by ZARA

                  1)  -   2) beställd av Carina

Numer pryds mina halsband av fina "by Zara" tags :)

223774-613


Kommentarer
Postat av: emil

Min manlighet är som bortblåst nu, när du berättar för alla, ack ack!
eMIL

2008-01-04 @ 21:12:57
URL: http://zara82.blogg.se
Postat av: Carina Persson

Zara!

Halsbandet är UNDERBART. Jag grät när jag såg det, och gråter nu också. Du vet ju varför jag ville ha det, och vad det betyder för mig. TACK, vännen. Det blev mycket bättre och finare än jag någinsin kunde föreställa mig.

Min dosa till internetbanken är trasig. Batterierna slut. Så jag kan inte föra över pengar just nu. Jag får fixa det när banken har öppet. Hade jag vetat så kunde du fått pengar idag, när vi träffades. Är det okej om du får pengar i nästa vecka? Jag vill ju ha det NU... Det är SÅÅÅÅ fint.

Du behöver inte tacka för presenten till Ängla. Jag sa ju tidigare att hon skulle få något mer. Jag håller ALLTID vad jag lovar.... Och jag VET att vi inte hade behövt, men som jag sa innan idag: Det är så mycket som man inte behöver men som man VILL göra ändå. Detta var en sådan sak, något som vi VILLE göra. Och vi brukar göra saker som vi vill i denna familjen. Så det så!!!

Berättade du för Emil vad Linnea säger när hon ska säga Sigfridsson? Hon sa innan: Mamma, det är ju inte lätt att komma ihåg vad Emil heter till efternamn. Men jag kommer i allafall ihåg Zaras efternamn, för det är Krona
:-)

Ha det så bra nu, och hälsa Emil och lilla Ängla.

Kram från Carina, Markus, Emilia och Linnea

2008-01-04 @ 23:51:55
URL: http://carina69.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0