god morgon gott folk!

kl är inte mycket, strax efter 9:00. Gick å la mig alldeles för sent igår, så även min dotter som inte kunde somna (stackars dagisfröknarna). Kaffet håller på att rinna ner i kannan, mumma! Kanske jag går å lägger mig en stund igen, eller kanske piggnar ja till efter kaffet. Vilka lyx problem ja har just nu när jag är tjänstledig..
Men snart är de slut på de roliga, åter till kneget.. Men jag gillar vardagsrutiner, de har ja alltid gjort.
Även när vi hade de som värst med Sarek (dock inte under sommaren) knegade ja på som vanlig i veckorna.
Å de hade ja visserligen inte orkat nu med en trotsig 3 1/2 åring..

Någon mer som har barn i den åldern? Står ni ut? Det är knappt att jag gör de. Eller är det bara vår hulligan som är så kaxig trots hennes låga ålder? 
Dom säger att man ska vara glad när ens barn vågar trotsa å vara tjuriga hemma, för då känner dom sig älskade & trygga i sitt hem. Men det är väldigt svårt att tänka den ljuva tanken när man för femtioelfte gången säger NEJ å ungen inte ger sig.. Det är svårt att inte tappa tålamodet. 

Nej, de verkar som det är bäst att jag går å lägger mig en stund till!

glöm inte min tävling som pågår t.om 3 april 23:59. klicka på länken TÄVLING

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, nej då zara det är inte bara ni som har en liten mästare på kaxighet... Min lilla Bianca är lika gammal som ängla (född 12/9-04) och hon har stämband som heter duga.... och blir det inte som hon har tänkt sig så hörs det. Nu har vi dessutom precis fått en liten till (29/1-08) så nu är det mycket svartsjuka. Men mellan utbrotten är hon en liten solstråle som älskar att sjunga, dansa, pussas osv. och det är väl det som gör att man orkar med allt, eller hur? för då påminns man ju om hur underbart det är.
Kram på dig och familjen!

2008-04-02 @ 17:28:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0