(detta inlägg...

(detta inlägg skulle kommit innan det nedan men det blev ngt fel när jag skickade det.) Hallå! Antar att ni inte tror att det är sant om jag säger att Älvin nu fått över 39 graders feber?! Men det är tyvärr helt sant! Vilda är piggare men har sedan middags sömnen inte velat äta.. Men hon är pigg och jag tror inte att det är någon fara med henne.. Jag går på sparlåga och skäms eftersom jag vet att de finns dem som har det värre. Ändå klagar jag av det vi går igenom nu.. Ramlade in på en blogg i går via vimmelmamman. Mamma anna som håller på att förlora sin 11 åriga son i cancer, det finns inget mer att göra! Å vi klagar på diarré! 


Kommentarer
Postat av: Therése

Man måste väl få tycka att man har det jobbigt även om andra har det värre. Jag förstår hur Du tänker för jag tänker likadant ibland när jag känner att jag "gnällt" mycket. Men visst är det så att bara för att någon annan är sjukare/fattigare/ensammare än jag, så blir inte min situation bättre. Vilda mår ju tex inte bra bara för att någon annan mår ännu sämre. Eller hur?

Hoppas att det bara är en tillfällig febertopp so Älvin dragit på sig!

2010-02-03 @ 22:03:44
URL: http://theresian.blogg.se/
Postat av: Karin

Visst säger som du när man gnäller. Det finns alltid de som har det värre. Men det hjälper ju inte mig när man själv mår dåligt. Det var och en har är ju jobbigt för dem.

Kram

2010-02-04 @ 15:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0