Dessa mornar! Stress, stress, stress. Barn...

img_9429 (MMS)

Dessa mornar! Stress, stress, stress. Barn som inte vill gå upp, barn som inte vill äta, barn som inte vill klä på sig.. Puh, känner ngn igen sig? Det är ju så mörkt på morgonen nu med, men det botar jag med levande ljus till frukosten. Inbillar mig att det ger ett lugn oxå ;). Nä, nu några klunkar kaffe sedan dusch! Ha en fin dag!


Kommentarer
Postat av: Gunilla Sauer

Hej

Jag tillhör de som har en son som väldigt sällan är på dåligt humör

Han vaknar direkt o för den sömnigaste glad när han med sitt Gomorgon Mamma föryller morgonen..

Men jag vet hur de va med flickorna.. Jisses.. Men jag kan lova dig... men du kommer att sakna detta När barnen är stora kommer du le åt dessa mornar o nästan länga tillbax till dem..

kram på er

2011-10-11 @ 15:16:29
URL: http://omattvarajag.blogg.se/
Postat av: Sara Li

Jag har en av varje... en liten Inez som sätter sig upp som ett skott i sängen då jag öppnar hennes dörr för att väcka henne, och en stor Tove som det kan ta en kvart att väcka... och som sedan har en massa "ska bara" innan vi äntligen kommer ut genom ytterdörren... Jag försöker dock att inte stressa, det blir inte bättre av det har jag märkt. Jag försöker påbörja väckningen av henne lite tidigare så brukar vi i alla fall komma i tid till dagis, och jag sedan till jobbet. Det är ju huvudsaken. Och att man inte blir ovänner vid lämningen på dagis såklart. Det hade varit en mardröm att bli det när man sedan har en hel dag på jobbet framför sig.

2011-10-11 @ 17:11:38
URL: http://sarali76.blogg.se/
Postat av: Zara

Tack för era berättlelser :)

Ja alla barn är olika. Älvin är oftast jätte-glad och pigg från början. Vilda kan vara antingen eller. Ängla-oj oj oj. Hon är så lik sin pappa :). Inte morgon pigg kan man kalla det. Men vi bestämde för en vecka sedan att kramas de första vi gör på morgonen ist för att vara irriterade, det har funkat hittils :)

2011-10-11 @ 22:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0