Så här lagar jag mat just nu.. På loppet a...

img_4183 (MMS)

Så här lagar jag mat just nu.. På loppet av 6 mån har detta lagt av: spisen, ngt är fel på kylen, ugnen, tvättmaskinen och termostaten till värmeslingorna på toaletten! Visst är det roligt!? Och billigt!! Det var inte heller längesedan värnepumpen  pajade! Undrar när nästa sak ska gå sönder? Fast det finns nog inget mer som kan gå sönder nu, allt har ju redan gjort det! Nä jag är inte bitter alls ;).. Vi har haft en El kille här så det är inget som är felkopplat. Bara en jävla otur att just våra saker skulle gå sönder efter endast 5 år..trist! Det lär inte bli många julklappar i år inte..


Kommentarer
Postat av: Victoria

Hej!



Men det är ju inte sant vad otur ni har!!!! Usch!



Förstår att du är lika såld som jag på Lyckliga Hildur! Även om Tusen ting låg närmare mig så kommer jag säkert att besöka K-stad så mycket oftare! Jag var inne där här om dagen och önskade Lotta lycka till.



I slutet av 80-talet beställde jag hem Odjuret från USA. Det var en långhårig, ljushårig Ken-docka med odjuretdräkt. Jag vet att jag tyckte att han var såå snygg och skulle passa min Barbie perfekt! Jag har honom kvar så att Linnea kan leka med honom också! Hi hi!



Kraaam!

2010-10-02 @ 21:43:26
URL: http://madickensvarld.blogspot.com
Postat av: Anonym

Nej, vad trist! Nästan nya saker kan gå sönder strax efter att garantin gått ut, vilken otur!

2010-10-02 @ 21:50:46
Postat av: Mo

Du!!

Det där fixar Kjell inga problem.

2010-10-02 @ 22:49:31
Postat av: Pia

Ja man kan undra om det har gått troll i era maskiner ju. Ja det är trist när allting går sönder samtidigt nästan och det är ju tyvärr så dyrt ju. Sådana maskiner behöver man ju också.....hoppas allting ordnar sig för er.

2010-10-03 @ 07:51:10
Postat av: m

stackare, det suger det är en av anledningarna till att vi flyttat till lägenhet och gjort av med huset. Det verkar dock vara många saker hos oss kom dom ofta 3 saker samtidigt. Men det fixar sig, ,m

2010-10-03 @ 16:26:44
Postat av: Sandra

Usch vad tråkigt för er. Hoppas det löser sig på ett bra sätt! Har precis bokat 2 biljetter till premiären via mail, hoppas det finns platser kvar:)

Kram

2010-10-03 @ 23:38:03
URL: http://sandrastoughts.blogspot.com
Postat av: Therése

Åh så drygt! Men visst är det så att när en sak börjar strula så kommer allt annat samtidigt. För knappt två månader sedan kraschade Peters laptop som han har till skylt- och dekalmaskinerna. Stendöd var den. Eftersom vi måste ha den för att kunna fortsätta med produktoinen var det bara att åka och köpa ny, installera om alla program samt installera samtliga maskiner och kalibrera dessa. det var några dagars jobb...

Mindre än en vecka senare kraschade den stationära datorn på kontoret. Med bokföring, kundregister och alla fotografier... Det kunde dock räddas tack och lov, men det kostade både tid och pengar.

Idag håller varken datorer eller vitvaror från lunch till middag. Våra datorer var 1,5 respektive 2,5 r gamla. Och vitvaror som Era bör absolut hålla mer än 5 år. Ta gamla hederliga spisar från 60-talet, de funkar kanonbra fortfarande. Ok, de drar väl ström så de behöver direktkopplas till ett eget kärnkraftverk... men de håller i alla fall!

det är bara ett surt försäljningslknep att göra dåliga prylar idag, annars får de ju inte sälja mer.

2010-10-04 @ 09:00:44
URL: http://theresian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0