Massage

Ja min själ (som dom säger här i Skåne) detta kommer att ta kål på mig.
Hur ska man orka föda fram TVÅ barn när man inte kan sova om nätterna?
På dagarna går det ju inte att lägga sig, för herregud det är ju hetare en hetast. Finns inte en chans till att kunna somna.. Snarare bada i sin egen svett vilket inte är så lockande!
Har lipat lite idag för att få site sympati och visa vad jag går igenom.. (lyckades så där eftersom min andra hälft tror jag är super women :) På gott & ont).. 
Har haft lite värkar från och till under dagen, men inget regelbundet..
Vår vän paula kommer snart hit för att repa inför bröllop på Lördag tillsammans med Emil. (ja, emil hade ju bokat in mig men det känns en aningen riskabelt, så Paula får rycka in-TACK!)..
I alla fall är hon även massör.. Så hon ska få knåda lite på mig.. kan ju ha effekt....
Om inte annat så kan det bli skönt för min onda kropp :)



Kommentarer
Postat av: Therese

Fotmassage kan sätta igång värkarbetet. det är ingen skrock utan ren sanning. När jag var gravid och gick till Hälsa och Helhet ville de först inte behandla mig med fotmassage pga att riskera igångsättning. Bara att låta Emil knåda på!

2009-06-30 @ 19:24:29
Postat av: Malin

Härligt för dig att få lite massage, det är du VÄRD! Kan inte föreställa mig hur det skulle kännas att ha två stora bebisar i magen, och i denna värme! Skäms lite när man själv klagar på värmen.. och då jobbar jag ju som du vet innomhus..fy malin! :) any day now... lycka till! Hälsa, kram

2009-06-30 @ 20:23:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0