TACK!

Tack snälla för era fina ord!

Ringde mamma å lipade lite, så det känns lite bättre.
Vi har kramats och Ängla kom med en ros hon plockat till mig när hon såg att jag var ledsen :)
Innan hon la sig kröp jag ned och läste en bok för henne..



Kommentarer
Postat av: Carina Persson

Åh, Zara, vad skönt att höra att du mår lite bättre nu. Jag hoppas, av hela mitt hjärta, att ni snart har era bebisar i famnen.



Jag la precis ut fyra nya boktips. Hör av dig om du vill låna någon av böckerna.



Kram

2009-07-02 @ 22:01:30
URL: http://metrobloggen.se/carina6969
Postat av: mamma

Du är otrolig,alltid stark men man får vara svag o liten med.Orken räcker inte alltid till .Har faktiskt aldrig sett någon som har sån otrolig kommunikation med sitt barn som du har, o det vet jag att även andra har sagt till mig.Just nu behöver du bli omhändertagen..Snart ses vi kanske detblir nästa vecka.Hoppas du kan sova inatt min vackra underbara dotter som jag älskar så mycket..

2009-07-02 @ 22:35:44
Postat av: anna

alltså,var e Emil i allt detta egentligen? tycker mest han verkar sova och göra annat? ställer han inte upp för dig?

2009-07-02 @ 22:40:44
Postat av: Git

Nu är en av mina tvillingar nere i sitt älskade Kristianstad. Hoppas att ni kan träffas. Ta hand om dig/er hela familjen. LYCKA TILL !

Kram

2009-07-03 @ 01:27:56
Postat av: milo

Åter igen det här med dåligt samvete, eller hur? Det är tydligen mammana lott. Du är ärlig och säger och vet när du gör fel det är inte alla mammor som erkänner att det går för långt ibland, det är helt normalt både för gravida och icke gravida. Du vet innerst inne att det blir rätt till slut, tusen kramar Milo med dåligt samvete " alltid"

2009-07-03 @ 07:44:38
Postat av: Anna-Karin

Du gör allt för Ängla och jag har full förståelse för att du blir trött. Tycker hon har den bästa mamma som finns. Emil får väl gå till badet med henne en dag så du får vila och bara vara lite själv en stund det behöver du!

kram familjen i igelstorp

2009-07-03 @ 08:47:16
Postat av: Marina

Men Zara, är klart att det måste vara jättesvårt att vara "en bra" mamma nu för dg. Det är faktiskt alltid svårt att vara en bra mamma, vad nu det är egentligen???. Att vara gravid är en stor påfrestning, att vara det med tvillingar och i denna värmen måste vara en än större påfrästning. Jag var på en föreläsning där föreläsraen avslutade med att säga: Helt normala, medelbra föräldrar får helt normala barn. Vi behöver itne vara glada och på topp alltid. Däremot är det viktigt att vi kan säga förlåt till våra barn när vi vet med oss att vi varit onödigt tjatiga, sura eller vad det nu kan vara.

Att "ryka ihop" varken kan eller ska man undvika tror jag. Återigen är det viktigaste att vi pratar med och förklarar för våra barn.

Här om veckan kände jag att vissa saker har gått hem. Har en dotter på 15 år och jag var duktigt sur och otrevlig mot henne en morgon. Väl på jobbet kände jag dåligt samvete och insåg att hon fått ta en hel del mer än hon gjort sig förtjänt av. Jag ringde henne på em och sa förlåt för att jag varit onödigt otrevlig. Då svarar hon: Det är helt ok mamma, jag älskar dig ändå. Man får vara sut ibland.

Gissa om jag blev glad. Det var så tårarna kom. Hon har alltså fattat att man älskar även om man blir sur.

Så håll ut Zara, Ängla har säkert kanonföräldrar och hon kommer att bli en bra tjej.



Stärkande kram till dig!

2009-07-03 @ 09:04:51
URL: http://marinastradgard.blogspot.com
Postat av: Mia

Finaste du !! Min "låda" med dåligt samvete om att vara dålig mamma är gigantisk !! Jag vet hur det känns och vilken ångest det ger, värst på kvällen/natten för min del.

Du är en toppen mamma !! Vilka andra mammor, gravida med tvillingar i vecka 39 (fattar du, vecka 39) hade orkat asa till poolen dag ut och dag in ??

Jag förstår att du känner dig svag nu, men vänta till grynen är ute och din kraft är tillbaka i kroppen. DÅ, då kommer du inte fatta vart kraften att vara den underbara mamma du är, kom ifrån.



Hoppas att vi ses vid poolen idag (eller kanske dumt att hoppas, bättre om du ligger på förlossningen)

Nu ska jag väcka resten av familjen och dumpa över lite av min ångest om bröllopet på Mogge ;)

2009-07-03 @ 10:22:44
URL: http://focim.blogg.se/
Postat av: paula

Vi mammor kan inte alltid vara på topp hur gärna vi än vill! Och jag förstår dig att tålamodet tryter ibland. Kontakten har du alltid med Ängla hon förstår hur mycket du älskar henne. Du måste också få vara trött. Jag tampas jämt med dåligt smvete för att Benji tar mer tid av mig än vad Liam gör han kräver inte den av mig men benji ser till att han får den. Så jag har fått lägga upp schema med egen tid för Liam och gå ner i tid och pengar för att få det att gå ihop. Du är en underbar mamma till Ängla och det kommer du alltid vara, men klandra inte dig själv för att du inte alltid orkar för det gör ingen! När bebisarna är ute och du behöver hjälp så är vi bara ett par gator ifrån er. Och jag har snart semester så vi finns där! Syns ikväll! Kraaaaaaaam

2009-07-03 @ 10:28:54
Postat av: Zandra

Hej Fina fina vän!Du är super stark!

Jag beundrar dig så!

Kram i massor!

va underbart väder det är i k-stad idag :)

2009-07-03 @ 10:36:17
URL: http://permozandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0