Marian Keyes

Under den tiden som jag var som mest sjuk av depression och panikångest läste jag min första bok av Marian Keyes, nämligen "en oväntad semester". Jag var då ca 19 år och helt fast i hennes böcker. Den boken betydde mycket för mig då, eftersom den handlade om att ta sig ur ett missbruk.. Jag hade visserligen inget missbruk, men de kan jämföras med en svår depression. Man måste rädda sig själv..
Vilket fall, efter de har jag plöjt igenom varje bok med henne så fort dom kommit ut.
Denna gången har ja väntat till pocket kom ut och igår låg den i min brevlåda :)
Jag är redan fast å gör inget annat än att läser den!

ar-det-nagon-dar.jpg


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Nope, bara om man är brad pitt;)

2008-04-17 @ 17:32:45
URL: http://sharpen.blogg.se
Postat av: carina persson

Hej igen Zara!

Jag har inte läst någon av hennes böcker. Hur många av hennes böcker har du läst? Är alla bra? Vilken tyckte du bäst om? Många frågor, men jag letar just nu efter något bra att läsa. Jag läser oerhört mycket, och det jag gillar allra bäst är verklighetsbaserade böcker. Har nog ca 200 verklighetsbaserade böcker här hemma i bokhyllan.Just nu läser jag Champagneflickan av Caroline L Jensen. Jättebra! Den är nyutkommen. Släpptes den 1/4. Gillar du verklighetsbaserat? Jag har MÅNGA bra tips på sådana böcker i såfall.

Förresten, jag har två biobiljetter här till dig. Har fått 4 st, så två är dina. Punkt, slut! Hör av dig om du vill att jag skickar dom. Annars får du dem när vi ses.

Hälsa Emil coh Ängla.

Kram från Carina och barnen

2008-04-17 @ 20:13:29
URL: http://metrobloggen.se/carina6969
Postat av: Todde

har läst din lista
...provade den själv med ....
men det gick inte att lägga kommentar på den här oss dig

2008-04-17 @ 23:39:48
URL: http://todde78.blogg.se
Postat av: Karin Svensson

Hej vännen!
Är också ett superfan av Marian Keyes. Läser just nu hennes "Är det något där?" Den har verkligen lite oväntade vändningar, så jag har både fått skratta och gråta... har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar den än.
Ha det så bra, kram Karin

2008-04-18 @ 10:52:46
Postat av: eva-marie

Hejsan! jJg läste om din panikångest och depression i någon tidningsartikel för ett tag sen. Eftersom jag själv haft det också så funderar jag på om det inte drabbar sk duktiga flickor mest. Vad tror du?
TACK för den trevliga festen! KRAMAR

2008-04-23 @ 01:38:46
URL: http://metrobloggen.se/evaM
Postat av: Sandra

Jag älskar hennes böcker, jag har läst nästan alla hon skrivit som finns på svenska och många av de jag läst jag också läst om flera gånger eftersom dom fått mig att må så bra umnder perioder då jag mått väldigt dåligt.

2008-04-26 @ 15:13:55
URL: http://bodyshot.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0