tro på "tomtar och troll" 2007. För mig är det en chock av samma slag som när en av mina bästa polare gick med i Jehovas Vittnen när vi var 17.

2007-09-08 @ 11:43:15
URL: http://cannibal.blogg.se
Postat av: Emil

Tycker att man ska respektera människors tro vad de än väljer att tro på, om det så skulle vara "tomtar och troll". Kanske är det just tro som får många människor att orka leva här på jorden.

2007-09-08 @ 14:18:25
URL: http://emilsigfridsson.blogg.se
Postat av: Olle

Visst, får det dig att finna nån slags inre frid så är det väl inget att bråka om. Alla har vi våra metoder för att orka vardagen. Jag behöver bara en liten bearbetningsfas för att ta till mig att det 2007 i Sverige finns normala människor som på fullt allvar tror på sånt här. Och i bearbetningsfasen ingår att ifrågasätta och diskutera det med er. Hoppas ni inte tar illa upp.

2007-09-08 @ 14:52:00
URL: http://cannibal.blogg.se
Postat av: mio

Jag såg ett program för ett tag sedan där ett medium som brukar hjälpa polisen hade hjälpt till med vetenskapliga tester.
Alla fall hon hjälpte till med hade hon rätt i.
Förklara det du Olle :)

2007-09-08 @ 16:45:06
URL: http://emilfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0