Ännu en härlig vårdag!

Först kaffe till Greys Anatomy (repriserna, har inte sett det innan).
Sedan ut i solen.
Emil, han har städdag!

Kommentarer
Postat av: Carina Persson

Hi hi, kunde inte låta bli att le lite för mig själv när du skriver att du ser på Greys Anatomy och sen ska ut i solen medan Emil har städdag. Det är minsann bra att karlarna får känna på hur det är att ta hand om hemmet med allt vad det innebär av tvätt, städning, matlagning, disk, osv.... och för att inte tala om allt detta "småplockande" dagarna i ända, alltså allt som vi mammor går och plockar upp efter barn och man. Det blir en del det. När jag var gravid med tvillingarna, så kunde jag varken ta mig i eller ur sängen utan Peters hjälp. Samma sak när jag skulle duscha, sätta mig ner i soffan eller res mig upp ur soffan. Jag klarade ingenting utan Peters hjälp. Jag kunde knappt röra mig utan hjälp. Jag hade ju så ont eftersom bebisarna tryckte ordentligt på ischias-nerven. Så då fick Peter också göra en hel del härhemma. Efteråt sa han: Jag har aldrig förstått hur mycket du faktiskt gör här hemma alldeles själv.



Gissa om de orden var som ljuv musik i mina öron. Det är BRA för våra män att få gå i våra skor ibland och göra allt det som vi gör varje dag och som många tar för givet att vi ska göra därför att vi alltid har gjort det. (Oj, vad invecklad jag blev nu)



I vilket fall som helst....krama Ängla från oss och hälsa Emil. Säg att vi ska gå ut i solen nu, jag och barnen och jag ska tänka på honom då ;-)



Kram från



familjen Persson - Sjögren

2009-04-02 @ 14:00:27
URL: http://metrobloggen.se/carina6969

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0