Lite mer By ZARA


AMULETT I SILVER 925 PÅ VÄG TILL KUNDEN :)



BERLOCK MED NAMN PÅ FRAMSIDAN & FÖDESLEINFO PÅ BAKSIDAN I SILVER 925
(kan nog vara det pilligaste & svåraste jag gjort :) )

Kommentarer
Postat av: carina persson

Zara!



Min bror och hans sambo väntar ju barn till hösten. Och de ska även gifta sig den 29 juni. Har du något förslag på något smycke jag skulle kunna ge dem i bröllopspresent? Min bror bär aldrig smycken i vanliga fall men han är så kär i henne att jag VET att han använder ett om han får ett. Men jag har ingen fantasi. Skulle du ha tid att göra åt dem? Och kanske komma på hur de skulle kunna se ut och höra av dig till mig.



Sen undrar jag om du kan göra ett till mig? Jag skulle vilja ha ett med barnens namn. Du har ju gjort ett till min innan men där står barnens namn på en och samma bricka. Skulle vilja ha ett halsband där de får varsin. Kommer du ihåg det halsbandet du gjorde till min mor med deras namn på varsin bricka och så med kulkedjor? Något liknande det. Jag kan sätta in pengar till dig nu på fredag om du behöver köpa material.



Sen undrar jag en sak till. Låten du och Emil sjöng i Tarzan: För första gången. Alla mina tre barn älskar den låten. Vi hörde den första gången en vecka efter Peters död när ni sjäöng den på stora torg. Första gången vi träffade er. Minns du? Och barnen vill verkligen ha den låten. Går den att fixa eller den finns inte på skiva eller så? De skulle bli så glada.



Kram från



Carina

2009-05-13 @ 00:01:08
URL: http://metrobloggen.se/carina6969
Postat av: Ellinor

Svar: Tack så mycket :)



Vilka fina!

2009-05-13 @ 08:04:24
URL: http://sharpen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Hej Zara och tusen tack för mitt fina halsband. Vilket kanon jobb du gör. Kunde inte varit finare :)

MVH Jeny

2009-05-14 @ 09:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0